7 Tempat Aneh sareng Misterius Anu Kapendak di Google Earth

John Brown 19-10-2023
John Brown

Google Earth mangrupikeun salah sahiji alat anu paling narik dina internét. Ngaliwatan éta, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngaksés tempat-tempat anu mustahil kalayan ngan ukur hiji klik; sababaraha di antarana, kumaha oge, teu jadi basajan pikeun manggihan. Dina hal ieu, sababaraha tempat aneh jeung misterius nu geus katempo dina Google Earth terus eupan téori konspirasi jeung rasa panasaran loba.

Sanajan pungsi ieu nyadiakeun wewengkon nu paling ngan bisa ngimpi nganjang. , aya tempat anu dianggap rahasia sareng gambar kabur atanapi malah disumputkeun. Alesanana tetep misteri.

Pariksa sababaraha tempat aneh jeung misterius nu kapanggih di Google Earth di sakuliah dunya di handap.

Tempat Aneh jeung Misterius di Google Earth

1 . Piramida Mesir Invisible

Penjelajah Google Earth manggihan sababaraha anomali di Mesir ngaliwatan alat ieu. Di wewengkon spésifik ieu, mungkin pikeun ngabayangkeun gambar anu curiga, anu dipercaya ku seueur anu mangrupikeun piramida anu henteu acan digali.

Tempo_ogé: Panggihan kalemahan unggal tanda zodiak

Sanaos bentukna mirip sareng piramida, aya perdebatan naha panangkepan ieu. ngagambarkeun sumberdaya alam atawa jieunan. Perlu dilaksanakeun panalungtikan deui, hal anu beuki hese ku kawatesanan panggalian di nagara éta.

2. Pulo Hantu

Pulo Sandy anu misterius muncul dina peta di daérah kalér-kuloneun Kalédonia Anyar, sareng dina Google Earth, éta muncul salakubentukna poék. Dina taun 2012, panalungtik Australia manggihan yén pulo ieu, saukuran Manhattan, malah teu aya.

Ku balayar di dinya, élmuwan manggihan ngan muka cai, euweuh tanda taneuh padet. Aya mamang naha pulo hantu terus diasupkeun kana peta salila-lila.

3. Pentagram

Ieu pasti salah sahiji kajadian anu pang populerna anu tiasa ditingali tina Google Earth. Di Asia Tengah, di wewengkon terpencil Kazakhstan, aya pentagram badag, diaméterna kira 366 méter. Béntang éta tiasa katingali jelas dina alatna.

Tempo_ogé: Pariksa 35 kecap anu ampir sadayana nyarios atanapi ngeja salah

Nalika seueur anu ngahubungkeun tempat éta sareng sababaraha sekte agama anu nyembah sétan, kanyataanana yén pentagram ieu ngan ukur outline taman dina bentuk béntang. .<1

4. Lake of Blood

Di Kota Sadr, Irak, anjeun tiasa mendakan danau beureum getih ngalangkungan Google Earth. Teu aya katerangan anu bisa dipercaya atawa resmi pikeun kunaon ieu awak cai boga warna kieu.

5. kota rusiah

Di tundra Siberian deserted aya wewengkon kalawan Blur panasaran on Google tanpa saha nyaho alesanana. Taun 1986, Rusia ngungkabkeun yén daérahna ngagaduhan sababaraha kota anu ditutup di sakuliah nagara, kalayan larangan perjalanan anu parah.

Pikeun nganjang ka tempat-tempat ieu, peryogi gaduh idin khusus. Loba yakin yén wewengkon kasebut pikeunpamakéan militér atawa pikeun panalungtikan teu digambarkeun.

6. HAARP

HAARP (Program Panalungtikan Auroral Aktif Frekuensi Tinggi) nyaéta program anu dilaksanakeun di deukeut wates antara Washington jeung Oregon. Dina 2014, Angkatan Udara AS nutup fasilitas panalungtikan, tapi wewengkon tetep disumputkeun di Google Earth.

Sababaraha teori konspirasi yakin yén HAARP teu nalungtik ionosphere, tapi nyoba ngawangun alat pikeun ngadalikeun eta. Waktos. Batur geus nyebutkeun yén ieu téh situs uji UFOs.

Taun 2010, sanggeus gempa nu mangaruhan Haiti, pamingpin Venezuelan Hugo Chavez ngaku yén program ieu tanggung jawab ngabalukarkeun tremor.

7 . Breath of the Desert

Proyék spiral gigantic di gurun Mesir, deukeut basisir Laut Beureum, terus enchant sarta ngahudangkeun rasa panasaran loba. Karya éta katingalina langkung mirip pesen alien tibatan anu sanés, tapi saleresna mangrupikeun pamasangan seni, anu disebut Breath of the Desert.

Proyék éta mangrupikeun hasil karya Danae sareng Alexandra Stratou, sareng Stella Constantinides. . Dijieun dina Maret 2017, struktur 100.000 méter pasagi nyiar ngagungkeun gurun salaku "kaayaan pikiran", atawa "bentang pikiran".

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.