Kocok Procrastination: Téhnik 5 Menit INI Bakal Ngarobih Kahirupan Anjeun

John Brown 19-10-2023
John Brown

Procrastination anu kasohor, anu mangrupikeun bagian tina kahirupan rébuan concurseiros, tiasa mangaruhan négatip produktivitas dina pangajaran pikeun ujian. Tapi téhnik lima menit tiasa ngeureunkeun kabiasaan anu ngabahayakeun ieu dina waktos anu lami.

Teruskeun maca sareng kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha téknik lima menit jalanna, kumaha calon tiasa. Larapkeun kana rutinitas diajar anjeun sareng kaunggulanana.

Tempo_ogé: Bangun dina suku katuhu: 19 lagu anu sampurna pikeun dipasang dina jam alarm anjeun

Naon téknik lima menit?

Poto: Reproduksi / Pexels

Pikeun calon pikeun ngatasi procrastination, téhnik lima menit. sampurna. Ieu merlukeun murid tetep fokus kana hiji tugas pikeun persis lima menit . Saatosna, anjeunna malah tiasa nyerah neraskeun, upami anjeunna hoyong.

Tapi kedah émut yén dina lima menit éta, anjeun kedah 100% fokus kana diajar anjeun, tanpa aya gangguan atanapi gangguan. ti batur. Hartina, konsentrasi sacara éksklusif kana naon anu anjeun lakukeun.

Kumaha cara nerapkeun aturan lima menit?

Luar biasa sigana, aturan ieu cukup basajan pikeun dianggo dina dinten-dinten. -poé concurseiro, utamana lamun manéhna téh procrastinator tingkat kahiji, naha jeung studi atawa komo di tempat kerja.

Gawéna saperti kieu: iraha waktuna pikeun ngamimitian diajar, sanajan anjeun pencét éta pangjurung pikeun ngalakukeun hiji hal. lain, make a stopwatch wae pikeun nandaan lima menit tur mimitiandiajar kalawan konsentrasi maksimal, teu kaganggu ku naon-naon.

Hartina, salila ieu (lima menit), calon kudu museur kana ngalakonan anu panghadéna pikeun ngalaksanakeun tugas anu geus ditangtukeun saméméhna. Sanggeus lima menit, analisa kumaha produktivitas anjeun.

Tapi naha cara ieu merangan procrastination?

Mungkin anjeun heran naha téhnik lima menit efektif pikeun menangkeun procrastination, leres? Alesanna basajan sareng kami bakal nunjukkeun anjeun naon éta:

Tempo_ogé: TOP 10: angka nu kaluar paling dina kontes MegaSena

1) Otak anu langkung dirangsang

Iraha waé urang gaduh résistansi pikeun ngamimitian kagiatan anu tangtu sareng urang ogé ngamimitian, sanaos éta ngan ukur. salila lima menit, uteuk urang ngarasa kudu ngaréngsékeun naon nu dimimitian.

Hoyong conto nu hadé? Nu maca. Mimitian maca hiji subjek metot pikeun lima menit. Sigana mah anjeun bakal hoyong neraskeun maca sanaos saatos waktos éta.

Lima menit ieu janten jinis dorongan pikeun pikiran urang pikeun tetep fokus kana naon anu urang lakukeun. Sakitu pamit ka eta omong kosong klasik.

2) Mindset ditantang pikeun ngungkulan procrastination

Pikiran urang, nyaeta ciri pikiran urang anu nangtukeun paripolah jeung pikiran unggal jalma, lamun ngarasa ditantang pikeun ngajaga. a constancy tangtu sarta ngantep téhnik lima menit jadi bagian tina kamikahirupan.

Hal anu paling pikaresepeun nyaéta nalika dinten-dinten, otak murid nyiptakeun pola pikir anu bakal ngajantenkeun anjeunna ngalengkepan sadayana jadwal diajar tanpa kasusah anu ageung. Ku cara éta, procrastination moal deui jadi bagian tina rutinitas anjeun.

Sanajan lima menit bisa jadi teu ngawakilan loba dina 24 jam, éta bisa nyieun béda badag dina poé ka poé calon, utamana lamun aranjeunna dipaké kalawan konsisten jeung fokus.

3) Waktosna bisa dironjatkeun saeutik-saeutik

Hal anu paling pikaresepeun nyaéta anjeun tiasa ngamimitian ngan ukur lima menit ayeuna sareng ningkatkeun waktos ieu sakedik-sakedik, Kusabab kahayang pikeun neruskeun ngalaksanakeun tugas anu geus ditangtukeun bisa jadi gede pisan.

Tapi lamun calon teu kapangaruhan ku kahayang pikeun neruskeun, euweuh masalah. Anu paling penting nyaéta anjeunna parantos baktikeun waktos anu berharga pikeun diajarna sareng anjeunna terang yén anjeunna parantos ningkatkeun pangaweruhna, sahenteuna sakedik.

4) Éta sapertos trailer pilem

Sabenerna, teknik lima menit jalanna siga trailer pilem. Hartina, éta téh mangrupa sawangan anu ngahasilkeun tingkat kapanasaran anu luhur anu ngajadikeun urang hayang indit ka bioskop pikeun lalajo sakabéh film, sanajan dua jam atawa leuwih lila.

Tapi sagala kahayang éta bisa hudang ku ngan dua atawa tilu menit ningali trailer, anjeun terang? Handap garis sarua ieunalar, aturan lima menit ends up "ngayakinkeun" uteuk anjeun yén tugas nu tangtu bakal metot sarta yén anjeun kudu neruskeun. Ieu kajadian sabab bagian anu paling nangtang pikeun jalma anu hirup procrastinating nyaéta ngamimitian .

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.