Kontes INSS: pariksa kumaha distribusi lowongan ku nagara

John Brown 19-10-2023
John Brown

Kemis (15) kamari, bewara umum pikeun INSS kontes diterbitkeun pikeun ngeusian lowongan di National Institute of Social Security. Ieu salah sahiji kontes anu paling diantisipasi ku sakumna PNS di nagara éta, kalayan sarébu lowongan pikeun profesional tingkat menengah.

Nanging, koréksi diterbitkeun ngeunaan distribusi lowongan ku kaayaan, sadia dina pinuh dina ramatloka Pamaréntah Féderal. Kalayan publikasi dina Warta Resmi Uni, téks éta ngarobih sababaraha artikel tina pengumuman anu ngarujuk kana jumlah lowongan dumasar daérah, nyaéta kota tempat tés dilaksanakeun sareng langkung rinci.

Pariksa inpormasi ieu:

Naon anu dipikanyaho ngeunaan kontes INSS?

Poto: montase / Pexels – Canva PRO

Kalayan Cebraspe, kontes INSS ngagaduhan biaya pendaptaran R$ 85 pikeun ngeusian sarébu lowongan saharita, salian ti daptar cadangan. Dina hal ieu, lembaga ngadegkeun salaku wates maksimum pikeun éféktivitas total 3.373 lowongan pikeun ujian taun ieu.

Nurutkeun informasi dina pengumuman, calon bakal boga nepi ka 3 Oktober 2022 pikeun ngadaptar. Pikeun ngadaptar, kantun aksés kana situs wéb Cebraspe sareng eusian formulir, nginpokeun data pribadi anjeun sareng mayar biaya pendaptaran dina mode anu dipikahoyong.

Karir Téknis Jaminan Sosial nawiskeun gaji BRL 5,905.79 , keur diwangunpikeun gaji pokok, bonus kagiatan, bonus kinerja kagiatan jaminan sosial jeung sangu dahareun.

Prosés seléksi diwangun ku dua tahap , tés obyektif jeung formasi kursus latihan, tapi duanana dianggap knockouts. . Kalénder nyadiakeun tés obyektif anu bakal dilaksanakeun dina ping 27 Nopémber taun ieu, di kota-kota anu boga pangurus régional INSS.

Patali jeung tés obyéktif, calon kudu ngajawab 120 soal bener atawa salah. , tapi aranjeunna ngan ukur gaduh dua bulan kanggo nyiapkeun hubunganana sareng silabus.

Sacara umum, INSS naroskeun ka calon inpormasi anu aya hubunganana sareng disiplin basa Portugis, Etika dina Palayanan Umum, Pamanggih Hukum Konstitusi sareng Hukum Administratif, Penalaran Logis-Matématika jeung Dasar Komputer. Tapi, pangaweruh husus ogé diperlukeun.

Dina hal ieu, calon kudu nyiapkeun diri kalawan jejer nu patali jeung kauntungan jaminan sosial sarta ogé panerapan nasional pikeun Jaminan Sosial. Pikeun bersaing, calon kudu boga sertipikat ketuntasan SMA atawa kursus téknis anu sarimbagna.

Tempo_ogé: Panggihan harti di balik emoji jempol

Nanging, sertipikatna kudu dikaluarkeun sacara husus ku lembaga atikan anu diaku ku Kemendikbud ( MEC). Inpo sejenna ngeunaan ujian sadia dina ramatloka Cebraspe, sarta eta ogeKasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngahubungan Call Center bank pangatur ngaliwatan tumbu ieu.

Tempo_ogé: Naha tanda tiasa robih? Panggihan naon astrologi nyebutkeun

Distribusi lowongan dumasar nagara dina kontes INSS

Nurutkeun bewara publik INSS, anu distribusi tina lowongan dumasar nagara nyaéta kieu:

  • Acre: 10 lowongan;
  • Alagoas: 13 lowongan;
  • Amazonas: 8 lowongan;
  • Amapá: 10 spasi;
  • Bahia: 49 spasi;
  • Ceará: 25 spasi;
  • Distrik Federal: 7 spasi;
  • Espírito Santo: 11 spasi;
  • Goias: 15 spasi;
  • Maranhão: 24 spasi;
  • Mato Grosso: 20 spasi;
  • Mato Grosso do Sul: 15 spasi ;
  • Minas Gerais: 119 lowongan;
  • Para: 45 lowongan;
  • Paraíba: 13 lowongan;
  • Parana: 37 lowongan;
  • Pernambuco: 31 spasi;
  • Piauí: 9 spasi;
  • Rio de Janeiro: 191 spasi;
  • Rio Grande do Norte: 16 spasi;
  • Rio Grande do Sul: 49 spasi;
  • Rondônia: 20 spasi;
  • Roraima: 13 spasi;
  • Santa Catarina: 24 spasi;
  • São Paulo: 147 spasi;
  • Sergipe: 6 spasi;
  • Tocantins: 14 spasi.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.