Tutuwuhan kamakmuran: mendakan 7 spésiés anu narik artos

John Brown 03-08-2023
John Brown

Tutuwuhan maénkeun peran konci dina Feng Shui, prakték Cina kuna anu boga tujuan pikeun harmonize énergi spasi pikeun ngamajukeun well-mahluk jeung kasaimbangan. Ku kituna, dipercaya yén spésiés tangtu boga kakuatan pikeun narik tuah jeung rejeki ka lingkungan dimana aranjeunna tumuwuh. Saterasna, tepangkeun tujuh pepelakan kamakmuran pikeun anjeun di bumi.

7 pepelakan anu narik artos sareng kamakmuran

1. Bambu Untung (Dracaena sanderiana)

Awi Untung mangrupa tutuwuhan Feng Shui anu disarankeun pikeun narik tuah jeung rejeki ka tempat tumuwuhna. Numutkeun tradisi Cina, bentuk nangtung awi melambangkan tumuwuhna konstan. Sacara umum, spésiés ieu kapanggih dina vas kalayan batu jeung cai, sabab unsur ieu nguatkeun énergi kamakmuran na.

2. Boa (Epipremnum aureum)

Boa mangrupa spésiés nu daunna subur tur gampang tumuwuh, dipikawanoh ku kamampuhna nyucikeun hawa. Dina Feng Shui, éta dianggap tutuwuhan anu narik kamakmuran sareng nasib. Daunna anu bentukna jantung dipercaya jadi magnet pikeun narik harta jeung rejeki.

3. Chrysanthemum (Chrysanthemum spp.)

Chrysanthemum mangrupikeun tutuwuhan anu ngalambangkeun umur panjang, kabagjaan sareng kamakmuran dina budaya Cina. Kembangna warni sareng warni dipasihan hargana pikeun kaéndahan sareng énergi positipna. Ku alatan éta, ngabogaan vas of chrysanthemums di imah téhdianggap nguntungkeun pikeun narik kabeungharan jeung kasuksésan.

4. Tutuwuhan Giok (Crassula ovata)

Tutuwuhan Giok, ogé katelah Tangkal Kabagjaan, nyaéta succulent kalayan daun anu kandel, buleud anu nyarupaan koin. Numutkeun kana Feng Shui, anjeunna mangrupikeun simbol kamakmuran sareng kaayaan finansial. Disebutkeun, beuki séhat tur makmur tutuwuhan jade, beuki gedé rejeki katarik lingkungan.

Tempo_ogé: 9 Tanda Anu Babaturan Teu Diaku Anjeun

5. Bonsai Duit (Pachira aquatica)

Bonsai Duit, ogé katelah Tangkal Duit, nyaéta tutuwuhan anu miboga daun anu has sarta batangna jalinan. Numutkeun tradisi Cina, éta mawa tuah sareng kamakmuran nalika disimpen di rohangan komérsial atanapi di kantor. Mémang, spésiés ieu dipercaya bisa narik konsumén, sukses dina bisnis jeung panghasilan alus.

6. Basil Ungu (Ocimum basilicum)

Basil Ungu mangrupa tutuwuhan aromatik daunna wungu, dipikawanoh pikeun ubar jeung kuliner. Numutkeun Feng Shui, spésiés ieu narik kamakmuran finansial nalika disimpen dina lokasi anu strategis. Salian sipat mangpaatna, Basil Ungu dianggap simbol kabeungharan jeung tuah.

7. Tutuwuhan duit Cina (Pilea peperomioides)

Tutuwuhan duit Cina, ogé katelah "tutuwuhan silaturahim" atawa "tutuwuhan misionaris", nyaéta spésiés pituin Cina anu mibogameunang popularitas di Feng Shui alatan kapercayaan yén éta metot kamakmuran finansial.

Daun na rounded tur ngagurilap nyarupaan koin, symbolizing kabeungharan jeung pakaya. Mibanda salah sahiji ieu di imah dianggap gesture harepan pikeun narik kaayaanana jeung tumuwuhna finansial.

Tempo_ogé: Naha Caixa Tem anjeun henteu jalan? Tempo cara séjén pikeun mundur Bantuan Brazil

Pentingna tutuwuhan dina Feng Shui

Dina Feng Shui, tutuwuhan dipercaya mibanda énergi vital, dipikawanoh. salaku "chi", anu tiasa diarahkeun pikeun mangaruhan kualitas lingkungan sareng kahirupan masarakat anu nyicingan éta.

Ku kituna, aranjeunna dianggap konduktor énergi anu saé, sareng unggal spésiés gaduh ciri sareng atribut khusus. nu bisa mangaruhan positif wewengkon béda kahirupan, kaasup kamakmuran finansial.

Nalika milih spésiés pikeun narik duit jeung kamakmuran, hal anu penting pikeun mertimbangkeun teu ngan ciri simbolis maranéhanana, tapi ogé kaayaan tumuwuh luyu, kayaning luminosity, watering sareng perawatan khusus. Tutuwuhan anu séhat sareng dirawat kalayan hadé ngagaduhan poténsi anu langkung ageung pikeun nguatkeun énergi positip lingkungan sareng narik karaharjaan anu dipikahoyong.

Sajaba ti éta, ayana sorangan mawa mangpaat sapertos kualitas hawa anu ningkat, ngirangan setrés sareng ningkatkeun rasa. karaharjaan. Unsur ieu penting pikeun nyiptakeun lingkungan anu kondusif pikeun kamekaran pribadi sareng profésional, nyumbang kana apositip sareng harmonis.

Ahirna, penting pikeun dicatet yén, sanaos pepelakan tiasa mawa seueur mangpaat pikeun lingkungan urang, sababaraha tiasa janten racun pikeun murangkalih sareng piaraan. Sateuacan ngagaleuh pepelakan naon waé, penting pikeun nalungtik pasipatanana sareng mertimbangkeun kasalametan jalma anu cicing di dinya.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.