Tips di bumi: Diajar kumaha nyabut semir kuku tina lantai sareng permukaan anu sanés

John Brown 23-10-2023
John Brown

Ngalakukeun kuku anjeun di bumi tiasa ngahémat waktos sareng artos, ogé ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun waktos santai sareng rutin ngurus diri. Masalahna nyaéta teu aya anu dibebaskeun tina kacilakaan, sapertos nalika ngagosok kuku ragrag di lantai atanapi dina permukaan anu sanés. Naha anjeun terang naon anu kedah dilakukeun dina waktos-waktos ieu?

Tempo_ogé: 5 tips pikeun nyorot kaunggulan anjeun dina wawancara pakasaban

Sateuacan panik atanapi mikir yén ngalakukeun kuku anjeun sanés pikeun anjeun, terang yén aya cara anu sederhana sareng gancang pikeun ngaleungitkeun semir kuku tina lantai bumi anjeun ogé surfaces séjén kayaning méja, témbok jeung fabrics. Naon wartos anu saé, sanés? Teras baca teras tuturkeun tip kami.

Kumaha carana nyabut semir kuku tina lantai?

Naha anjeun ngalungkeun semir kuku dina lantai di bumi? Éta kajadian, oke. Ayeuna anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta mastikeun yén daérah éta disanitisasi leres. Anu robih di dieu nyaéta bahan anu didamel tina lantai bumi anjeun. Tempo kumaha carana miceun glaze ti unggal salah sahijina:

Tempo_ogé: Tanpa gelar: 13 profesi anu henteu peryogi gelar kuliah
  • Ubin porselen : Ideally, kalayan bantuan lawon beueus, cabut glaze saméméh garing. Upami anjeun teu gaduh waktos sareng glaze parantos garing, paké spatula atanapi péso mentega pikeun ngikis bahan anu nempel dina lantai, tapi henteu nganggo gaya teuing, oke? Sanggeus éta, bersihkeun ubin porselin ogé ku cai saeutik dicampur natrium bikarbonat.
  • Kayu : Ulah make acetone atawa cat kuku remover dina lanté kai, sabab produk noda tipe ieu ubin. bahan. Jalan, di dieu, ngagunakeun spatula tinapalastik, nu pisan fléksibel, pikeun kerok nu Polandia kuku lajeng ngalirkeun saeutik saeutik isopropil alkohol leuwih wewengkon dimaksud. Pikeun rengse beberesih, wol baja, tapi taliti. Saatosna, oleskeun semir kayu karesep anjeun.
  • Lantai tiis : Samentawis glaze masih cair, taburkeun sabagian gula sareng ngantepkeun garing normal. Sanggeus éta, ngan sapu bubuk hasil tina campuran dua produk. Upami aya noda anu tetep, bérés nganggo panghapus semir kuku sareng katun.

Kumaha carana miceun noda semir kuku tina lawon?

Naha anjeun niiskeun semir kuku kana baju atanapi bantal anjeun. ? Tenang, ieu ogé aya solusi. Di dieu aya sababaraha trik foolproof:

  • Jeans : Pikeun miceun semir kuku tina jeans paporit Anjeun, cokot kaen beueus jeung cabut kaleuwihan. Lajeng, soak tungtung nu sejen lawon dina leyuran cai jeung acetone jeung rengse beberesih.
  • Wol : Pikeun miceun semir kuku tina crochet Anjeun atawa blus rajutan, piceun kaleuwihan produk jeung sendok leutik lajeng lulus hiji Pad katun soaked dina remover Polandia kuku leuwih lawon woolen, pisan gently. Lamun noda teu kaluar, baseuh lawon jeung alkohol 90% jeung ngulang prosés. Sanggeus éta, soak pésta dina cai haneut, sabun cocog pikeun wol jeung hiji séndok amonia pikeun tiap liter cai.
  • Viscose : Dina lawon lemes jeung hipu, kayaning viscose, satin jeungsutra, éta pangalusna pikeun ngadagoan ngagosok kuku nepi ka garing. Lajeng, ku sendok atawa spatula, taliti kerok kaluar Polandia kuku jeung nerapkeun saeutik saeutik tina kuku remover Polandia kana wewengkon patri, tanpa rubbing. Antepkeun jeung, sanggeus dua jam, cuci sapotong saperti biasa.

Kumaha carana miceun noda semir kuku tina permukaan nu sejen?

Naha semir kuku ragrag dina beungeut sejenna? Kami ngarepkeun tips di handap ieu tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngabéréskeun masalah:

  • Aluminium, baja sareng beusi : dina permukaan ieu, anu henteu porous, ngaleungitkeun enamel henteu sesah. tugas. Ngan make wol baja jeung sabun.
  • Keramik : dina bahan keramik, Anjeun bisa make lawon atawa katun swab dicelup dina acetone pikeun miceun glaze nu.
  • Tembok : supados henteu ngaleungitkeun cet tina témbok, paké campuran cai haneut sareng ngabodaskeun dumasar oksigén sareng, taliti pisan, gosok daérah anu patri. Upami noda henteu kaluar, cobian panghapus cat kuku non-aseton.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.