Hukum Atraksi: 5 cara pikeun nunjukkeun artos dina kahirupan anjeun

John Brown 19-10-2023
John Brown

The Law of Attraction mangrupakeun konsép anu mangrupa bagian tina widang ngembangkeun pribadi jeung gerakan pamikiran anyar. Numutkeun hukum ieu, pikiran sareng émosi anu anjeun kirimkeun ditarik deui ka anjeun dina bentuk pangalaman sareng kaayaan anu saluyu.

Nurutkeun prinsip ieu, sadayana di jagat raya diwangun ku énergi geter, kalebet parasaan urang. jeung émosi. Énergi ieu gaduh frékuénsi khusus, sareng narik anu sanés sapertos aranjeunna.

Hukum Daya Tarik dipercaya tiasa dianggo ngaliwatan kakuatan fokus, visualisasi, syukur sareng kapercayaan. Nyaéta, upami anjeun fokus kana hal anu anjeun pikahoyong, visualisasikeunana sacara rinci, rasakeun rasa syukur sateuacanna saolah-olah éta parantos kajantenan, sareng pageuh yakin yén anjeun pantes sareng bakal nampi naon anu anjeun pikahoyong, jagat raya bakal ngabales ku nyangking hal-hal éta kana kahirupan anjeun. .

Tempo_ogé: Nyetir dina arah nu lalawanan ngahasilkeun denda dina CNH; tingali nilai infraction nu

Oge, dina kamakmuran, kapercayaan ieu bisa maénkeun peran signifikan dina nyiptakeun pola pikir jeung kanyataan leuwih untung. Ku kituna, aya sababaraha cara pikeun nembongkeun duit dina kahirupan anjeun, nurutkeun Hukum Atraksi, pariksa handap.

5 cara pikeun narik duit nurutkeun Hukum Atraksi

1. Pola pikir positif

The Law of Attraction nekenkeun pentingna ngajaga pola pikir positif jeung optimis. Ieu ngandung harti cultivating pikiran kaayaanana, syukur jeung kasuksésan tinimbang fokus kanakakurangan, kakurangan atawa kagagalan. Ku cara nganut pola pikir positip, anjeun narik leuwih positip jeung kasempetan makmur kana kahirupan anjeun.

2. Visualisasi sareng negeskeun

Visualisasi sareng negeskeun mangrupikeun prakték umum dina ngagunakeun Hukum Atraksi. Ku visualizing vividly hirup sejahtera rék sarta repeating affirmations positif patali kamakmuran, anjeun ngirim sinyal jelas ka jagat raya ngeunaan niat anjeun sarta kahayang. Prakték-prakték ieu bakal ngabantosan pikeun ngaprogramkeun deui pikiran anjeun sareng ngarahkeun énergi anjeun pikeun narik pangalaman sareng kaayaan anu sejahtera.

3. Fokus kana tujuan sareng tujuan

Hukum Daya Tarik nyorong netepkeun tujuan anu jelas sareng khusus anu aya hubunganana sareng kamakmuran. Ku fokus kana tujuan ieu sareng ngabayangkeun diri anjeun pikeun ngahontal éta, anjeun nguatkeun sambungan anjeun kana kamakmuran. Janten tetep fokus kana tujuan anjeun, narékahan kana naon anu anjeun pikahoyong sareng percanten yén jagat raya bakal ngabales sasuai.

4. Praktek syukur

Sukur mangrupikeun alat anu ampuh pikeun narik langkung seueur artos. Ku cara nganyatakeun rasa sukur pikeun naon anu anjeun parantos aya dina kahirupan anjeun, anjeun nyiptakeun pola pikir anu limpah sareng ngakuan berkah anu ayeuna.

Praktik ieu ogé ngirim pesen ka jagat raya yén anjeun ngahargaan sareng ngahargaan hal-hal anu saé dina kahirupan anjeun. , nyieun rohangan pikeun karaharjaan leuwih ngalir ka anjeun.

Tempo_ogé: Caixa Tem: diajar kumaha carana ngarobah atawa cageur sandi aplikasi

5. Inspired Action

Sanajan Law of Attraction nekenkeun kanapentingna pikiran jeung émosi, penting pikeun émut yén lampah mangrupikeun unsur dasar pikeun ngawujudkeun kamakmuran.

Janten kabuka pikeun kasempetan, tetep fokus kana tujuan anjeun sareng daék kaluar tina zona kanyamanan anjeun. Tindakan anu diilhamkeun nyaéta tindakan anu timbul tina rasa tujuan sareng saluyu sareng niat anjeun.

Dina kecap sanésna, éta sanés ngan ukur mikir anu positif sareng pasif ngantosan kajadian. Perlu saluyu sareng kahayang anjeun sareng nyandak tindakan anu saluyu sareng anu anjeun pikahoyong. Hal ieu dipercaya yén kombinasi pikiran positif, heightened émosi jeung lampah konsisten bisa mantuan manifest tujuan anjeun dina dunya fisik.

Ahirna, sanajan Hukum Atraksi geus miboga popularitas di taun panganyarna, eta sia noting yén eta dianggap teori jeung teu boga bukti ilmiah. Ogé, perlu boga sudut pandang realistis tur ngarti yén teu sagalana aya dina kontrol urang, sarta yén aya loba faktor éksternal anu bisa mangaruhan pangalaman hirup urang.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.