Panggihan kalemahan unggal tanda zodiak

John Brown 14-08-2023
John Brown

Kabéh tanda zodiak béda-béda. ciri maranéhanana anu decisive pikeun kapribadian unggal tanda. Nanging, sapertos urang, tanda-tanda ogé ngagaduhan kaunggulan sareng kalemahan.

Dina harti ieu, henteu aya tanda anu sampurna sareng kombinasi anu saé atanapi anu goréng tina unggal imah anu mutuskeun pikeun hubungan antara tanda. Kalayan émut éta, kami parantos nyusun daptar kalemahan unggal tanda zodiak. Pariksa ieu di handap.

Teangan kalemahan unggal tanda Zodiak

12 imah tina cadangan Zodiak kejutan pikeun dulur, nu bisa jadi kualitas, cacad, kitu ogé kaunggulan atawa kalemahan. . Panggihan handap kalemahan unggal tanda zodiak:

Aries

Aryans condong meta on dorongan sarta biasana ngomong naon maranéhna rék, sanajan tanpa mikir ngeunaan konsékuansi tina kalakuan maranéhanana. Ku kituna, aranjeunna mungkas nepi hurting jalma maranéhna resep tur meunangkeun reputasi salaku "kurang ajar" jalma. Tip anu hadé pikeun Arya nyaéta milarian kasaimbangan sareng mikir sateuacan nyarios sapertos kitu.

Taurus

Kalemahan tanda ieu nyaéta artos. Kaurus sok milarian stabilitas sareng kaamanan kauangan. Dina rasa ieu, Taurus sering dianggap jalma kikir sareng murah. Kadang-kadang hal pangalusna pikeun Taureans bakal nyaho yén nyimpen pisan béda ti nempatkeun duit salaku hal pangpentingna salawasna.

Gemini

Pikeun Geminis,titik lemah nyaéta leungitna minat hal. Kusabab tanda ieu mikanyaah pikeun manggihan hal anyar, minat maranéhanana leungit kacida gancangna, ninggalkeun naon maranéhna ngalakukeun tacan beres.

Dina harti ieu, pikeun Geminis bakal metot pikeun maranéhanana nyaho naon maranéhna rék pikeun mangsa nu bakal datang. naon anu bakal jadi udagan pikeun taun-taun anu bakal datang sareng tetep dina ide sareng proyék anu dipikahoyong pikeun masa depan.

Kanker

Tanda ieu mangrupikeun titik lemah sensitipitasna anu rada outcropped. Salah sahiji zodiak anu paling sénsitip, Kangker gampang pisan gelo, méré gambaran yén manéhna teu resep narima kritik jeung sok réaksi goréng, saperti ngarobah nada sora lamun keur gelo, contona.

Kanggo ieu Dina kaayaan ieu, hal anu paling pas pikeun Cancerians janten langkung ati-ati kalayan kabutuhan anu kaleuleuwihan, salian nyobian ningali kritik salaku hal anu konstruktif ti jalma sanés.

Leo

Leonians dipikawanoh pikeun kahayang maranéhna pikeun salawasna nempatan tempat nonjol. Sanajan kitu, dina usaha ieu caang dina sagala waragad, aranjeunna bisa mungkas nepi ka saluareun sababaraha wates. Sikep ieu tiasa ngajelaskeun yén lalaki Leo nganggap anjeunna langkung saé tibatan batur. Ku alatan éta, pikeun ngurus titik blunt ieu, hal pangalusna pikeun tanda nya éta nyoba jadi saeutik leuwih hina jeung berehan.

Tempo_ogé: Upami "Selamat" jamak, naha aya versi tunggal tina kecap?

Virgo

Virginians dianggap perfectionists ka ekstrim, jeung ngecas sorangan pisan, boro tinggal puas ku naonaranjeunna ngalakonan. Naséhat, ku kituna, supaya Virgo teu jadi korban kalemahan maranéhanana nyaéta pikeun nginget yén taya sahijieun sampurna jeung nu teu aya gunana sangsara pikeun hal teu lumangsung saperti nu diharapkeun.

Libra

Librians resep kana sagala hal anu éndah sareng aranjeunna ngajantenkeun nunjukkeun rasa anu saé. Nanging, ciri ieu tiasa janten kalemahan, ngajantenkeun jalma-jalma nganggap yén pribumi tina tanda zodiak ieu masihan nilai anu kaleuleuwihi pikeun penampilan.

Tempo_ogé: Ieu 3 Tanda Zodiak Bakal Untung Asih dina bulan Nopémber

Scorpio

Scorpios dipikanyaho pikeun impulsiveness sareng gairah. Laju kajadian anu lumangsung ka pribumi tina tanda ieu nyaéta pikeun ngingetkeun sareng nyingsieunan jalma-jalma di sabudeureunana sareng aranjeunna henteu siap pikeun longsoran parasaan. Dina hal ieu, cara pikeun ngubaran titik lemah anjeun nyaéta pikeun mopohokeun kanyeri baheula sareng diajar ngahampura.

Sagittarius

Dipikawanoh pikeun ngokolakeun kabébasan sorangan, Sagittarian tungtungna ngalakukeun sababaraha kaleuleuwihan, sapertos méakkeun leuwih win, salian ti ngulang paripolah nu nyusahkeun jalma séjén, némbongkeun titik lemah tina tanda.

Capricorn

Capricornians jalma hardworking jeung ngahargaan prestasi pribadi maranéhanana. Nanging, anjeun kedah langkung ati-ati sareng ngeureunkeun masihan teuing pentingna kana barang-barang material, langkung milih fokus kana parasaan jalma-jalma di sabudeureun anjeun, sapertos babaturan sareng kulawarga.

Aquarius

The akuarium pribumi bogasalaku titik lemah kahayang pikeun nangkeup dunya salawasna, sabagian sabab mangrupakeun tanda pisan idealis. Sanajan kitu, sanajan niatna alus, perlu inget yen hal moal salawasna robah jadi gancang.

Pisces

Pisceans boga sentimentalitas jeung neediness salaku titik lemah maranéhanana, ngabalukarkeun yén pribumi. tina tanda ieu mungkas nepi nungtut perhatian ti leuwih dipikacinta, babaturan jeung kulawarga, anu tungtungna meunang jengkel gampang, euweuh urusan sabaraha maranéhna ngeunaan miara jalma éta. Naséhatna nyaéta pikeun Pisces ngadalikeun émosina, ngahindarkeun ribut-ribut anu teu perlu.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.