Modeu pesawat: 5 cara ngagunakeun fitur pikeun kauntungan anjeun

John Brown 19-10-2023
John Brown

Modeu pesawat anu aya dina smartphone mangrupikeun jinis setelan anu anjeun tiasa aktipkeun iraha waé, sareng biasana aya dina potong kompas telepon sélulér. Lamun anjeun hurungkeun, mode pesawat megatkeun sambungan sadaya sambungan nirkabel tina alat anjeun, ampir kawas dipareuman, tapi anjeun masih bisa make eta offline.

Hal ieu ngandung harti yén lamun mode pesawat diaktipkeun, anjeun bakal' t bisa ngirim atawa nampa talatah SMS atawa telepon, jeung anjeun moal bisa nyambung ka internet boh. Salaku tambahan, Bluetooth ogé bakal ditumpurkeun sareng anjeun tiasa ngeureunkeun ngagunakeun alat anu disambungkeun ku téknologi ieu.

Tapi, anjeun masih tiasa nganggo aplikasi anu dipasang, tapi aranjeunna moal tiasa nganggo pungsi anu peryogi sambungan ka Bluetooth. .Internet. Sareng upami sambungan ieu diperyogikeun, sapertos aplikasi awan, éta moal jalan langsung.

Ngaran mode ieu asalna tina larangan anu aya sababaraha taun ka pengker anu nyegah panggunaan alat nalika penerbangan, ngajantenkeun pabrikan. ngarancang alternatif ieu. Sanajan kitu, kiwari bisa dipaké pikeun tujuan séjén, kayaning saukur hayang megatkeun sambungan tina sagalana bari tetep ngagunakeun sababaraha pungsi ponsel.

Parios 5 cara ngagunakeun sumberdaya dina kahirupan sapopoe anjeun

1. Nyimpen batré

Ieu mangrupa pilihan lamun anjeun dina ahir poé sarta kudu ngahemat daya batre pikeun nelepon penting, pesenan angkutan atawadahareun per aplikasi, jsb. Janten, upami anjeun mikir yén ponsel anjeun moal tiasa nanganan, tong hariwang, sabab tip ieu bakal ngabantosan anjeun ngahémat batré smartphone anjeun.

Ku cara ngaktipkeun mode pesawat, anjeun masih tiasa teras-terasan ngagunakeun fungsi ningali. poto, maca dokumén atawa nempo waktu tanpa ngagunakeun loba batré, sabab jeung fitur ieu aktivitas anjeun diréduksi jadi maksimum.

2. Pareuman iklan kaulinan

Sababaraha kaulinan butuh internét pikeun jalan, tapi aya sababaraha kaulinan anu aksés ka jaringan ngan ukur pikeun ngaktipkeun iklan.

Upami anjeun hoyong nyingkahan ieu, mode pesawat mangrupa babaturan deukeut alus teuing pikeun ngahontal eta. Ogé, upami anjeun henteu peryogi Wi-Fi atanapi data pikeun ngaraosan kaulinan, anjeun tiasa konsentrasi maksimal upami anjeun ngaktipkeun pilihan ieu dina telepon anjeun.

Tempo_ogé: Naon ari kecap turunan? Pariksa konsép jeung 40 conto

3. Tetep "teu katingali" dina WhatsApp

Mun anjeun gaduh pesen anu ngantosan kanggo dibaca dina aplikasi ieu, tapi anjeun henteu hoyong saha waé terang yén anjeun parantos maca, ngan aktipkeun mode pesawat dina telepon anjeun.

Tempo_ogé: 'Exception' atawa 'Exception': nyaho kumaha carana nulis bener

Kalayan éta, anjeun bakal tiasa marios sadaya anu anjeun pending tanpa aya anu terang yén anjeun parantos ngalaksanakeunana, sabab aplikasi éta moal ngirim inpormasi anu saluyu ka server dugi ka anjeun nyambung deui. Kiwari, fungsina geus teu perlu deui siga baheula. Malah kusabab WhatsApp ngamungkinkeun jalma pikeun ngahapus status online dina aplikasi.

4. Hindarkeun konsumsi data

Mun anjeun nuju liburan kadi mana waé di dunya, tapi ladenan anu dikontrak sareng operator telepon gumantung kana konsumsi anjeun, mode pesawat nyegah anjeun mayar tagihan anu mahal.

Inget yén, salami perjalanan internasional, upami anjeun ngaktipkeun roaming internasional, ieu bisa ngahasilkeun waragad tambahan, jadi disarankeun Anjeun ngan make titik aksés Wi-Fi gratis nu bisa manggihan.

5. Nyegah murangkalih tina ngagunakeun telepon sélulérna sacara teu leres

Mode pesawat ogé tiasa nyegah murangkalih anjeun tina ngagunakeun telepon sélulér anjeun, ngirim pesen anu salah, ngalebetkeun halaman wéb anu teu pantes atanapi ngeposkeun hal dina jaringan sosial anjeun.

Ahirna, setelan ieu ogé ngamungkinkeun pikeun katengtreman pikiran nu leuwih gede jeung megatkeun sambungan ti dunya, bisi anjeun hayang nyingkahan telepon ngaganggu, talatah jeung bewara sejenna unggal poe.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.