7 ciri anu nangtukeun unggal profésional alus; tingali daptar lengkep

John Brown 19-10-2023
John Brown

Naha anjeun kantos ngimpi suksés dina profési anu anjeun pilih? Salian kaahlian téknis anu relevan pikeun éta, perlu ngagunakeun sababaraha kualitas paripolah pikeun ngahontal tujuan penting ieu. Janten, kenalkeun tujuh karakteristik anu ngahartikeun unggal profésional anu saé sareng angkat dina karir anjeun.

Tempo_ogé: Kumaha anjeun ngucapkeun kecap 'gratis'?

1- Tanggung jawab

Tanggung jawab kedah janten bagian tina kahirupan saha waé. profésional dina pasaran. Hiji jalma anu teu boga komitmen kana pagawéan sarta kalakuan saolah-olah teu bisa diganti bakal ditakdirkeun kagagalan.

Beuki loba pausahaan néangan pagawé aktipitas anu alus saluyu jeung tujuan organisasi . Ku cara éta, salawasna kabuka pikeun nyandak tanggung jawab anyar unggal dintenna.

2- Resilience

Urang disebut resilience kamampuhan pikeun adaptasi jeung parobahan atawa kana situasi nu teu nguntungkeun. dina kahirupan sapopoe tanpa sangsara. Ieu mangrupikeun salah sahiji ciri anu ngahartikeun unggal profésional anu saé anu hoyong makmur dina karirna.

Tempo_ogé: Réngking tanda: ti anu paling pésta ka anu paling homely tina Zodiak

Beuki tahan banting anjeun dina lingkungan padamelan atanapi dina ngalaksanakeun profési anjeun, langkung seueur kasempetan anjeun kedah menonjol. di pasar. Dunya terus-terusan robih, janten profésional anu henteu tahan atanapi tahan kana parobahan condong gagal dina waktos anu pondok.

3- Percaya Diri

Anjeun mangrupikeun salah sahiji anu tergerak.kusabab insecurity komo nyieun kaputusan sapopoé dina karya anjeun? Hadé awas. Kapercayaan diri ogé mangrupikeun salah sahiji kualitas anu ngahartikeun unggal profésional anu suksés.

Kapercayaan dina diri nunjukkeun, di luhur sadayana, kadewasaan sareng pangaweruh ngeunaan kapasitas intelektual anjeun . Kapercayaan diri ditarjamahkeun kana ngakuan wates anjeun sorangan sareng, dina waktos anu sami, ngamungkinkeun anjeun nyandak résiko anu diitung. Ieu mangrupikeun salah sahiji kaahlian paripolah anu paling dipénta ku organisasi.

4- Optimisme

Mun anjeun lahir pesimis sareng hirup dina wanda goréng di juru, anjeun sigana moal janten rujukan. profésional di daérah kaahlian anjeun. akting. Mibanda optimism hartina nyanghareupan ills jeung tantangan profési jeung sirah anjeun diangkat luhur, salawasna yakin yén sagalana bakal hasil tungtungna.

Ciri ieu, pertinent ka unggal profésional alus, bisa ogé jadi tepa dina lingkungan gawé. Tapi urang teu ngawangkong ngeunaan hirup mikir yén sagalana mangrupakeun ranjang mawar, tapi ngeunaan salawasna ngabogaan suku anjeun dina taneuh jeung ngajaga positivism, dina sagala aspek. Akal sehat mangrupakeun sekutu hébat optimism.

5- Fokus

Ciri séjén anu nangtukeun unggal profésional alus nyaeta fokus. Upami anjeun henteu tiasa tetep fokus kana tujuan anjeun sareng langkung sakedik kana tugas padamelan, éta kamungkinan yén kagagalan bakal muncul dina kahirupan anjeun. Fokusna nyaéta réncang produktivitas utama . Tanpa éta, moal aya anu maju.

Kurangna fokus nyababkeun procrastination sareng, akibatna, reureuh dina ngaréngsékeun kagiatan sapopoé. Henteu disebatkeun yén profésional anu henteu tiasa tetep fokus kana padamelanna ogé ngaganggu konsentrasi batur-baturna. Hasilna, pausahaan moal ngahontal hasil nu dipiharep.

6- Proactivity

Proactivity ogé mangrupa bagian tina daptar ciri urang nu nangtukeun unggal profésional alus. Jalma anu proaktif nyaéta jalma anu tindakan preventif, nyaéta, anjeunna akting tanpa ditanya .

Kaahlian paripolah dina lingkungan gawé ieu ditarjamahkeun jadi masalah direngsekeun dina waktu nu leuwih saeutik . Seringna, proaktivitas ogé ngahindarkeun seueur nyeri sirah sareng, sakapeung, karugian sadinten-dinten.

Proaktivitas mangrupikeun fitur anu dihargaan pisan ku perusahaan anu gaduh manajemén partisipatif. Hartina, sagala kaputusan-pembuatan dibagikeun kalawan tim. Janten, langkung proaktif profésional, langkung saé pikeun anjeunna sareng pikeun organisasi dimana anjeunna damel. Anjeun tiasa percanten éta.

7- Kecerdasan émosional

Panungtungan tapi teu saeutik, ciri séjén anu nangtukeun unggal profésional anu saé nyaéta kapasitas pinuh pikeun ngawasaan émosi anjeun sorangan , katelah kecerdasanémosional. Kaahlian anu penting pisan dina bisnis naon waé anu hoyong ngahontal tujuanana sareng kéngingkeun visibilitas anu langkung ageung di pasar.

Kaayaan stres dina lingkungan kerja cukup umum. Ku alatan éta, ngabogaan kecerdasan emosi hartina kapasitas intelektual gede pikeun nungkulan kaayaan teu nguntungkeun atawa ku muatan emosi pisan sengit. Upami anjeun ngokolakeun katerampilan ieu dina diri anjeun, kamungkinan anjeun bakal ngagaduhan karir anu suksés.

Ayeuna anjeun terang tujuh ciri anu ngahartikeun unggal profésional anu saé, waktosna parantos sumping pikeun ngembangkeun aranjeunna ku cara anu pangsaéna sareng mekar. dina profési dipilih. Wilujeng sumping.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.