Tingali pikeun naon éta sareng kumaha ngagunakeun "pensil warna bodas"

John Brown 19-10-2023
John Brown

Upami anjeun resep ngagambar sareng resep ngagunakeun patlot warna, anjeun panginten parantos naroskeun pikeun naon patlot bodas sareng kumaha cara ngagunakeunana. Warta alusna nyaeta anjeun bisa meunangkeun mangpaat pangseueurna ti warna ieu, tina métode lukisan béda.

Salian ngabuktikeun yén kelir bodas téh nanaon tapi aya gunana, anjeun ogé bisa nyokot waktos pikeun neuleuman téhnik anyar mangpaat pikeun ngaronjatkeun kaahlian artistik umum anjeun.

Jadi tanpa basa-basi deui, ieu sababaraha tip ngeunaan cara ngagunakeun pensil bodas anjeun sacara efektif.

Kumaha cara ngagunakeun pensil warna bodas?

1 . Paké dina kertas warna

Awalna ngarobah kertas bodas pikeun hiji warna sigana pajeulit. Ieu utamina kusabab anjeun bakal damel sabalikna. Gantina gaduh spasi bodas pikeun ngeusian ku warna, Anjeun gaduh sakabeh wewengkon warna nu Anjeun kudu ngartikeun maké bodas.

Jeung éta tujuan utama pensil warna bodas. Sanajan kitu, aranjeunna moal ngalakukeun ngawarnaan sorangan. Aranjeunna bakal nangtukeun bentuk, tékstur sareng jero gambar anjeun. Janten cobian damel dina kertas lengkep hideung. Hideung mangrupikeun pilihan anu paling atra sareng pang populerna, tapi anjeun ogé tiasa ékspérimén sareng nada anu langkung poék sapertos bulao sareng coklat.

Pastikeun yén bodas katingali sacara jelas supados anjeun gaduh kontrol kana sadaya gambar. Sésana mangrupikeun masalahpreferensi jeung gaya artistik.

Tempo_ogé: Ieu 3 simpati bisa mawa tuah kana studi anjeun; tingali naon aranjeunna

Pikeun gambar, Anjeun kudu nerapkeun prinsip caang jeung poék pikeun eta jalan. Émut yén warna bodas bakal dianggo pikeun ngaluarkeun detil, janten ngiuhan anu leres penting.

Tinimbang ngiuhan daérah anu poék, anjeun bakal ngaduga dimana daérah anu poék bakal aya sareng damel ti dinya pikeun ngabalikeun. ka caang. Bakal butuh loba latihan, tapi lila-lila anjeun bakal jadi leuwih terampil dina téhnik ieu.

2. Paké pikeun nyampur

Sawaktos Anjeun gaduh outline desain Anjeun, Anjeun bisa make pensil bodas pikeun nyampur eta. Ieu fungsina pikeun masihan gambar anjeun variasi tonal nu leuwih gede sarta ngabenerkeun flaws leutik sarta séréal.

Tong poho yén anjeun kudu warna mulus tur kalawan gerakan sirkular ambéh bakal leuwih gampang pikeun nyampur engké. Tapi, ulah nutupan sakabéh wewengkon ku pensil bodas, ngan ninggalkeun wewengkon torek bodas tur gunakeun alus kalangkang.

3. Paké pikeun ngasingkeun hiji wewengkon

Ieu téh acan téhnik canggih sejen nu ngalibatkeun ngagunakeun pensil bodas keur ngartikeun bagian mana tina desain bakal warna na mana nu moal. Dina hal ieu, pensil bodas dasarna boga fungsi pikeun nyieun guratan kawih, jadi Anjeun bisa ngawarnaan tanpa sieun nyieun kasalahan.

Sanajan anjeun teu bisa ningali eta jelas, stroke bodas bakal pituduh anjeun sabab anjeun bakal ngarasa aranjeunna handapeun pensil anjeun, dimana bodas kedah. Ieu nyegah anjeunngiuhan wewengkon nu kuduna bodas.

Tempo_ogé: Sahandapeun atanapi sahandapeun? Ngartos kumaha ngagunakeun masing-masing

4. Jieun Wewengkon Sorotan atawa Pencahayaan

Aya sababaraha cara pikeun nyieun wewengkon nu leuwih torek dina gambar pensil warna anjeun sarta biasana gumantung kana jenis kertas nu digambar.

Dina kertas bodas, ngan make warna kertas sorangan salaku sorot a. Balukarna, anjeun tiasa ngagariskeun sorotan anjeun ku warna anu terang, janten émut henteu ngiuhan di dinya. Dina kertas warna, anjeun kedah nganggo patlot bodas kanggo nambihan sorotan.

Janten mimitian ku pensil warna terang heula (beige, koneng muda, biru muda, jsb.) teras rengsekeun warna bodas. . Nanging, émut supados langkung tekenan kana patlot pikeun kéngingkeun caang atanapi cahaya anu diperyogikeun.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.