Naha tanda tiasa robih? Panggihan naon astrologi nyebutkeun

John Brown 19-10-2023
John Brown

Mamang anu umum pisan pikeun seueur jalma nyaéta naha tanda-tandana tiasa robih. Sateuacan artikel ieu ngajawab patarosan metot ieu, éta merenah pikeun nunjuk kaluar yén unggal pribumi boga peta astral ti momen kalahiran na. Unggal jalma, gumantung kana ultah maranéhanana, boga kapribadian tangtu, temperament, visi jeung cara nungkulan dunya. Jeung posisi béntang dina sistim tatasurya ngahartikeun variabel ieu.

Tempo_ogé: Panggihan mana anu 9 profési unhappiest di dunya

Mun anjeun salah sahiji kontestan anu sok panasaran hayang nyaho naha tanda bisa robah, pastikeun maca nepi ka ahir pikeun ngabéréskeun ieu. cangcaya. Barina ogé, éta salawasna alus pikeun manggihan ngeunaan misteri Astrologi ogé pangaruh hébat kana kahirupan urang, nya? Diajar langkung seueur.

Naha tanda-tandana tiasa robih?

Jawaban kami pikeun patarosan ieu nyaéta "henteu". Numutkeun para ahli astrologi, bagan astral anu tanggal lahir unggal pribumi henteu robih salami sababaraha taun. Ieu kajadian sabab posisi béntang di langit dina momen pasti tina konsepsi anjeun bakal salawasna sarua, paduli sabaraha lilin anjeun geus niup kaluar dina kahirupan anjeun.

Nyaéta, tanda teu bisa ngarobah, saprak peta astral teu boga tanggal béakna, anjeun terang? Tapi aya tipe séjén grafik kalahiran di jagat raya. The Solar Balik téh paling contemplated di antarana ku Astrologi, saprak eta robah unggal waktu urang ngagungkeun sataun sejen tina

Tempo_ogé: 10 nagara panggedena di dunya dumasar wewengkon darat

Tapi naon ari bagan astral teh?

Kadé uninga naha tanda-tandana tiasa robih, leres? Tapi ogé penting pikeun janten dina luhureun naon peta astral. Téh mangrupa ulikan astrologi taliti nu nembongkeun ciri utama kapribadian hiji individu, salawasna nurutkeun posisi planét dina momen pasti kalahiran na.

Gumantung kana posisi pasti béntang, hiji bisa ngitung. sagala aspek antara planét ngatur, tanda jeung 12 imah zodiak. Dumasar ieu, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun napsirkeun kumaha posisi ieu bisa reflected (positip atawa négatif) dina kahirupan hiji jalma. Sarta eta ditarjamahkeun kana pangaweruh anu valid pikeun sakabéh fase nya.

Mun anjeun ragu ngeunaan naha tanda bisa robah, ayeuna anjeun terang yen ieu teu mungkin. Nyatana, anu leres-leres tiasa robih nyaéta cara unggal pribumi napsirkeun tanda-tandana sareng nyalurkeun énergi anu dipancarkeun ku béntang. Ku alatan éta, penting pikeun salawasna maca ulang bagan kalahiran anjeun sarta coba diajar hal anyar tina eta.

Naha anjeun terang yén, salian ti jalma, kota komo pausahaan ogé boga bagan kalahiran? Jeung bebeneran. Éta dumasar kana tanggal yayasanna. Nyaéta, naon waé anu dilahirkeun di dunya tiasa gaduh peta astral. Ogé, ngalakukeun analisa taliti ngeunaan éta périodik tiasa ngungkabkeun sababaraha wawasan anu tiasa mangpaat.

Tanda-tandaSolar Return tiasa robih

Sanaos anjeun masih bingung naha tanda-tandana tiasa robih, salian ti bagan astral ngeunaan kalahiran masing-masing tina 12 pribumi Zodiak, hal anu penting pikeun terang sakedik. ngeunaan Balik deui Surya. Éta ngahasilkeun sajenis peta astral samentara, anu valid ti hiji ulang taun ka hareup, nyaéta, valid pikeun persis sataun.

The Solar Return ngungkabkeun tangtangan kamungkinan yén unggal pribumi bakal tiasa Nyanghareupan dina kahirupan maranéhanana, ogé poténsi nu bakal diperlukeun jeung kakuatan diperlukeun salila 365 poé ieu. Lamun datang ka Astrologi, hiji jalma ultah lumangsung nalika Panonpoé balik deui ka titik pasti di langit dina poé kalahiranna.

Ku cara kieu, sanajan Panonpoé dina posisi nu sarua, Naon teu yén tanda surya sok sarua, béntang séjén bisa nempatan posisi anyar di jagat raya. Ku alatan éta, tanda lunar, ascendant (antara séjén) bisa robah, anjeun ngartos ayeuna?

Teu aya parobahan dina Zodiak

Sanajan geus jelas naha tanda bisa robah atawa henteu. , Aya sababaraha spekulasi ngambang di internet ngeunaan kamungkinan ayana tanda ka-13. Numutkeun asumsi Astrologi, tanda hasil tina division tina ecliptic zodiacal ku 12 sarta sagemblengna geometric. Ku cara kitu, maranéhna moal robah.

Sabenerna, sakabéh spekulasi ieu boga alesan basajan. SababarahaRasi lintang ngagaduhan nami anu sami sareng tanda astrologi. Contona, lamun aya nu nyebutkeun hiji hal ngeunaan particularities pribumi tina tanda Kangker, teu aya hubunganana jeung rasi Keuyeup, nu mangrupakeun simbol kakawasaan.

Jadi, sanajan rasi lintang geus pindah. leuwih abad dina sakabéh planét tatasurya, parobahan ieu teu ngarobah nanaon keur Astrologi Kulon. Kami ngarepkeun patarosan anjeun ngeunaan naha tanda-tandana parantos dijelaskeun leres.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.