Barina ogé, naon mobil rarest di Brazil? Pariksa ranking kalawan 15 luhur

John Brown 19-10-2023
John Brown

Lamun datang ka mobil, naon nagara munggaran nu datang ka pikiran anjeun? Itali? URANG? Jérman? Bisa jadi. Tapi Brazil ogé teu tiasa ditinggalkeun, sabab éta ngahasilkeun modél ekslusif anu suksés pisan. Ku alatan éta, artikel ieu milih 15 mobil paling langka di Brazil .

Teruskeun maca nepi ka ahir sarta manggihan model langka, nu patut duit alus, ku jalan, jeung nu, utamana , héran, kusabab kualitas konstruktif. Hayu urang parios daptarna?

Parios daptar mobil anu paling langka di Brazil

1 – Brasinca 4200 GT (Brasinca Uirapuru)

Ieu mangrupikeun salah sahiji mobil anu paling langka di dunya. dunya Brazil. Diluncurkeun taun 1964, modél ieu ngan ukur ngahasilkeun 73 unit. Mobil ieu dicampur katingal flashy jeung mesin kuat. Saha waé anu gaduh salinan langka ieu dina kaayaan sampurna konservasi , boro kantos nempatkeun éta pikeun dijual.

2 - Willys Interlagos

Salain mobil anu paling langka di Brazil. . Produksi kandaraan ieu dimimitian dina 1962. Ieu miboga kahormatan salaku modél olahraga munggaran dihasilkeun di lemahna Tupiniquin. Dianggap klasik industri otomotif Brasil, mobil ieu suksés pisan.

3) Mobil paling langka di Brazil: Brasília

Proyék ieu ku produsén mobil Jerman ogé suksés di Brazil. Brasilia anu kasohor diproduksi ti 1973 dugi ka 1981 sareng mangrupikeun salah sahiji pamimpin penjualan di dieu. Salakugaya na elegan jeung mesin pungkur, éta geus coveted pisan dina waktu éta.

4) Varian II

Salah sahiji mobil pang langkana di Brazil. Ieu ngan dihasilkeun salila lima taun (1977 nepi ka 1982). Sanaos gaduh desain anu sami sareng adina Brasília , Varian anu kasohor hirup kamulyaan sareng dijual pisan.

Tempo_ogé: Kalénder Lunar 2023: pariksa sadaya tanggal - sareng tanda-tanda unggal fase

5) Chevrolet Malibu (generasi ka-8)

Ieu sedan Amérika Kalér badag réngsé nepi teu dijual di Brazil, sanajan keur mobil héran dina sagala rasa. Sadayana, ngan 101 unit anu diimpor ti AS ka Brazil. Ku alatan éta, mobil ieu oge salah sahiji rarest di Brazil. Anjeun tiasa percanten.

6) Renault Safrane

Dianggap versi anu langkung wani ti Lambang lanceukna, sakedik pisan unit modél Perancis anu méwah ieu diimpor ka Brazil. Kanyataanna, ngan Renault eksekutif nu boga hak husus ngagunakeun éta.

Tempo_ogé: Ieu 5 profesi heubeul balik deui dina fashion di nagara éta sarta geus miboga relevansi

7) Troller Pantanal

Nalika ngobrol ngeunaan mobil langka di Brazil, ieu salinan Ford Amérika. (anu kungsi meuli Troller) oge dina daptar urang. Dina sakabéhna, ngan 77 unit dihasilkeun dina taneuh Brasil. Sanaos henteu ngahontal kasuksésan anu dipiharep, kendaraan ieu jarang tiasa katingali di jalan-jalan.

8) Fiat Bravo (Generasi ka-1)

Debut dina Auto Show 1998, versi munggaran tina Italia ieu. hatch réngsé nepi succumbing kakompetisi jeung teu ngajual salaku brand kungsi ngaharepkeun, kusabab dollar tinggi. Spésimén langka masih bisa ditempo di jalan, kalawan dosis untung na, tangtosna, kasabaran .

9) Santana EX

Lamun datang ka leuwih. mobil mahal langka di Brazil, ieu geulis Jerman model eksekutif teu bisa gagal disebutkeun. Salah sahiji hits taun 1980-an, Santana klasik mangrupikeun impian rébuan supir. Tapi ngan aya hiji masalah: saeutik bisa mampuh harga nuntut.

10) Volkswagen SP1

Ieu oge model olahraga sejen Brazilian nu rada langka kiwari. Dihasilkeun dina taun 1972 sareng 1973, mobil ieu ngagaduhan desain anu gagah pisan sareng narik napas dimana waé éta angkat. Sadayana, ngan ukur 88 unit anu diproduksi.

11) Mobil paling langka di Brazil: Project BY

Modél Jerman ieu diproduksi taun 1986 sareng ngagaduhan misi pajeulit pikeun bersaing sareng Uno Italia. Tapi ngan sababaraha prototipe anu sabenerna diwangun. Kanyataanna, Volkswagen bet dina Gol, nu tétéla suksés.

12) Puma GT 1500

Pikirkeun mobil sport coveted kalawan desain pikaresepeun jeung nu mangrupa kasuksésan badag dina 1960s, 1970s sarta 1980s di Brazil. Naha anjeun panginten ngeunaan Puma GT? Beunang. Saha waé anu hirup dina waktos éta pasti émut modél asli Brasil ieu leumpang di jalan.

13) Aurora 122C

Ieu ogésalah sahiji mobil rarest di Brazil. Ferrari coveted dijadikeun inspirasi pikeun pembuatan model ieu, nu dihasilkeun ti 1987 nepi ka 1992. Hal ieu diperkirakeun yén jumlah unit dijual éta low, sanajan katingal futuristik jeung mesin kuat.

14) Lobini H1

Sanaos namina teu anéh, modél ieu diluncurkeun taun 2007 sareng kasohor ku seueur atribut na. Malah ku desain reminiscent tina mobil super sport, kayaning kawentar Lamborghini , wahana ieu tungtungna ngajual saeutik di lemahna Brasil. Anjeun jarang tiasa ningali salah sahiji ieu di jalan.

15) Citroën C4 VTS

Kandaraan Perancis ieu sumping kalayan sagala kamewahan di 2004 di Brazil. Barina ogé, particularities na spoke keur diri. Tapi sanajan desain na geulis, mesin kuat sarta roda alloy geulis éta teu cukup pikeun jadi jawara jualan sabudeureun dieu.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.