Naon hartina sabenerna emoji raray batu? manggihan eta kaluar

John Brown 09-08-2023
John Brown

Emoji geus jadi bagian tina komunikasi sapopoé urang, ngaliwatan média digital saperti talatah instan, email jeung SMS. Répréséntasi grafis ieu ngabantuan nganyatakeun émosi sareng nambihan sentuhan anu pikaresepeun sareng informal kana paguneman sareng pesen, sareng popularitasna saé pisan sahingga sababaraha platform kalebet pilihan pikeun emojis animasi.

Saméméh emojis, ngan aya émotikon, nyaéta , ngagambarkeun émosi ngaliwatan kombinasi hurup, tanda jeung simbul.

Emoticon ieu dijieunna tina tanda baca miboga kaunggulan bisa dihasilkeun dina komputer mana wae tur kaharti ku saha praktis, paduli basa . Ku kituna, kalawan saeutik tanda jeung loba imajinasi, pamaké tina representasi ieu komunikasi.

Tempo_ogé: Kenali koin R$ 1 langka anu tiasa janten jumlah anu lumayan

Di sisi séjén, di nagara Asia, emoticon miboga versi sejen, sabab, teu saperti kahiji, nu kudu ditempo ti samping, aranjeunna digambarkeun vertikal.

Iraha emojis mucunghul?

Emojis munggaran dirancang taun 1999 ku desainer Jepang Shigetaka Kurita. Gagasan Kurita museur kana ngararancang antarbeungeut anu pikaresepeun pikeun nepikeun informasi ku cara anu basajan, langsung jeung singket.

Tujuanana pikeun nyederhanakeun basa jeung ngahemat waktu. Ku alatan éta, salah sahiji desain munggaran, sahenteuna dina pikiran Kurita, nyaéta ikon ngalambangkeun ramalan cuaca pikeun nyegah nuliskecap waktu. Dina hal ieu, gambar panonpoé cukup pikeun terang harti météorologina, sareng upami urang nempatkeun awan saderhana di luhurna, urang parantos mendung.

Asalna, 176 emoji digambar ku Kurita, sareng ayeuna aranjeunna. mangrupa bagian tina kumpulan permanén tina Museum of Modern Art di New York. Ieu 176 gambar munggaran néangan éksprési basajan pikeun ngagambarkeun objék jeung nepikeun informasi.

Mimitina, éta patali jeung cuaca, tapi ogé dipaké pikeun ngagambarkeun lalulintas kandaraan, tanda jalan, objék sapopoé, objék dipaké dina dunya téknologi komo fase bulan.

Naon jeung emoji muka batu, Moai?

Moai diwakilan ku patung batu dina wangun bust jalma, kalawan sirah elongated ngancik ka kénca. Emoji ieu nampi nami Moai, sabab nujul kana patung batu anu aya di Pulo Paskah, sareng dicirikeun ku janten patung anu ageung pisan sareng dina format anu dijelaskeun di luhur.

Patung Moai parantos aya di Kapuloan Paskah salami ratusan taun sarta diukir tina batu masif antara 1250 jeung 1500 ku urang Rapa Nui. Seueur arca anu nyanghareupan kota-kota, nunjukkeun yén éta tiasa ngagambarkeun karuhun Rapa Nui anu ngarawat pangeusi situs ayeuna.

Tempo_ogé: 11 hukum aneh nu sabenerna aya di sakuliah dunya

Najan kitu, harti na tetep misteri, kitu ogé prosés anu lumangsung.diidinan ngukir jeung ngangkut leuwih ti 900 arca nu nutupan pulo.

Hartina emoji beungeut batu. Poto: Reproduksi / Pexels

Naon hartosna emoji wajah batu?

Singketna, emoji wajah batu dianggo pikeun sagala rupa tujuan, sapertos ngémutan ekspresi anu teu acuh, misterius, stoic atanapi pathetic . Emoji ieu ogé tiasa hartosna kegigihan, kaku sareng kabodoan.

Sabalikna, seueur anu nganggo emoji nalika aranjeunna hoyong nyorot raray anu sigana tanpa ekspresi. Gantina tekad, jalma-jalma ogé ngagunakeun moai nalika nyarioskeun hiji hal ku cara anu teu jelas.

Janten upami anjeun henteu satuju atanapi teu paduli kana hiji pendapat sareng hoyong ngabales ku emoji anu nyatakeun parasaan éta, anjeun tiasa nganggo Moai. Satemenna, hartina bakal terus robah jadi beuki loba nu nganut.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.