Pariksa 12 bahan anu anjeun henteu kedah nganggo lem Super Bonder

John Brown 19-10-2023
John Brown

Super Bonder mangrupikeun jinis lem instan anu gaduh kakuatan tinggi sareng gancang garing. Kusabab diciptakeunana, tujuanana nyaéta pikeun ngabantosan sababaraha jinis bahan, anu ngajantenkeun éta populer di Brazil. Tapi, aya 12 bahan anu anjeun teu kedah nganggo lem Super Bonder.

Sacara umum, aya sababaraha aturan, mitos sareng bebeneran ngeunaan ngagunakeun produk ieu dina sababaraha barang khusus. Sakumaha aturan, rekomendasi resmi sayogi pikeun konsumén dina internét, ogé dina saluran resmi perusahaan anu tanggung jawab pikeun Super Bonder. Tingali sababaraha conto di handap:

12 bahan anu anjeun henteu kedah nganggo Super Bonder dina

1) Wadah tempat tuangeun bakal dilayanan

Salaku jinis superglue, Super Bonder teu aman pikeun pamakéan dina peti mana dahareun bakal dilayanan. Utamana anu bakal kakeunaan suhu anu luhur, sapertos dina kasus gelombang mikro, oven atanapi mesin pencuci piring.

Ku cara ieu, salian pikeun ngajaga integritas dahareun, aya pangurangan résiko kacilakaan domestik, kawas kahuruan atawa ngabeledug, contona.

2) lawon katun

Dina kasus lawon katun, salian teu aman dina pamakéan lem Super Bonder, aya isu sejenna. Alatan tékstur lemes sareng porosity low, hese pikeun bahan lem pikeun meunangkeun adhesion cukup pikeun gabung dua.

Akibatna, produkna musnah sareng lawonna dikompromi.

3) Styrofoam

Porosity tinggi Styrofoam, sacara teknis katelah polystyrene, nyegah Super Bonder. lem ti ngabogaan adhesion éféktif. Ku alatan éta, résin ti grup thermoplastic ieu boga tipe husus tina lem.

Salian gluing styrofoam, produk ieu ogé dipaké pikeun lem kertas, lawon, kulit, bagian logam leutik, karét komo plastik. Sacara umum, lem Styrofoam boga kalenturan jeung adhesion kuat pikeun jenis ieu produk, teu saperti lem Super Bonder.

4) résin non-iteuk

Resin non-iteuk, atawa polytetrafluoroethylene (PTFE) ) diwangun ku polimér anu katelah Teflon. Ngaran dagang ieu dijieun dina 1938, nalika produksi jeung diobral non-iteuk frying pan jeung utensils dapur sarupa dimimitian.

Narikna, Teflon ogé diadopsi dina wadah husus sarta pipa pikeun ngangkut bahan kimia réaktif jeung corrosive. . Sajaba ti éta, aya bahan tandur dina surgeries na pinding of catheters dijieun kalayan PTFE pikeun nyegah adhesion mikroorganisme ngabahayakeun.

Kusabab sipat non-adherent ieu, Super Bonder lem teu bisa nyieun hiji adhesion na kontak permukaan. Ku alatan éta, anjeun teu kedah nganggo produk ieu dina Teflon.

5) Silikon

ALem Super Bonder henteu patuh kana silikon, boh dina parabot dapur sareng dina wadah, asesoris atanapi jinis bahan naon waé anu ngandung zat ieu. Silikon mangrupa bagian tina sakumpulan sanyawa kimia anu dipikawanoh pikeun kapasitas insulasi listrikna, salian ti sipatna inert jeung hambar.

Tempo_ogé: Logika tantangan: naon nilai nu ngagambarkeun zebra dina gambar?

6) Korsi plastik

Diwangun ku polipropilén, korsi plastik. dasarna dijieun tina polimér thermoplastic ieu. Alatan kabentukna, tina polimérisasi propiléna atawa gas propiléna, produk ieu ngabogaan malleability tinggi lamun subjected ka suhu luhur, tapi teu nawiskeun adhesion kana Super Bonder Lem.

7) Soda lids

Sacara umum, tutup botol soda, atawa botol plastik umumna, dijieun ku poliétilén terephthalate. Ku alatan éta, hiji polimér thermoplastic diturunkeun tina polipropilén, sarta ogé bagian tina gugus poliéster.

Salian teu nawiskeun adhesion kana Super Bonder, bahan ieu boga porosity cukup nu ends nepi generating hiji akumulasi produk dina permukaan.

8) Kabel sareng kawat

Lem Super Bonder henteu nganut kana kabel sareng kawat kusabab komposisina. Kusabab aranjeunna dijieun tina poliétilén, teu cukup porosity pikeun nempel. Salian ti conto-conto ieu, bahan poliétilén séjénna saperti film jeung kantong plastik teu cocog jeung produk ieu.

9)Gelas plastik

Pikeun lem cangkir plastik umum, sapertos anu urang tingali di klinik médis atanapi bar jajanan jalanan, anjeun kedah nganggo bahan sanés ti lem Super Bonder. Kusabab produk ieu henteu patuh, kacenderungan pikeun henteu nempel sapertos anu diharapkeun.

10) Jarum suntik suntik

Tuntunan umum pikeun jarum suntik nyaéta, nalika rusak, dibuang kalayan leres. dina runtah rumah sakit. Kusabab bahan tina jarum suntik dijieunna tina polipropilén, teu aya adhesion kalawan lem Super Bonder sarta kacilakaan bisa timbul nalika ngagunakeun jarum suntik ieu.

11) Parabot Rumah Tangga

Kaseueuran panerapan rumah tangga oge. dijieunna tina polipropilén. Sanajan kitu, salian teu gaduh adhesion kalawan lem Super Bonder, nyoko produk ieu bisa nyieun masalah listrik dina alat jeung nyieun kacilakaan domestik.

12) Bungkusan fléksibel

Packing fléksibel dihasilkeun kalawan bahan non-kaku, lolobana dijieunna tina polipropilén. Ku kituna, aranjeunna junun ngahasilkeun produk leuwih ekonomis, customizable na adaptable kana item nu disimpen di jero. Jenis bahan ieu biasana katingal dina suplemén dietary sareng sachet dahareun piaraan.

Tapi, naha bahanna tina poliétilén atanapi polipropilén, teu aya adhesi anu cekap pikeun ngagunakeun lem Super Bonder. Sacara umum, aranjeunna hadir kalawan slide na panutupanana gaya resealable pikeun nyegah nungagunakeun lém jeung bahan séjénna.

Tempo_ogé: Naha éta atanapi éta: ngartos bédana sareng kumaha cara ngagunakeunana kalayan leres

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.