7 pilem Netflix panganyarna anjeun kedah nonton

John Brown 19-10-2023
John Brown

Mindeng, calon meureun kurang kawani jeung kahayang pikeun nuluykeun diajar pikeun kompetisi. Barina ogé, nungtut persetujuan ti babaturan sareng kulawarga tiasa ngantunkeun anjeun. Sangkan anjeun teu pundung dina nyanghareupan halangan sapopoe, kami geus milih tujuh film Netflix panganyarna.

Baca artikel ieu nepi ka tamat tur pilih sinopsi anu paling dipikaresep ku anjeun. Sadaya produksi sinematografi anu disebatkeun di handap ieu nembé kaluar tina oven. Ayeuna waktuna pikeun netep dina dipan, nyiapkeun jajanan éta sareng pencét maén dina kadali jauh. Pariksa deui.

Pilem Netflix panganyarna

1) Bawang Kaca: Misteri Knives Out (2022)

Ieu salah sahiji pilem panganyarna tina Netflix anu pantes disorot. Saurang Detektif ngumbara ka Yunani pikeun nepungan salah saurang sobatna, anu ngadominasi pasar teknologi di nagara éta.

Waktu pembunuhan lumangsung di dinya, kaayaan jadi teu bisa dikontrol. Nepi ka kabuktian sabalikna, sakur nu aya di jero imah dianggap tersangka pembunuhan, kaasup Detektif sorangan, utamana lamun motivasi jeung rusiah mimiti muncul.

2) Ad Astra: Menuju Bintang (2023)

Pilem Netflix panganyarna séjénna. Anu dihijikeun ka genre fiksi ilmiah sarta masih enjoys drama dina plot, bakal dipindahkeun ku produksi ieu. Hiji lalaki mutuskeun hiji lalampahan ngaliwatan luar angkasa dina usaha pikeunmanggihan bapana, anu misterius leungit, sanggeus manéhna guyonan yén manéhna baris meuli roko di béntang.

Tapi sanggeus jam robah jadi poé sarta dimana bapana tetep teu kaungkab, putrana mutuskeun pikeun manggihan eta dina. milikna. Tapi naon anu anjeunna henteu terang nyaéta alesan pikeun ngaleungit lalaki éta. Sareng éta tiasa nyababkeun akibat anu teu tiasa diramalkeun ku saha waé.

3) Pilem Netflix Anyar: Cage (2022)

Naha anjeun resep pilem suspense kalayan dosis horor, concurseiro? Karya ieu nembongkeun carita pasangan anu keur nyanghareupan krisis dina hubungan maranéhanana. Sanggeus balik ti dahar peuting, maranéhanana manggihan hiji budak anu némbongkeun tanda-tanda disorientation sarta ngumbara sorangan ngaliwatan jalan lingkungan.

Pikeun ayeuna, maranéhanana mutuskeun pikeun ngadopsi gadis. Tapi tindakan ieu bakal hargana, sabab masa lalu budak éta kedah dibongkar. Masalahna nyaéta yén anjeunna panginten monster ti luar bakal ngahukum anjeunna upami anjeunna ngantunkeun alun-alun kapur di lantai. Kumaha upami nyobian ngabongkar misteri ieu?

4) The Pale Blue Eye (2023)

Tempo_ogé: Naon fungsi nyata mode pesawat on mobile? Panggihan di dieu

Ieu film, anu dumasar kana buku karya Louis Bayard , nyaéta suspense breathtaking. Hiji Detektif digero pikeun mingpin panalungtikan ngeunaan kajahatan anu lumangsung di jero akademi latihan militer, anu tungtungna nyababkeun sadayana dina kaayaan kagét.

Sanajan sababaraha indikasi kamungkinan tersangka.Dina leungeun sareng seueur patarosan tibatan jawaban dina pikiranna, lalaki éta sadar yén anjeunna moal tiasa ngabéréskeun pasualan éta tanpa bantosan profésional dina séktor pembunuhan. Ku alatan éta, anjeunna recruits a Cadet anu némbongkeun unggal kahayang pikeun mantuan manehna jeung tugas. Tapi patarosan anu tetep nyaéta: bakal sadayana leres-leres dibongkar?

5) The Unknown (2022)

Salah sahiji pilem panganyarna Netflix. Suspense sareng drama mangrupikeun bagian tina produksi Australia ieu, anu dumasar kana kajadian nyata. Carita ieu dumasar kana panalungtikan ngeunaan rajapati budak lalaki, anu diculik taun 2003 sarta mayatna kapanggih dina taun 2011. Patugas pulisi kudu nyamar pikeun ngadeukeutan ka tersangka dina kajahatan ieu.

Tangtangan éta pikeun nyiptakeun hubungan émosional sareng anjeunna dina usaha pikeun ngaku. Tapi Detektif moal gampang pikeun meunangkeun kapercayaan penjahat. Naha anjeunna junun nempatkeun anjeunna di tukangeun bar?

6) Pilem Netflix panganyarna: The Miracle (2022)

Karya ieu lumangsung dina taun 1862. Mantri asal Inggris, anu hirup disiksa. Ku kapungkur, ditugaskeun angkat ka désa Irlandia pikeun ngurus budak awéwé umur 11 taun, anu parantos puasa kirang langkung opat bulan.

Teu terang naon anu bakal kajadian ka budak awéwé éta henteu terang. nampilkeun sagala masalah kaséhatan, ieu "kaajaiban" réngsébringing babarengan wisatawan ti sakuliah Éropah, anu hayang ngalaman kanyataan ieu. Tapi aya hiji hal anu teu acan kaungkap balik kabeh ieu? Ngan nonton pikeun manggihan.

7) Nothing New on the Front (2022)

Ahirna, pilem panganyarna tina Netflix. Produksi Jerman ieu dumasar kana buku nu ngaranna sarua ku pangarang Erich Maria Remarque. Karya ieu nyaritakeun carita ngeunaan hiji prajurit jeung sasama combatants na nalika Perang Dunya Kahiji.

Tempo_ogé: Nalika kuring terang yén cinta henteu dibales? Pariksa 9 tanda kuat

Sanggeus euforia awal, grup perang pikeun kahirupan maranéhanana di medan perang, sanggeus poé putus asa jeung sieun mimiti jadi. bagian tina rutinitas maranéhanana.

Para nonoman percaya yén misi ngan pikeun membela tanah air maranéhanana sarta yén dina sababaraha poé maranéhna balik ka imah. Tapi horor aya di payuneun acara ieu, anu lumangsung dina 1910s.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.