Naon 10 lagu saddest sepanjang waktos? ningali ranking

John Brown 19-10-2023
John Brown

Musik mangrupikeun hal anu serbaguna. Anjeunna tiasa duanana nempatkeun kami sareng masihan kami suntikan surak éta. Upami émosi anjeun henteu saimbang atanapi upami anjeun henteu gumbira ayeuna, kami parantos milih 10 lagu anu paling sedih sepanjang waktos , dumasar kana survey anu dilakukeun ku situs web OnePoll.

Barina ogé , unggal jalma ngalaman momen kasedih dina kahirupan. Janten urang peryogi waktos ngaraosan perusahaan nyalira atanapi ngadangukeun lagu anu tiasa masihan kanyamanan anu diperyogikeun anu urang peryogikeun, leres? Tingali pilihan kami.

Lagu pangsedihna sepanjang waktos

1) Everybody Hurts — R.E.M

Teu diragukeun, ieu mangrupikeun salah sahiji lagu anu paling sedih . Lamun nengetan lirik lagu nu geulis ieu, anjeun bakal nempo kanyataan buligir jeung atah tina hiji jalma sagemblengna kasepian.

Cimata ngalir tina panon anjeun ngan ngadéngé kalimah kahiji tina lirik, nya kitu. impactful that it is .

2) True Love Waits — Radiohead

Lamun datang ka lagu-lagu anu paling hanjelu sepanjang jaman, ieu oge teu bisa ditinggalkeun. Band iconic ieu geus kakoncara ku lagu-lagu melankolisna.

Tempo_ogé: TOP 20: Tempo nomer paling digambar dina MegaSena

Jadi lamun keur ngararasakeun momen "handap" anjeun, lagu ieu sampurna, sabab lirikna emotif .

3) Skyscraper — Demi Lovato

Penyanyi kasohor ieu nafsirkeun, kalayan total ngawasaan , lagu ieu éndah kalayan parasaan anu unik sareng leres. Lirik na mawa pesen pikeun nungkulan momen paling troubled dina kahirupan.

Hal paling metot nyaéta yén penyanyi ngarekam lagu ieu saméméh dirawat di rumah sakit alatan masalah kaséhatan. Naha éta ngan kabeneran?

4) Lagu Saddest Ever: Broken — Jake Bugg

Afectionately disebut Bob Dylan generasi anyar, penyanyi terhormat ieu boga eksentrik. sora jeung lagu jeung lirik nu nyieun malah jalma paling skeptis mikir deeply.

Anjeunna ogé fitur dina pilihan urang saddest lagu sepanjang waktos. The hit Broken mangrupikeun conto klasik.

5) Kamari — The Beatles

Alungkeun batu munggaran anu henteu pernah ngahuleng jero atanapi ngagaduhan cipanon nalika ngadangu lagu Beatles ieu pertama kalina.

Kusabab iramana melankolis , utamana dina sora Paul McCartney, lagu ieu sampurna pikeun ngarasakeun momen-momen kasepian atawa kasedih.

6) The Scientist — Coldplay

Salah sahiji lagu pangsedihna sepanjang waktos. Naha anjeun kantos gaduh kahayang pikeun uih deui dina waktosna pikeun ngalakukeun sadayana sacara béda? Lirik lagu melankolis ieu nyarioskeun perkawis éta.

Ieu campuran kaduhung, dukungan sareng kanyamanan. Teu kacaturkeun wirahma, nu bisa nyieun urang ceurik walungan cimata.

7) Vento No Litoral— Legião Urbana

Naha anjeun sono ka cinta anu musna salamina atanapi momen anu luar biasa hirup sareng jalma anu khusus? Janten, lagu ieu sampurna kanggo didangukeun.

Ieu mangrupikeun gambaran anu satia tina rasa éta, anu aya dina diri manusa mana waé. Lirik lagu geulis ieu ngabuktikeun eta.

8) Eu Sei — Papas Na Língua

Lain salah sahiji lagu saddest sepanjang waktos. Landmark awal 2000-an, hit klasik ieu diputer dina sababaraha radio praktis unggal poe.

Lirik jelas ngingetkeun urang ngeunaan jalma tercinta anu ninggalkeun kahirupan urang atawa moments unforgettable kalawan batur. Upami anjeun dina fase ieu, lagu ieu (anu seueur jalma terang kumaha nyanyi ku haté sareng digoreng) idéal.

9) Return Me — Adriana Calcanhotto

Baru putus. jeung kabogoh na teu bisa ngalakukeun deui sual teu boga deui souvenir urut? Lirik lagu sedih ieu nyarios persis ngeunaan éta.

Iramana tiasa ngajantenkeun manah anu paling hese ngalembut, khususna dina sora panyanyi anu teu jelas sareng lemes.

10) Saatosna — Marisa Monte

Panungtungan tina lagu pangsedihna. Urang teu bisa mungkir yen penyanyi ieu (anu boga timbre unik tina sora) nyaho kumaha carana napsirkeun kawas batur.

Tempo_ogé: Naha éta atanapi éta: ngartos bédana sareng kumaha cara ngagunakeunana kalayan leres

Lamun nengetan ieu lirik geulis, nu boga pisan sedih melodi. , Anjeun bakal aya bewara yén éta téh ngeunaan nyeri dilawan tina separation pasangan uranganu dipikacinta Tapi urang kudu ngaku: nyeri kana dasar jiwa.

Janten, kumaha saur anjeun ngeunaan pilihan lagu-lagu anu paling sedih sepanjang waktos? Nu matak urang saréréa aya mangsa kanyeri, kanyenyerian, jeung kanyenyerian.

Ku cara kitu, ulah nyalahkeun diri sorangan nu ngarasa kitu. Sabalikna, ngantepkeun diri anjeun pikeun ngaraosan momen-momen anjeun anu sepi.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.