21 profesi anu henteu ngabutuhkeun pangalaman pikeun pamula

John Brown 19-10-2023
John Brown

Meunangkeun padamelan munggaran anjeun tiasa sesah, khususna dina sababaraha daérah khusus. Barina ogé, loba pausahaan mindeng merlukeun pangalaman tangtu saméméh narima posisi nu tangtu, sarta maranéhanana lalajo tingkat skill raket. Tapi sanajan nandatanganan kartu kerja sigana tugas anu mustahil, sadayana henteu leungit: aya sababaraha profési anu henteu ngabutuhkeun pangalaman pikeun anu nembé ngamimitian.

Ku kituna, pikeun anu nyobian kéngingkeun padamelan tapi tetep. bumping sarat pangalaman, mariksa kaluar pilihan anyar penting pikeun nyingkahan jadi ngeuyeumbeu. Kalayan émut éta, pariksa 21 profési di handap anu henteu nungtut kana kualifikasi, sareng milari anu idéal pikeun anjeun.

21 profési anu henteu ngabutuhkeun pangalaman

Sacara umum , paling posisi handap teu merlukeun pangalaman husus atawa kualifikasi. Dina sababaraha kasus, kursus téknis tiasa langkung saé ditingali, tapi ieu tiasa gumantung kana perusahaan anu anjeun lamar. Pariksa:

  1. Asisten Beberesih;
  2. Asisten Administratif;
  3. Asisten Produksi;
  4. Asisten Jasa;
  5. Asisten Perbendaharaan ;
  6. Tukang Réstoran;
  7. Tukang Barista;
  8. Analis Kiridit;
  9. Palayan Bar.
  10. Parker Harta Tanah ;
  11. Konsultan Investasi Perumahan;
  12. Konsultan Investasi PerumahanPenjualan;
  13. Masak;
  14. Pangakon;
  15. Desainer Grafis;
  16. Supir;
  17. Operator Logistik;
  18. Operator Saham;
  19. Resepsionis;
  20. Kaamanan;
  21. Seller.

Kumaha carana meunang padamelan tanpa pangalaman?

Kéngingkeun éta padamelan tanpa gaduh pangalaman sateuacana tiasa janten tantangan nyata. Sanajan kitu, ieu téh lain hartina masalah unsolvable. Barina ogé, aya sababaraha cara pikeun meunangkeun pakasaban tanpa kualifikasi nu tangtu, tapi pikeun éta, perlu uninga sababaraha tips konci.

Prosés hired kalawan saeutik pangalaman dina widang gawé biasana hésé. alatan kanyataan yén Kalolobaan pausahaan indit sanggeus professional anu datangna siap nyandak kana tugas maranéhanana. Éta sababna seueur lowongan anu nempatkeun pangalaman profésional salaku prasyarat, anu hartosna calon anu henteu nyumponan kaayaan ieu malah henteu dianggap dina prosés seléksi.

Tempo_ogé: 11 profési ieu idéal pikeun jalma anu henteu resep ngurus masarakat

Biasana, pasar tenaga kerja ngartos warga anu sakedik pangalaman salaku individu anu. teu nyaho jasa dina prakna, nu bakal merlukeun latihan jeung perhatian ti maranéhanana anu geus bagian tina tim. Dina hal ieu, teu salawasna pausahaan bakal tiasa nawiskeun latihan nu bisa jadi diperlukeun.

Tapi sanajan sigana pajeulit, ieu teu kudu jadi "tujuh-headed bug". Kalayan proaktivitas sareng ngalakukeun naon anu dipiharep, bakal tiasa meunang lowongan sareng ngalaksanakeun sadayanapoténsi ekspektasi. Diajar kumaha.

1. Janten saha anjeun hoyong nyewa

Ti mimiti, coba nunjukkeun yén anjeun aya di tempat pikeun kerja keras, sareng sanés ngan ukur ngahubungi, contona. Diajar janten profésional ngalangkungan kadewasaan sareng tanggung jawab dina hubungan profésional.

2. Pilarian perusahaan anu ngahargaan kaahlian anjeun

Beuki seueur perusahaan anu museurkeun kana kaahlian profésional anu dipikahoyong dina timna. Milarian lembaga anu fokus ieu penting pikeun ngamimitian karir, sareng tip nyaéta ngadamel kurikulum ku kaahlian.

Tempo_ogé: catetan R $ 5 langka bisa jadi patut nepi ka R $ 2.000: manggihan cara pikeun ngaidentipikasi eta

3. Investasi dina kualifikasi

Cara anu hadé pikeun asup ka pasar padamelan nyaéta ngalangkungan pendidikan formal, sapertos gelar sarjana sareng pascasarjana. Anjeun tiasa ngahususkeun sababaraha kursus online gratis, anu nawiskeun paningkatan kurikulum anu gancang.

4. Gawé salaku freelancer

Ieu léngkah munggaran anu saé pikeun seueur profésional. Karya freelance mekarkeun pangalaman, ngajamin kontak nu alus jeung nyadiakeun mulang finansial.

5. Ningkatkeun jejaring anjeun

Jaringan henteu langkung, teu langkung ti jaringan kontak profésional. Penting pikeun ngarti yén éta henteu cekap cekap, tapi gaduh jalma anu pas anu caket sareng anjeun pikeun ngajantenkeun profési. Seueur kasempetan tiasa dimimitian ku rujukan, nalika aya anu nginget anjeun pikeun lowongan.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.