9 profési anu kedah tumbuh LOT dina taun-taun anu bakal datang

John Brown 19-10-2023
John Brown

Kamajuan téknologi anu konstan sareng teu bisa dihindari parantos nyiptakeun profési anu dipiharep bakal ningkat pisan dina taun-taun anu bakal datang. Numutkeun spesialis, wewengkon nu tangtu dianggap pisan ngajangjikeun sarta bisa merlukeun tanaga gawé mumpuni dina mangsa nu bakal datang. Di sisi séjén, sababaraha pungsi beuki leungit sarta bisa geura-giru punah tina pasar pakasaban.

Éta sababna kami geus nyiapkeun artikel ieu nu milih salapan profési nu kudu tumuwuh pisan dina taun datang. Upami anjeun lulusan SMA di 2023 sareng teu acan mutuskeun ngeunaan karir anu badé diudag (anu alami), baca dugi ka akhir sareng pilih peran anu anjeun paling cocog. Barina ogé, investasi di wewengkon nu teu ngajalankeun résiko ragrag kana obsolescence mangrupakeun sikep calakan sarta wijaksana, teu eta? Parios deui.

Profesi anu kedah tumbuh pisan dina taun-taun anu bakal datang

1) Analis Kaamanan Informasi

Ayeuna, aya perhatian anu ageung perusahaan dina hubunganana. kaamanan data rahasia maranéhanana anu ngumbara di internet. Sareng Analis Kaamanan Informasi mangrupikeun profésional anu tanggung jawab pikeun mastikeun yén sadaya inpormasi online organisasi 100% aman dina lingkungan awan sareng bébas tina serangan maya anu pikasieuneun, anu nyababkeun karusakan anu teu tiasa diitung.

2) Data Scientist

Profési séjénna anu kudu tumuwuhloba di taun datang. Data Scientist tanggung jawab pikeun ngumpulkeun, napsirkeun, ngokolakeun sareng nganalisa sajumlah ageung data anu dicandak tina internét sareng tiasa mangpaat pikeun ngungkit bisnis perusahaan. Inpormasi ieu ngidentipikasi tren pasar atanapi ngadorong pamekaran solusi praktis anu ningkatkeun penjualan produk/jasa.

3) Spesialis Kelestarian

Naha anjeun parantos mikir ngeunaan profési anu kedah tumbuh pisan dina taun-taun anu bakal datang. ? Spesialis Kelestarian tanggung jawab pikeun ngarancang, nyiptakeun sareng ngembangkeun prakték atanapi solusi anu sustainable anu tiasa dianggo unggal dinten ku organisasi. Di dunya dimana polusi sareng karusakan alam beuki ningkat, profésional ieu bakal diperyogikeun di perusahaan sedeng sareng ageung.

4) Profesi anu kedah tumbuh pisan dina taun-taun anu bakal datang: Manajer E-commerce

Naha anjeun perhatikeun yén jumlah jalma anu balanja online parantos ningkat akhir-akhir ieu? Sareng sadaya paménta online anu ngembang ieu réngsé nyiptakeun profési Manajer E-commerce. Profesional ieu tanggung jawab pikeun ngatur lengkep situs wéb toko virtual, nyiptakeun strategi inovatif pikeun narik para nasabah sareng nempatkeun aplikasi dina halaman mimiti hasil pamilarian Google, diantara kagiatan anu sanés.

Tempo_ogé: 11 hal anu gaduh tanggal béakna sareng anjeun teu terang

5) Spesialis Kecerdasan Buatan

Ieuprofésional perlu ngamekarkeun algoritma kompléks dumasar kana Artificial Intelligence (AI), salian gawe dina pangropéa sarta manajemén sistem modern dina widang robotics. Nyaéta, anjeunna kedah nyiptakeun objék anu cerdas sareng otonom anu nyayogikeun langkung praktis dina kahirupan sapopoé masarakat. "Robot" ieu leres diprogram pikeun ngalaksanakeun hiji atanapi langkung pancén, boh di bumi atanapi di gaw.

6) Pamekar Perangkat Lunak

Ieu ogé profési sanés anu kedah tumbuh pisan Dina taun hareup. Pamekar Perangkat Lunak mangrupikeun profésional anu tanggung jawab pikeun nyiptakeun sistem operasi modern, program komputer, platform komunikasi, parangkat lunak sareng aplikasi mobile. Ku ngaronjatna jumlah aplikasi online di internet, fungsi ieu geus jadi praktis indispensable di pausahaan di wewengkon Téknologi.

7) Palatih Keuangan

Jumlah jalma paduli keuangan maranéhanana, boh. kusabab instabilitas ékonomi atawa volatility pasar kerja, éta pikasieuneun. Sareng Pelatih Keuangan mangrupikeun profésional anu nawiskeun sesi pelatihan individu pikeun anu hoyong gaduh kontrol anu langkung ageung kana artos atanapi ngawaskeunana, supados tetep utuh unggal dinten. Ieu profési pisan ngajangjikeun dina mangsa nu bakal datang. Anjeun bet.

8) Profesi nu kudu tumuwuh pisan dina taun datang:Jalan

Profésional ieu tanggung jawab pikeun ngawas, ngatur, ngarencanakeun, nanganan sareng ngatur jalan sareng rohangan hawa, anu diprogram ku platform modéren dumasar kana Artificial Intelligence (AI). Sistem ieu dianggo pikeun ngatur rohangan anu ditakdirkeun pikeun mobilitas mobil otonom sareng drone, anu mangrupikeun alat transportasi anu ngajanjikeun bakal ngadominasi pasar di hareup.

Tempo_ogé: Ati-ati sareng aranjeunna: pariksa 5 tanda zodiak anu paling bohong

9) Augmented Reality Journey Builder

Panungtungan tina profesi nu kudu tumuwuh pisan dina taun datang. Téknologi profésional ieu perlu ngarancang, ngamekarkeun, calibrate, gamify, ngawangun jeung ngaropea journeys nu ngalibetkeun augmented kanyataanana, nu mangrupakeun sistem nu ngamungkinkeun pikeun superimpose sababaraha elemen maya dina pintonan manusa ngeunaan dunya nyata.

Janten, anu mana tina profesi anu kedah tumbuh pisan dina taun-taun anu bakal datang anu anjeun paling kenal? Salian afinitas sareng daérah anu dipilih, peryogi gaduh kaahlian anu dipikabutuh pikeun ngahontal kasuksésan di dinya sareng henteu ngan ukur tumut kana nilai gaji bulanan.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.