Kumaha carana ngaksés Kartu Gawé Digital? Tingali jasa anu aya dina aplikasi

John Brown 19-10-2023
John Brown

The Kartu Pakasaban Digital diwangun ku hiji aplikasi nu nyadiakeun pagawe kalayan data nyewa profésional, kayaning kontrak heubeul, tanggal libur jeung kauntungan. Dina Séptémber 2019, versi fisik teu dikaluarkeun deui dumasar kana ukuran anu ditetepkeun ku Kementrian Perekonomian.

Ku kituna, Kartu Kerja Digital ngagentos vérsi anu lami, tapi disarankeun pikeun tetep versi cetak sapertos kitu. ngandung émbaran penting pikeun pagawé.

Sacara umum, dokumén tetep wajib pikeun sakabéh panyadia ladenan profésional. Pikeun ngaksés aplikasina, kantun nginpokeun data pendaptaran anjeun dina sistem gov.br, nganggo login sareng kecap akses anu sami.

Numutkeun Kamentrian Tenaga Kerja, aplikasi ngamungkinkeun pikeun langkung gesit dina pamundut dokumén, salian ti éta. pikeun aksés saderhana kana inpormasi Kualifikasi Sipil dumasar kana integrasi sareng data Pamaréntah Féderal. Salaku tambahan, éta ngahasilkeun otonomi pikeun pagawé, anu tiasa mariksa inpormasi kontrak iraha waé ngalangkungan alat sélulérna.

Kumaha cara ngaksés aplikasina?

  1. Dina gov.br website , pilih ladenan “Digital Employment Card”;
  2. Sategesna, klik “Request” ngagunakeun tombol héjo;
  3. Pilih pilihan “Abdi hoyong ngadaptar” sareng lebetkeun CPF anjeun;
  4. Klik ngadaptar;
  5. Unduh aplikasi Digital Work Carddina alat anjeun (sayogi kanggo Android sareng iOS);
  6. Dina halaman utama, lebetkeun login sareng kecap akses anjeun anu kadaptar sareng gov.br.

Upami aya ragu-ragu atanapi peryogi dukungan, pangguna tiasa nyuhunkeun bantosan ngalangkungan aplikasina nyalira, atanapi ngalangkungan saluran Pamaréntah Féderal.

Naon jasa anu aya dina aplikasi Kartu Pekerjaan Digital

Diluncurkeun dina 2017, Digital Employment Card aplikasi ieu diropéa sarta reformulated dina 2019. Dina rasa ieu, éta numbu ka database Pamaréntah Féderal ngaliwatan eSocial, sahingga dunungan pikeun manggihan informasi ngeunaan karyawan na tina nomer CPF, nu ngurangan birokrasi nyewa .

Tapi sanajan aya versi digitalna, dunungan bisa menta versi cetak. Ramalan Departemen Tenaga Kerja nyaéta yén bakal aya migrasi lengkep ka sistem eSocial dina ahir taun 2022.

Ngaliwatan aplikasi, pagawé tiasa ngaksés inpormasi anu ngawangun sajarah profésionalna ti mimiti. kontrak

Tempo_ogé: Pariksa 12 bahan anu anjeun henteu kedah nganggo lem Super Bonder

Dina harti ieu, aplikasi Digital Employment Card nyinkronkeun informasi ngaliwatan data idéntifikasi sipil, kayaning CPF jeung RG. Ku alatan éta, data saperti kontrak pagawean jeung Nomer Program Integrasi Sosial (PIS) sadia pikeun professional.

Sajaba ti éta, pagawe bisa mariksaeligibility sareng ngalamar tunjangan tenaga kerja, sapertos bonus gaji, asuransi pangangguran sareng program Manfaat Darurat. Pikeun ngajantenkeun prosésna langkung éfisién, aplikasi ogé ngamungkinkeun aplikasi salinan Kartu Pakasaban kahiji atanapi kadua, tanpa kedah ngadatangan instansi sacara pribadi .

Tempo_ogé: Magang di perusahaan: naon éta, jinis, kumaha jalanna sareng aturan umum

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.