7 tutuwuhan anu narik duit, well-mahluk jeung tuah kana imah

John Brown 03-08-2023
John Brown

Rébuan jalma bet dina pepelakan anu narik artos, karaharjaan sareng tuah pikeun janten langkung makmur dina karirna, ngajaga kauanganna up-to-date, salian ti nyieun pilihan pribadi anu sampurna. Kanyataan yén kaasup ornamén ti alam di decor imah bisa mawa leuwih well-mahluk, mangpaat pikeun kaséhatan méntal urang jeung ninggalkeun éstétika lingkungan jeung katingal stunning. Tapi milih spésiés idéal pikeun ngahias sudut anjeun bakal gumantung kana naon anu anjeun hoyongkeun.

Upami anjeun salah sahiji jalma concurseiros anu peryogi sakedik dorongan dina kahirupan finansial anjeun atanapi langkung untung dina diajar anjeun pikeun lulus. acara, pastikeun maca artikel ieu nepi ka ahir pikeun neuleuman ngeunaan tutuwuhan nu narik duit, well-mahluk jeung tuah. Barina ogé, sadaya ieu salawasna wilujeng sumping dina kahirupan saha. Parios deui.

Tutuwuhan anu narik artos, karaharjaan sareng tuah

1) Dollar

Sanaos nami anu rada aneh, urang tiasa nyimpulkeun naha pepelakan ieu dianggo sacara masif. pikeun narik duit jeung karaharjaan. Upami anjeun cicing di bumi, spésiés ieu sampurna pikeun daérah luar, éta sanés kipas panonpoe anu kuat sareng henteu peryogi nyiram konstan.

Tapi éta hadé pikeun ninggalkeun taneuh anu beueus, pikeun éta. mekar. Tutuwuhan ieu henteu ngabutuhkeun perawatan khusus. Hiji fértilisasi taunan bisa jadi cukup pikeun eta tetep sehat sarta mawa énergi alus ka anjeun nakulawarga anjeun. Kumaha upami melak hiji di kebon anjeun?

2) Pedang Saint George

Salain pepelakan anu narik artos, karaharjaan sareng tuah. Spésiés ieu mangrupa kenalan heubeul jalma anu keukeuh ninggalkeun imahna salawasna ditangtayungan. Hadé pisan mun éta dibudidayakeun di luar imah, sabab bisa narik cairan nu alus keur warga.

Tempo_ogé: Poé Awéwé: 5 kapribadian awéwé anu ngarobih sajarah

Sajaba ti éta, ieu tutuwuhan téh dipatalikeun jeung karaharjaan. Penyiraman henteu kedah konstan (dua kali saminggu saé), tapi peryogi taneuh kedah beueus supados gizi langkung nyerep. Ah, panonpoé isuk-isuk alus pisan nya, nya?

3) Tutuwuhan nu narik duit, karaharjaan jeung tuah: Samanggi opat daun

Spésiés ieu kasohor pisan pikeun narik alus. énergi pikeun jalma, utamana tuah. Éta katingali sampurna dina luhureun méja kopi di ruang tamu anjeun atanapi bahkan di kebon anu ditunda di daérah tank. Tutuwuhan ieu kacida gampangna tumuwuh sarta teu merlukeun perawatan husus.

Anjeun kudu nyiraman saeutik leuwih sering (teu kudu unggal poe). Naha anjeun resep tumuwuh di kebon anjeun? Henteu masalah. Spésiés ieu mikanyaah sinar panonpoé munggaran dina daunna pikeun ngaluarkeun cairan positip. Taneuh kudu salawasna beueus.

4) Awi Untung

Naha anjeun geus mikir tutuwuhan nu narik duit, karaharjaan jeung tuah? Loba jalma betdina spésiés ieu persis kusabab ngaranna. Jumlah batang anjeun tumuwuh bisa ngabejaan ka maneh kumaha untung anjeun, nurutkeun para ahli. Singketna, beuki loba beuki hadé.

Awi Untung bisa dipelak di cai atawa di darat, sabab bisa nyaluyukeun diri jeung duanana lingkungan. Upami anjeun resep gaduh spésiés ieu di bumi, émut yén sinar panonpoé tiasa ngaduruk daunna. Ku alatan éta, salawasna ninggalkeun eta di tempat teduh.

5) Peace lily

Spésiés geulis ieu ogé boga kakuatan pikeun nginféksi imah anjeun ku énergi positip, tuah jeung well-mahluk. Ngaranna nujul kana warna bodas na, nu ngalambangkeun karapihan (jero jeung luar). Penyiraman tiasa dilakukeun unggal dua atanapi tilu dinten, tanpa ngagedekeun jumlah cai.

Tutuwuhan ieu cocog pikeun lingkungan éksternal sareng internal. Salaku tambahan, anjeunna ngabersihkeun hawa sareng ngantunkeun tempat anu ngalindungan anjeunna kalayan langkung coziness. Lamun Anjeun keur pilari karapihan, well-mahluk jeung tuah dina hirup anjeun, anjeun tiasa bet dina spésiés geulis ieu. Vas kembang lili karapihan tiasa katingali éndah dina méja diajar anjeun.

6) Tutuwuhan anu narik artos, kesejahteraan sareng tuah: Rosemary

Spésiés ieu sampurna pikeun digabungkeun sareng dapur anjeun. Saliwatan, tea anu dijieun tina daunna boga kakuatan pikeun nenangkeun haté sarta loba dipaké ku jalma anu kakurangan tina insomnia. Tutuwuhan ieu tiasa ngabantosan ngajaga bumi anjeun tina sagala jinis negativity sareng ogébisa narik duit sapanjang taun.

Nyiram Rosemary bisa unggal dua atawa tilu poé. A fértilisasi taunan ogé diperlukeun pikeun tetep salawasna mibanda daun sehat. Jeung sinar panonpoé urang? Enya, manéhna resep pisan. Ngan teu patut ninggalkeun eta sapopoe di handapeun panonpoe anu kuat.

7) Kembang rejeki

Ahirna, pepelakan anu terakhir anu narik artos, karaharjaan sareng tuah. Ngan ku analisa ngaran, urang geus bisa ngabayangkeun naon spésiés geulis ieu bisa narik. Tapi urang lain ngan ukur ngobrol ngeunaan artos, tapi ogé ngeunaan énergi positip, kesejahteraan sareng, tangtosna, seueur rejeki.

Upami anjeun parantos mutuskeun pikeun melak pepelakan ieu di bumi, iraha waé anjeun lulus. deukeut eta, mentalize hal alus pikeun narik duit, vitalitas jeung cairan alus. Penyiraman tiasa dilakukeun dua kali saminggu sareng henteu disarankeun nempatkeun éta langsung di handapeun panonpoé, sabab daunna biasana sensitip.

Tempo_ogé: Kontes Pendapatan Federal: diajar kumaha ngaluarkeun DARF pikeun mayar biaya pendaptaran

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.