Aya orok datang? Tempo 20 ngaran nu hartina harepan

John Brown 19-10-2023
John Brown

Kabéh kolot pasti ngadagoan kadatangan budakna. Sateuacan éta, kumaha ogé, aya sababaraha faktor penting anu kedah ditetepkeun, sapertos hiasan kamar, trousseau orok sareng anu paling penting: namina. Samentara sababaraha ngadasarkeun judul dina nami anu diwariskeun ka kulawarga, anu sanésna ngalakukeun panalungtikan éksténsif dina internét atanapi dina buku pikeun mendakan hartos énggal. Ngaran anu hartosna harepan, contona, sering populer.

Dina jaman hese, gaduh sakedik harepan penting pisan, sareng masihan murangkalih gelar anu aya hubunganana sareng éta tiasa masihan dosis anu hadé pikeun kahirupan. .di jero imah. Mibanda asal-usul paling beragam di sababaraha nagara, manggihan kiwari sababaraha ngaran nu hartina harepan pikeun nempatkeun orok Anjeun.

20 ngaran nu hartina harepan

Ngaran dipisahkeun dina daptar di handap mangrupa variasi harepan dina sababaraha basa, tapi lolobana geus boga popularitas tangtu di Brazil, malah nu sigana leuwih asing. Pikeun ngamimitian, pariksa 10 ngaran awéwé nu hartina ieu.

Tempo_ogé: Tanda anu paling cocog pikeun cinta: mendakan patandingan anu sampurna anjeun

Ngaran awéwé nu hartina harepan

  1. Aurora: Aurora ngagambarkeun "panonpoé terbit", sarta éta dewi subuh di mitologi Yunani. Unggal isuk, Déwi ngumumkeun datangna lanceukna, Panonpoé, sarta mundur adina nya, Bulan. Akibatna, éta ngagambarkeun harepan anu anyardia.
  2. Ayla: ngaran ieu beuki populér di Brazil, sarta miboga leuwih ti hiji asal. Ieu bisa asalna tina kecap Ibrani, nu hartina "ek", atawa tina harepan "cahaya bulan", dina basa Turki.
  3. Asha: Tina basa Sanskerta, Asha hartina "harepan", atawa "kahayang".
  4. Esperanza: sakumaha anjeun tiasa bayangkeun, nami ieu pasti hartosna "harepan", gaduh seueur popularitas di nagara-nagara anu nganggo basa Spanyol bahkan di Amérika Serikat.
  5. Aruna: ogé asalna tina basa Sanskerta, Aruna. mibanda sababaraha harti: "coklat beureum", "subuh", "subuh", "awal", tapi utamana, "harepan".
  6. Vanusa: ngaran ieu nu nujul kana iman hartina "bunderan", "dipikaresep". ku Allah” jeung “harepan”. Populer pisan dina taun 1970-an, éta ngagaduhan langkung ti 39,000 éntri pendaptaran antara 1930 sareng 2000 di nagara éta.
  7. Nadine: Ngaran Perancis simbolisme ketuhanan hartosna "utusan", "manehna anu ngumumkeun" sareng "harepan".
  8. Vera: asalna tina basa Latin verus, vera atawa verum, ngaranna hartina "bener", "ikhlas", "anu boga iman". Intina nyaeta perlambang iman, kaikhlasan jeung harepan.
  9. Yoki: Yoki teh rujukan harepan, ngabogaan asal-usul pribumi Amérika Kalér. Eta hartina "manuk biru", "harepan", "premeditation". Manuk biru, contona, ngagambarkeun kapercayaan, harepan jeung harepan.
  10. Doroteia: ngaran anu suksés di Brazil dina taun 60-an hartina"kado ti Allah" jeung "kurnia ilahi".

Ngaran lalaki nu hartina harepan

Pikeun nutup daptar, pariksa versi harepan pikeun ngaran lalaki di handap:

Tempo_ogé: 50 ngaran langka kalayan hartos éndah pikeun nempatkeun orok anjeun
    > 7> Arman: ngaran anu béda kalayan sora anu kuat, judul ieu asalna tina basa Pérsia hartosna "harepan" sareng "kahayang".
  1. Benedito: sakumaha anu anjeun bayangkeun, Benedito hartosna "berkah", "ketuhanan". ”, ngabogaan perlambang berkah. Asalna tina basa Latin Benedictus, éta ogé tiasa hartosna "diberkahan" sareng "dipuji".
  2. Natanael: Natanael mangrupikeun nami asal Ibrani, sareng mangrupikeun rujukan Alkitab pikeun malaikat Gusti anu perkasa. Maksudna beda-beda antara "Allah masihan", "kurnia Allah" jeung "kurnia Allah".
  3. Saulo: teu aya anu leuwih ngarep-ngarep ti Saul, ngaran anu dibikeun ka murangkalih anu dipikahayang pisan. Harti beda-beda antara "anu dipénta terus-terusan", "anu dimeunangkeun ngaliwatan solat", "anu dipikahayang pisan".
  4. Lucas: Lucas hartina "caang", atawa "anu mawa caang" . Asalna rupa-rupa, sapertos Yunani atanapi Latin.
  5. Fabiano: dihubungkeun sareng perlambang harepan, kamakmuran sareng kasuksésan, Fabiano hartosna "diberkahan ku tuah sareng kamakmuran", "tina sifat kacang".
  6. Félix: Félix asalna tina kecap kawas felix jeung felicis, nu hartina "bagja", "untung", "suksés".
  7. Neo: ngaran ieu meunang loba popularitas sanggeus sukses box office. Matrix, kalawan karakter dicoo kuKeanu Reeves. Ngaran Yunani pondok, lemes-sounding hartina "anyar."
  8. Ren: Asalna Jepang, ngaran ieu numbu ka purity, hikmah, harepan, jeung rebirth. Eta hartina "teratai", sarta alludes kana kembang lotus, sahingga gaining harti "reborn", "anu tumuwuh sacara rohani".
  9. Uriel: tina basa Ibrani Uryyah, mungkin mun narjamahkeun ngaran ieu jadi " Gusti teh cahaya." Gelar anu dipiharep malah mangrupikeun nami karakter Perjanjian Lama, malaikat agung anu perkasa.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.