Naon Serasa Score? Ngartos naon skor ieu

John Brown 19-10-2023
John Brown

Kahiji, Serasa Score mangrupikeun alat penting anu ngabantosan perusahaan masihan kiridit ka Brazil. Ku alatan éta, gawéna dumasar kana skor nu beda-beda ti 0 nepi ka 1000, tempo runtuyan faktor finansial ngeunaan kahirupan konsumen urang.

Ngaliwatan nilai rujukan ieu, pausahaan mutuskeun mun masihan leuwih atawa kurang kiridit ka konsumén. Sacara umum, lembaga keuangan, perumahan, perusahaan anu damel sareng pinjaman mahasiswa, operator internét sareng telepon, sareng perusahaan asuransi sareng perumahan mangrupikeun pangguna utama Serasa Score.

Kumaha cara Serasa Score?

Leuwih spésifikna, Skor Serasa dianggo salaku modél statistik anu itunganna dumasar kana data pendaptaran, riwayat konsultasi, data konsumen négatip sareng positif. Ku cara kieu, éta alat pikeun nganalisis résiko kiridit.

Tempo_ogé: Panggihan mana anu 5 tanda paling untung tina zodiak sareng kunaon

Nyaéta, ngaliwatan data ieu, pausahaan bisa manggihan naha nasabah bisa dipercaya atawa henteu tina sudut pandang finansial. Dumasar kana rujukan Serasa Score, pausahaan mutuskeun pikeun masihan sks anu langkung ageung, sapertos nilai anu béda pikeun wates kartu atanapi pembiayaan anu langkung maju, sabab aranjeunna terang yén palanggan bakal tiasa mayar.

Variasi. nepi ka 50 titik dina Serasa Score geus ilahar, sabab pasar utamana analisa profil finansial sarta rentangresiko klien urang, teu ngan variasi. Ku alatan éta, penting pikeun tetep dina rentang resiko, atawa mekar ka hadé.

Numutkeun Serasa, hiji skor alus teuing nyaeta ti 701 nepi ka 1000 , sedengkeun skor alus rupa-rupa. antara 501 sareng 700. Sakumaha aturan, lembaga anu konsultasi inpormasi ieu ngahargaan warga Brasil anu gaduh pendaptaran Positivo aktip, tapi ogé anu mayar komitmenna dina waktosna.

Naon Registry Positivo?

Serasa Score 2.0 diwangun ku skor kiridit anyar, nu ngagunakeun métode béda pikeun ngalakonan itungan nu patali jeung kahirupan finansial Brazilians. Dina versi ieu, Registry Positif gaduh pangaruh anu ageung , sareng diwangun ku pangkalan data anu nyayogikeun inpormasi anu béda-béda, sapertos jinis sareng durasi perjanjian kiridit, contona.

Salian ti éta, anu sanés. data, kayaning propil pamayaran, naha konsumén mayar tagihanana dina waktu, naha aya hutang kasep atawa sajarah angka CPF négatip mangrupakeun bagian tina analisis ieu. Sanajan kitu, informasi saperti cai, listrik jeung telepon teu mangaruhan itungan .

Ayeuna, ngan lembaga keuangan anu ilubiung ngirim data pikeun itungan Serasa Score, jadi ngan informasi ieu pangaruh. skor kiridit. Nanging, ramalan éta tagihan sareng biaya dasar ieu bakal dipertimbangkeun dinakahareup.

Tempo_ogé: Panggihan naon misi hirup anjeun nurutkeun bulan ulang anjeun

Kumaha cara konsultasi ka Serasa Score?

Brasil tiasa ngaksés Serasa Score ngaliwatan situs wéb sareng aplikasi lembaga éta. Dina sagala hal, ngan wartosan CPF atanapi ngadaptar, upami ieu mangrupikeun aksés anu munggaran.

Engke, sistem bakal ngaluarkeun laporan ringkesan inpormasi kauangan anu ayeuna aya dina sistem.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.