Parios 9 profesi anu masihan paling seueur artos di Brazil taun 2022

John Brown 19-10-2023
John Brown

Urang teu bisa mungkir yen profési anu naékna mangrupa indikasi kuat leuwih kasempetan pikeun meunangkeun pakasaban alus di pasar. Tangtosna, palatihan, kasang tukang intelektual sareng tingkat pangalaman profésional ogé kedah dipertimbangkeun. Ku alatan éta, kami geus milih salapan profési nu nyieun paling duit di Brazil dina 2022 . Parios deui.

Kenalkeun daérah sareng jabatan anu paling seueur artos di Brazil

1) Téknologi Inpormasi (IT)

Profésional di wewengkon nguntungkeun tina Téknologi Informatika (IT) moal loba kasusah manggihan kasempetan pakasaban metot.

Pausahaan téhnologi badag biasana mayar sabudeureun R$ 9 rebu tina gaji bulanan pikeun lulusan dina Ilmu Komputer atawa dina kursus sejen nu sarupa di wewengkon, gumantung kana tingkat pangalaman jeung domain kaahlian teknis.

Tempo_ogé: 11 hukum aneh nu sabenerna aya di sakuliah dunya

2) Kedokteran Gigi

Profesional dina widang kedokteran gigi ogé teu kudu loba ngawadul. ngeunaan kauntungan bulanan. Pikeun masihan anjeun ide, dokter gigi spesialis bedah atanapi prostheses dental tiasa nampi dugi ka R$ 20,000 per bulan, gumantung kana lokasi kantor sareng daérah.

Ieu ogé salah sahiji profesi anu ngahasilkeun artos paling seueur di Brazil dina 2022 sareng anu sok gaduh paménta anu luhur pikeun padamelan.

3) Logistik bisnis

Upami anjeun resep kana daérah logistik, anjeun tiasa nerapkeunnyiapkeun, sabab pasar pisan dipanaskeun di Brazil. A profésional di wewengkon ieu tanggung jawab sagala administrasi sumberdaya, inputs jeung bahan dina hiji pausahaan.

Gumantung kana latihan, tingkat pangalaman, pangalaman profésional sarta ukuran organisasi, manajer logistik, pikeun conto , bisa nampa nepi ka R$ 15 rébu tina gaji bulanan.

4) Administrasi Bisnis

Sejen tina profesi nu masihan leuwih duit di Brazil dina 2022 milik wewengkon Administrasi Usaha. Upami anjeun badé investasi pisan di dinya, terang yén anjeun tiasa nampi gaji di perusahaan ageung, saatos kalulusan sareng tingkat pangalaman anu tangtu, dugi ka R$ 25,000 sabulan. Nilai ieu tiasa langkung luhur upami pangurus bisnis ngagaduhan spesialisasi dina Keuangan.

5) Ahli Geologi

Naha anjeun kantos ngimpi diajar Geologi di kuliah? Anjeun tiasa bet dina cabang ieu. Ahli géologi kalayan spésialisasi sareng pangalaman langkung ti tujuh taun di daérah nguntungkeun ieu tiasa nampi gaji dugi ka R$ 35 rébu per bulan di perusahaan minyak ageung atanapi multinasional dina séktor pertambangan.

E , sakumaha luar biasa sakumaha sigana, duanana séktor geus nawarkeun loba lowongan di sagala rupa wewengkon Brazil.

6) Pajeg analis

Karya profésional ieu asalna handap pikeun ngitung jeung ngitung pajeg kaayaan sarta féderal, mulih pajeg lengkep, mantuan kalawan tatapajak perusahaan, salian nawiskeun dukungan ka daérah hukum anu sami.

Upami anjeun badé diajar Hukum di universitas sareng khusus dina daérah ieu, anjeun tiasa gaduh gaji bulanan dugi ka R$ 15 rébu per bulan, gumantung kana tingkat pangalaman anjeun sarta penguasaan kaahlian téknis tangtu.

Tempo_ogé: Spying atanapi Ngalaman: Kumaha Ngeja? Tingali cara anu leres pikeun ngagunakeun kecap-kecap ieu

7) Pamasaran

Salah sahiji profési anu paling nguntungkeun. duit di Brazil di 2022 ieu numbu ka wewengkon ngajangjikeun pamasaran , nu pohara penting pikeun sagala pausahaan.

Dina puncak karirna, spesialis iklan dina digital (atawa sosial) média jeung leuwih ti 10 taun pangalaman, contona, bisa earn nepi ka BRL 17,000 tina gaji bulanan, dina organisasi badag. Upami anjeun hoyong asup kana Advertising Advertising, moal aya kakurangan padamelan di hareup.

8) Téknik

Daérah rékayasa sok ngagaduhan paménta anu luhur pikeun damel di Brazil. Gumantung kana latihan profésional ieu, ukuran parusahaan jeung pangalaman na, diantara sarat sejen, gaji insinyur automation, contona, bisa ngahontal nepi ka R$ 25,000 per bulan, upami anjeunna digawé. di pausahaan badag atawa multinasional.

Insinyur sipil ogé bisa nampa nepi ka R$ 20.000 dina gaji di hiji pausahaan konstruksi nu kawentar, gumantung kana tingkat pangalaman jeung pangalaman maranéhanana di wewengkon ieu.

9) Kedokteran

Kedokteran henteubisa ditinggalkeun kaluar tina daptar profési urang nu nyieun paling duit di Brazil dina 2022. Kanyataanna, ieu geus salawasna jadi wewengkon pisan nguntungkeun pikeun professional paling dedicated jeung kompeten.

Pikeun masihan anjeun ide, dokter -bedah, kalawan sababaraha taun pangalaman sarta sababaraha Spésialisasi, bisa earn nepi ka R$ 35 rebu per bulan di ibukota badag.

Ayeuna anjeun dina luhureun utama. profési anu masihan langkung seueur artos di Brazil dina 2022, kumaha upami milih anu paling cocog sareng profil profésional anjeun sareng ngahaturanan diri anjeun ka éta sapinuhna?

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.