Pariksa mana 6 bagian awak anu paling nyeri mun tato

John Brown 19-10-2023
John Brown

Lamun datang ka tato, urang langsung mikir ngeunaan sabaraha eta bisa menyakiti. Barina ogé, nyieun tato diwangun ku piercing pikeun waktu nu tangtu (sakapeung lila) lapisan luhur kulit urang jeung jarum seukeut katutupan pigmén.

Ku sabab kitu, loba jalma nolak ngalakukeun eta rengse. tattoo a, utamana maranéhanana anu leuwih sénsitip kana nyeri. Malah, aya bagian awak urang anu dianggap leuwih nyeri mun meunang tato. Aranjeunna dicirikeun ku kulit ipis, saeutik gajih jeung otot. Salaku tambahan, aranjeunna caket kana tulang sareng gaduh seueur tungtung saraf. Contona, beuheung, iga, suku, leungeun, ankles, antara séjén.

Najan kitu, aya bagian awak urang anu kirang nyeri mun meunang tato. Nu mangrupakeun warta alus pikeun maranéhanana anu sieun tato, sabab nyeri. Bagian ieu kirang nyeri kusabab aranjeunna gaduh gajih sareng otot, kulit anu langkung kandel, sareng tungtung saraf anu langkung sakedik. Tapi naon bagian ieu atoh? Titénan, di handap, genep wewengkon awak urang anu pangleutikna nyeri kana rajah.

Naon 6 bagian awak anu paling saeutik nyerina kana rajah?

1. Pigeulang

Salah sahiji bagian awak anu paling henteu nyeri pikeun tato nyaéta pigeulang. Sanaos éta daérah (dina bagian jerona) dimana seueur saraf sareng urat ngalangkungan, tato dina pigeulang biasana henteu nyeri pisan. Nyeri bisa dirasakeun lamun jarumngaliwatan tulang.

Tempo_ogé: Tempo 5 kagunaan hébat tina mesek bawang bodas

2. Pedet

Pedet nyaéta wewengkon awak anu paling henteu nyeri dina tato. Ieu alatan kanyataan yén anak sapi mangrupa tempat saeutik sensitipitas jeung gajih, kalawan ayana otot, sahingga jauh ti tulang jeung kanyataan yén kulitna teguh di tempat ieu.

3 . Biceps luhur

Bagian awak sejen anu kirang nyeri mun tato nyaéta biceps. Alatan ayana otot di wewengkon sarta ogé alatan henteuna tungtung saraf, nyeri dina biceps luhur biasana hampang.

4. Taktak

Taktak mangrupa salah sahiji bagian awak anu paling henteu nyeri mun ditato. Alesanna nyaéta di daérah ieu kulitna kandel sareng henteu seueur tungtung saraf. Ku alatan éta, pikeun jalma anu rék meunang tato pikeun kahiji kalina atawa pikeun maranéhanana anu peka nyeri, taktak mangrupa salah sahiji wewengkon nu dianjurkeun.

5. Thighs samping

Upami anjeun badé tato dina sisi pingping anjeun, terang yén daérah ieu mangrupikeun salah sahiji anu paling nyeri. Ieu alatan kanyataan yén aya leuwih kulit di wewengkon, leuwih lemak sarta mangrupa wewengkon lemes. Tapi mun anjeun milih pingping batin, awas yén nyeri bakal sengit.

6. Leungeun

Bagian awak séjénna anu kurang nyeri mun ditato nyaéta leungeun. Di wewengkon ieu, tato nyeri dina tingkat bisa tahan, alatan ayana otot.

Kitu. Ayeuna anjeun terang anu manamangrupa sababaraha bagian awak nu kirang nyeri mun tato, geus waktuna pikeun milih salah sahiji wewengkon ieu jeung desain.

Tempo_ogé: Ieu "sabalikna" tanda metot silih tur dianggo kaluar lamun datang ka cinta

Perlu dicatet yén urang ngarasa nyeri dina tingkat béda ti unggal lianna. Hiji jalma, contona, anu boga sensitipitas gede pikeun nyeri, bisa ngalaman ngarareunah gede, sanajan di wewengkon dianggap kirang nyeri. Salaku tambahan, gumantung kana desain anu dipilih sareng detilna, tato tiasa menyakiti bahkan di daérah anu henteu nyeri. Pikeun sakabéh ieu, éta patut paguneman saméméh jeung artis tattoo nu dipercaya.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.