7 profési ieu mayar saé sareng idéal pikeun anu mikacinta alam

John Brown 19-10-2023
John Brown

Aya sababaraha pilihan karir anu anjeun tiasa milih. Masing-masing gaduh kakhususan sareng kamungkinan, kanyataanna anjeun kedah ngartikeun kagiatan anu anjeun resep lakukeun. Teras, waktosna pikeun milih profési anu aya hubunganana sareng kapentingan anjeun. Salaku conto, tulisan ieu bakal nunjukkeun anjeun tujuh profési anu mayar saé sareng idéal pikeun anu mikacinta alam sareng sato . Baca nepi ka ahir jeung tetep di jero.

Profési idéal pikeun maranéhanana anu mikaresep alam

1) Oseanografi

Lamun datang ka profési pikeun maranéhanana anu mikaresep alam , ieu teu bisa ditinggalkeun kaluar. Mun anjeun fascinated ku kahirupan laut jeung pisan panasaran ngeunaan sagara, walungan jeung sagara, anjeun tiasa ngalakukeun ogé digawé salaku hiji oceanographer, nu boga pasar pakasaban vast. Anjeun kedah gaduh gelar sarjana di daérah éta.

Profésional ieu nyéépkeun waktos anu saé pikeun ngumpulkeun conto di jero cai, ngalakukeun panalungtikan sareng sagala rupa analisa. Sajaba ti éta, ahli oseanografi ogé niténan sagala kakhususan flora jeung fauna laut. Gajih tiasa ngahontal R$ 8 rebu di perusahaan ageung.

2) Biologi

Upami teu nyerah damel kontak langsung sareng alam sareng sok keukeuh. dina ngurus lingkungan, manéhna bisa investasi dina karir salaku biologist a. Profesional ieu tiasa damel di lembaga umum (dina kontrol hama) atanapi di industri, ngalaksanakeun panalungtikan diwewengkon.

Sajaba ti éta, bisa digarap ngamekarkeun program anu ditujukeun pikeun ngajaga lingkungan , diantarana kagiatan séjénna di séktor. kabetot? Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta gelar sarjana dina Ilmu Biologis sareng seueur gairah pikeun naon anu anjeun lakukeun. Gaji rata-rata ngahontal R$ 4,5 rébu sabulan.

3) Manajemén lingkungan

Profési séjénna pikeun anu mikacinta alam. Profesional ieu dianggo pikeun konservasi kaanekaragaman hayati di sakumna pangeusina sareng ngalaksanakeun tindakan kelestarian anu lumayan. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun meta dina fronts of recovery wewengkon anu geus ngalaman degradasi, dina atikan lingkungan jeung dina program nu ngamajukeun daur ulang .

Saperti profési séjén, éta téh. kedah janten sarjana dina kursus Manajemén Lingkungan. Pasar tenaga kerja ngawengku industri, peternakan, LSM jeung badan publik numbu ka lingkungan. Gajina tiasa ngahontal R$ 4.2 rébu per bulan.

4) Agronomi

Kursus pendidikan tinggi di Agronomi salami lima taun sareng ngalatih profésional pikeun beroperasi di daérah anu nguntungkeun. produksi pertanian sareng peternakan. Sajaba ti éta, ahli agronomi ogé tiasa dianggo dina ngokolakeun industri di séktor.

Masih tiasa damel di lembaga riset bahkan di kebon ageung, ngiringan prosés budidaya taneuh, industrialisasi pepelakan sareng akting dina merangan hama. Gajih tiasa ngahontal R$ 5 rébu per bulan.

Tempo_ogé: Cocog pasti: tingali tanda anu paling cocog sareng Aries

5) Géologi

Profési séjénna pikeun anu mikacinta alam. Upami anjeun resep kana sagala hal anu aya hubunganana sareng élmu bumi, anjeun tiasa damel janten ahli géologi. Paguron luhur, perusahaan minyak, perusahaan eksplorasi mineral sareng lembaga riset biasana nawiskeun lowongan.

Profésional ieu tiasa dianggo nguji sumur pikeun bocor atanapi mariksa kamungkinan ayana tabel cai jero taneuh, contona. Kudu boga gelar sarjana Geologi jeung gaji bulanan bisa ngahontal R$ 9,5 rebu di pausahaan badag di sektor.

6) Téknik Kehutanan

Ngamajukeun kelestarian leuweung, salawasna museurkeun kana pelestarian sakabéh lingkungan jeung fauna, mangrupa salah sahiji atribut ti insinyur kehutanan. Profésional ieu ogé bisa ngamekarkeun proyék-proyék anu paling variatif pikeun mulangkeun daérah anu gundul, salian ti ngébréhkeun strategi konservasi pikeun cagar alam anu teu acan aya campur tangan manusa.

Upami anjeun ngaidentipikasi cabang ieu, anjeun kedah gaduh gelar sarjana muda. gelar dina kursus Téknik Kehutanan, anu gaduh durasi rata-rata lima taun. Gaji di perusahaan ageung di sektor tiasa ngahontal R$ 4,5 rébu per bulan.

7) Ékologi

Panungtungan tina profési pikeun jalma anu cinta alam ieu. nya éta. Upami anjeun kantos panasaran ngartos fungsi pinuh tina ékosistem kompleks urang, kursus pendidikan tinggi diÉkologi sampurna pikeun ieu. Ahli ékologi dianggo pikeun ngaidentipikasi sareng ngabéréskeun konflik anu teu aya tungtungna antara manusa sareng lingkungan.

Gaji ahli ékologi tiasa ngahontal R$ 4,5 rébu , gumantung kana pangalamanana di lapangan. Pasar padamelan luas. Institusi pamaréntahan, industri sareng lembaga riset umumna mangrupikeun kontraktor utama. Paménta gawé, tangtosna, biasana rada luhur.

Tempo_ogé: Sensus sareng rasa: tingali bédana sareng harti unggal kecap

Profési mana pikeun anu mikaresep alam anu bakal anjeun pilih? Analisa kakhususan masing-masing sareng wilujeng sumping dina pilihan anjeun.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.