Kumaha terang upami WhatsApp kuring dipilarian? tingali 5 tanda

John Brown 19-10-2023
John Brown

WhatsApp mangrupikeun alat obrolan gratis sareng universal. Ieu mangrupikeun aplikasi olahtalatah anu paling sering dianggo di dunya, sareng nawiskeun betah pisan pikeun pangguna pikeun nyambung dina langkung ti hiji alat. Fungsi sapertos kitu, tiasa bahaya. Ku teu malire, batur bisa ngakses akun anjeun, sarta nyaho lamun WhatsApp anjeun keur spionase on penting.

Seueur konsumén WhatsApp masihan platform loba kapercayaan. Ku kituna, maranéhna teu kapikiran ngirim poto intim, data sénsitip sarta logins bank jeung kecap akses.

Ngarti yén aplikasi bisa sabenerna teu aman penting pikeun nyingkahan masalah hareup. Sababaraha tanda bisa mantuan pikeun muka kedok mungkin spionase.

Panggihan lamun WhatsApp anjeun keur dilacak atawa spionase dina

WhatsApp. Poto: Pixabay

1. Niténan pesen sareng sajarah undeuran média

Pikeun ngahapus mamang naha WhatsApp anjeun diintip atanapi henteu, pariksa pesen sareng riwayat undeuran média mangrupikeun salah sahiji pilihan anu munggaran. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta pariksa paguneman panganyarna pikeun ningali naha aya pesen, poto, audio atanapi média naon waé anu dikirim atas nama anjeun anu henteu. didangukeun, tapi anu ditandaan sapertos kitu, aranjeunna tiasa nunjukkeun ayana pangguna anu sanés. Penting pikeun pariksa poto sareng video anu anjeun can unduh, tapi aya dina undeuran.

2. WhatsappWéb aktip

Upami WhatsApp Web anjeun aktip, tapi anjeun teu biasa ngaksésna, panginten aya anu gaduh aksés kana éta.

Pikeun ngabéréskeun mamang, klik "Setélan" ", pilih pilihan "WhatsApp Web" sareng pariksa daptar alat sareng sesi aktip. Upami aya alat anu teu dipikanyaho, anjeun kedah pegatkeun sambungan alat éta.

Tempo_ogé: Biskuit atanapi cookie? Panggihan bédana antara dua

Hal ieu tiasa dilakukeun ku ngaklik alat khusus teras dina "Pegatkeun", atanapi gulung daptar ka tungtung teras klik "Pegatkeun sambungan tina sadaya alat". alat".

3. WhatsApp nyoba ngadaptar dina alat sejen

Sanajan pilihan ieu teu pisan suksés pikeun pamaké nyoba ngakses akun na, éta ngabuktikeun yén batur bisa nyoba nénjo dina paguneman na.

WhatsApp teu henteu ngijinkeun dua telepon anu béda gaduh aplikasi dipasang sareng dijalankeun dina waktos anu sami. Ieu ngabantuan ngaidentipikasi panipuan.

Tempo_ogé: 50 taun atawa heubeul: pariksa kaluar 11 profesi idéal pikeun manula

Jadi, pas aya nu nyoba asup ka WhatsApp anjeun tina telepon sélulér séjén, anjeun kudu eureun gawé.

4. Bewara pikeun nyobaan akses ti alat sejen

Palanggan anu geus asup WhatsApp dina alat aslina bakal langsung dibere beja ku SMS lamun aya nu nyoba ngakses paguneman maranéhanana ti telepon sélulér séjén. Pikeun ngahindarkeun masalah, penting pikeun ngaktipkeun sadaya pungsi kaamanan anu disayogikeun ku aplikasi.

Salah sahijina nyaétaverifikasi dua-hambalan. Pikeun ngaktipkeunana, anjeun kedah muka aplikasi sareng angkat ka "Setélan", teras "Akun". Dina pilihan "Kaamanan", perlu pikeun ngaktipkeun "Tampilan Bewara Kaamanan". Dina layar samemehna, aktipkeun oge "Verifikasi Dua Lengkah".

5. Alat stapled

Scam anu diterapkeun ku geng ngaliwatan WhatsApp beuki umum. Manuver ieu diwangun ku penjahat anu ngandelkeun bantosan karyawan operator pikeun nganonaktipkeun jumlah korban, anu mindahkeun aranjeunna ka chip anu dianggo ku bandit.

Ti harita, aranjeunna tiasa ngaksés akunna kalayan gampang ku maca sareng ngirim pesen atas nama anjeun. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngadeteksi scam ku noticing pesen nu teu acan dikirim ku anjeun. Biasana, anggota kulawarga atanapi réréncangan tiasa ningali usaha panipuan.

Ningkatkeun kaamanan akun tiasa ngabantosan penjahat pikeun terus nyamar anjeun. Di sisi anu sanésna, upami nomerna parantos diklon sacara efektif, anjeun kedah nyauran operator sareng nyuhunkeun blokirna pikeun maling atanapi maling. Tungtungna, anjeun kedah nganonaktipkeun akun WhatsApp.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.