50 taun atawa heubeul: pariksa kaluar 11 profesi idéal pikeun manula

John Brown 17-08-2023
John Brown

Milarian padamelan pikeun anu langkung ti 50 tiasa janten tangtangan anu ageung anu peryogi kasabaran, kegigihan, perencanaan sareng strategi. Upami anjeun ngaidentifikasi diri anjeun sareng kaayaan ieu atanapi nuju mikiran transisi karir, tulisan ieu bakal nunjukkeun anjeun 11 profési idéal pikeun manula.

Sanaos tiasa ngahontal duanana tujuan, henteu paduli umur anjeun, sababaraha daérah condong. janten langkung resep kana profésional anu parantos ngumpulkeun pangalaman langkung ti lima dekade. Parios aranjeunna sareng wilujeng sumping.

Profési idéal pikeun manula

1) Caretaker

Ieu mangrupikeun salah sahiji profési idéal pikeun manula. Naha anjeun kantos mikir ngeunaan kamungkinan damel salaku janitor di kondominium tempat anjeun cicing? Ieu tiasa janten kasempetan anu saé.

Ieu mangrupikeun profésional anu ngajamin kalancaran kagiatan di gedong padumukan atanapi komersil sareng anu nyayogikeun bantosan administrasi.

2) Microfranchisee

Lain tina profesi idéal pikeun manula. Naha anjeun terang yén anjeun tiasa nganggo sadaya pangalaman profésional anjeun sababaraha taun sareng muka mikrofranchise di daérah anu anjeun dominasi? Leres.

Tempo_ogé: The 3 paling asih tanda zodiak; tingali lamun milik anjeun salah sahijina

Sareng pangsaéna: ku béaya rendah. Upami anjeun kantos hoyong janten wirausaha tapi henteu kantos ngagaduhan kasempetan, ieu tiasa janten waktos anu saé pikeun tetep di pasar padamelan.

3) Profési idéal pikeun manula: Resepsionis

Ieu.professional hadir dina pausahaan ampir sakabéh bagéan. Warta anu hadé nyaéta seueur organisasi anu langkung milih jalma sepuh pikeun nempatan posisi ieu.

Alesanna sederhana: anu umurna langkung ti 50 taun, biasana langkung ramah, sabar sareng terang kumaha cara nungkulanana. hadé jeung adversities sapopoé, sabab tingkat luhur kematangan.

4) Konsultan

Anjeun digawé leuwih ti 25 taun di wewengkon nu sarua jeung akumulasi loba pangalaman dina eta. Hiji poé, pangangguran muncul dina hirupna. Kumaha upami nganggo sadaya pangaweruh ieu pikeun janten Konsultan?

Anjeun tiasa nyayogikeun konsultasi pikeun para profesional anu hoyong naekeun karirna atanapi bahkan pikeun anu nembé lebet kana pasar padamelan. Lamun jadi ahli dina widang anjeun, anjeun bisa meunang duit alus.

Tempo_ogé: 13 pepelakan idéal pikeun di jero pangkeng

5) Guru

Lain sahiji profesi idéal pikeun manula. Dina cara anu sami sareng conto di luhur, anjeun ogé tiasa ngagunakeun pangalaman anjeun dina sababaraha daérah pangaweruh pikeun ngajarkeun karajinan ka jalma sanés.

Gumantung kana kasang tukang akademik anjeun, anjeun tiasa janten Universitas Guru, Atikan Dasar atawa malah swasta. Upami anjeun terang kana téknologi, anjeun tiasa ngajar kelas online tina kanyamanan bumi anjeun.

6) Wali

Anjeunna tanggung jawab pikeun ngatur kondominium padumukan atanapikomérsial. Misi Syndicator nyaéta pikeun mastikeun kasalametan sareng fungsi anu leres dina sadaya daérah wangunan, salian pikeun mastikeun kasalametan sareng karaharjaan warga.

Sababaraha gedong condong nyéwa Sindikator profésional anu sanés bagian tina grup Syndic urang. lapak. Anu gaduh pangalaman dina administrasi kondominium, kumaha upami nyandak resiko dina profési ieu?

7) Perwakilan Komersil

Lamun ngobrol ngeunaan profési idéal pikeun manula, ieu téh sampurna. Upami anjeun gaduh kaahlian komunikasi, parantos damel di daérah penjualan sareng gaduh basa anu persuasif, posisi ieu kedah dipertimbangkeun.

Kamungkinan damel ngadukung para nasabah atanapi ngatur hubunganana sareng perusahaan anu anjeun wakili. Bagasi pangaweruh anjeun tiasa mangpaat pisan.

8) Dekorator Lingkungan

Sanaos janten profési énggal di pasar, éta beuki kuat. Profésional ieu mantuan klien manggihan solusi nu fungsional pikeun lingkungan maranéhanana, kalawan tujuan adapting susunan jati ka rutinitas sapopoé maranéhna.

Hal nu paling metot nyaéta yén anjeun bisa gawe di lingkungan domestik komo perusahaan. Jalma anu boga pangalaman di wewengkon ieu, profil kreatif sarta analitis, bisa ngalakukeun kacida alusna, paduli umur.

9) Profesi idéal pikeun manula: Artisan

Salah sahiji karajinan pangkolotna umat manusa . lamun geusUmur anjeun langkung ti 50 atanapi 60 taun sareng gaduh kaahlian damel manual, salian gaduh profil kreatif, kumaha upami janten Pengrajin?

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngajual barang dina situs wéb, di bumi anjeun atanapi malah di lapak di fairs bébas. Gumantung kana ditampa produk Anjeun, Anjeun bisa nyieun duit alus.

10) Listrik

Lamun anjeun boga pangaweruh teknis dina widang Listrik jeung nyaho kumaha carana ngalakonan jasa atawa perbaikan di bagian listrik imah di Sacara umum, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngalakukeun ogé digawé salaku Tukang Listrik. Anjeunna profésional pisan diperlukeun dina lingkungan industri jeung komérsial.

11) Panulis

Panungtungan tina profesi idéal pikeun manula. Anu ngadominasi basa Portugis, kreatif sarta weruh kumaha carana ngabejaan carita alus ngaliwatan kecap, bisa jadi panulis kawentar tur boga gaji alus unggal bulan. Pangalaman profésional mangrupikeun sekutu utama. Sareng anu pangsaéna: henteu aya wates umur pikeun ieu.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.