10 tempat Google Maps henteu nunjukkeun; tingali daptar

John Brown 19-10-2023
John Brown

Google Maps mangrupikeun salah sahiji alat anu paling mangpaat pikeun milarian alamat gancang. Salian nampilkeun rute anu pangsaéna, aplikasi ogé ngamungkinkeun pikeun mendakan inpormasi sacara real-time ngeunaan lalu lintas lokal, panyiapan komérsial sareng seueur deui. Nanging, program éta masih gaduh sababaraha watesan, sapertos sababaraha tempat anu henteu ditingalikeun ku jasa.

Ku milarian sababaraha titik khusus dina aplikasi, anjeun tiasa mendakan bumi, kota bahkan sadayana pulo anu muncul. kabur atawa teu mungkin pikeun nempo. Pikeun leuwih paham ngeunaan subjek, pariksa di handap 10 tempat nu Google Maps teu ditémbongkeun, pikeun sababaraha alesan béda.

10 tempat nu Google Maps teu némbongkeun

1. Taman Nasional Tantauco

Taman Nasional Tantauco perenahna di pulo Chiloé, Chili. Taman ieu diciptakeun ku hartawan Sebastián Piñera, anu janten presiden nagara. Nalika muka éta dina Google Maps, teu mungkin ningali nanaon tapi spasi héjo badag, tanpa bisa ngazum gede pikeun mastikeun rinci na.

Ukuran sabenerna ngajaga, sarta boga tujuan pikeun ngawétkeun fauna tina tempatna. Alesanana, tukang dagang bisa ngagunakeun peta minangka rujukan pikeun nyalurkeun sato galak.

Tempo_ogé: 7 profesi anu tiasa gaduh dinten 6 jam; tingali daptar posisi

2. Pulo Jeanette

Pulo ieu aya di kapuloan di Laut Siberia Wétan, kalér Rusia. pikeun jadi lokaljauh pisan jeung saeutik nu boga informasi ngeunaan eta, teu muncul dina peta Google.

Nanging, alam enigmatic na narik perhatian loba penjelajah, anu yakin yén bentang exuberant nandaan wewengkon, kalawan kabeungharan alam jeung kahirupan. liar milik wewengkon.

3. Pulo Moruroa

Pulo Moruroa aya di Polinésia Perancis sareng gaduh masa lalu anu kontroversial. Barina ogé, antara 1960-an jeung 1970-an, éta adegan tés nuklir di Perancis, jeung alesan pertahanan tur kawijaksanaan, jasa peta digital teu baranahan atawa babagi posisi pasti na. Anu dipikanyaho nyaéta ayana di Samudra Pasifik.

4. 2207 Seymour Avenue

Di 2207 Seymour Avenue di Cleveland, Ohio, anjeun tiasa mendakan bumi, tapi henteu ku aplikasi digital. Alesanana aya hubunganana sareng ukuran kaamanan, sabab ieu mangrupikeun adegan nyulik tilu awéwé anu lumangsung sakitar 10 taun. Anu disangka pamimpin kajahatan nyaéta Ariel Castro, sareng anjeunna sareng dulur-dulurna bakal tanggung jawab nyulik para korban.

5. Royal Palace

Koninklijk Paleis Amsterdam, anu katelah Istana Karajaan, ayana di Amsterdam, Walanda. Dina peta, lokasina katingalina kabur, meureun ku alesan kawijaksanaan.

Tempo_ogé: Kumaha kuring terang upami kuring ditipu ku jalma éta? tingali 7 tanda

6. Patio de los Naranjos

Ieu palataran di Spanyol ayana di hareupeun aula doa katedral Seville,Puerta de la Concepcion. Wewengkon éta bersejarah, sabab éta hasil tina warisan Muslim nagara, sareng ayana tangkal jeruk masihan nami tempat éta. Boh arsitéktur katedral sareng sakurilingna mangrupikeun gaya Renaissance, sareng tempat wisata anu pikaresepeun pikeun sémah. Alesan teu muncul dina Google Maps can kaungkap.

7. Pembangkit listrik tenaga nuklir di La Hague

Daérah La Hague, di Perancis kalér, leuwih spésifikna di semenanjung Cotentin, ngabogaan pembangkit listrik tenaga nuklir anu pinuh ku rusiah. Lokasina nyaéta tempat pangurangan bahan bakar nuklir, sareng kabutuhan kaamanan kusabab résiko anu aya di daérah éta hartosna inpormasi ngeunaan prakték sareng lokasina diwatesan dina aplikasi sareng ka masarakat umum.

8 . Stockton-on-Tees

Stockton-on-Tees nyaéta kota industri di Inggris Wétan Kalér anu ngabogaan sajumlah pabrik perbaikan kapal, ogé produksi baja jeung séktor kimia. Sajauh ieu, alesan pikeun dileungitkeun tina peta sapertos Google Maps teu acan diungkabkeun.

9. Markas militér Yunani

Saperti nu diharapkeun, loba markas militér di Yunani teu boga posisi pasti maranéhanana diungkabkeun dina software Google, alesan kaamanan. Kusabab aranjeunna disebarkeun sacara strategis di sakumna nagara, peryogi rasiah data, supados tiasa nyegah musuh pikeun ngarencanakeun serangan atanapi ngaganggu operasina.prak-prakan.

10. Bandara Minami

Bandara Minami aya di Jepang, sareng khusus pikeun jet pribadi sacara internasional. Nepi ka ayeuna, alesan pikeun henteu muncul dina Google Maps henteu acan kantos diungkabkeun. Ku alatan éta, loba hipotesis diangkat, kayaning kamungkinan situs ieu diwatesan pikeun pamaréntah Jepang.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.