TOP 10: Angka anu paling kaluar dina draw Megasena

John Brown 19-10-2023
John Brown

Mega-Sena dianggap modalitas lotre panggedéna di Brazil, janten salah sahiji tina sapuluh jinis kontes ayeuna anu aya di Caixa Econômica Federal lotre. Dina hal ieu, aya survéy anu dilakukeun ku lembaga keuangan anu daptar sapuluh angka anu paling kaluar dina draw, dumasar kana itungan probabiliti.

Sacara umum, kasempetan nganiaya bet tunggal kalawan genep puluhan hiji di leuwih 50 juta. Sakumaha aturan, pikeun meunang kontes perlu pikeun ménta genep angka digambar kaluar tina total genep puluhan, paduli urutan tohan atawa draw. Sajaba ti éta, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun meunang ngaliwatan sudut jeung pangadilan, kalawan hadiah leutik. Pilarian inpormasi langkung seueur di handap:

Naha nomer anu paling seueur kaluar dina undian Mega-Sena

  • 10 (289 kali)
  • 53 (282 kali)
  • 42 (276 kali)
  • 5 (274 kali)
  • 4 (272 kali)
  • 33 (270 kali)
  • 37 (270 kali)
  • 23 (270 kali)
  • 27 (267 kali)
  • 30 (265 kali)

Jeung jumlah nu ninggalkeun paling saeutik?

  • 26
  • 55
  • 21
  • 15
  • 22
  • 48
  • 09
  • 07
  • 03
  • 31

Naon anu odds aub dina Mega-Sena?

Kahiji, jumlah total kamungkinan hasil dina Mega-Sena diitung dumasar kana kombinasi 6 angka dipilih dumasar kana 60 kamungkinan. Ku cara kieu, hasil ahir jumlahna aya 50.063.860 kaulinanmungkin. Dina hal ieu, kamungkinan meunang hadiah pangluhurna nyaéta 1 kasempetan dina total ieu, nu sarua jeung kurang leuwih 0,000002%.

Tempo_ogé: Kecap asal Jermanik anu urang pake dina kahirupan sapopoe

Tapi, anjeun tiasa bet ti 6 nepi ka 15 angka, sarta salaku pilihan angka tumuwuh. , nu gede Chances meunang jeung harga bet. Dasarna, jalma anu bet 15 puluhan boga kasempetan di 10.003 mungkin kaulinan nganiaya jackpot nu, tapi ieu ngagambarkeun hiji expense BRL 25.000 pikeun bettor nu.

Kahareupna kasempetan pikeun nyieun 5 hits sarta meunang sudut. mangrupa 324 ti 50.063.860 atawa 1 ti 154.518 kaulinan mungkin. Kitu ogé, kasempetan nyieun 4 hits sarta meunang pangadilan téh 21.465 ti 50.063.860 atawa 1 kasempetan ti 2.332. Kusabab ieu, diperkirakeun yén leuwih gampang meunang quads atanapi quinas ti seine, sabab angka nu pangsaeutikna masihan leuwih kasempetan pikeun sawaréh cocog hadiah.

Tips pikeun tohan

1) Jieun sindikat pikeun ngaronjatkeun kasempetan

Sindikat Mega-Sena mangrupa salah sahiji cara utama pikeun ngaronjatkeun Chances meunang, sabab ngamungkinkeun calon maén nepi ka 10 kaulinan per resi jeung nilai bet dibagi. diantara quotaholders kolam renang nu, kalawan nepi ka 100 jalma diwenangkeun. Ku alatan éta, perlu mertimbangkeun yén total nilai hadiah ogé bakal dibagi.

Nyiptakeun sindikat téh basajan, cukup eusian widang luyu dina tikét atawa ménta petugas lotre pikeun nuturkeun ieu. prosedur. ANDKasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngagaleuh saham tina undian anu diayakeun khusus ku Unit Lotre, tapi Fee Service tambahan dugi ka 35% tina nilai saham tiasa ditagihkeun pikeun ieu.

Tempo_ogé: 5 cara pikeun manggihan nomer PIS ku CPF

2) Eusian langkung seueur nomer dina kartu sarua

Tinimbang nyieun sababaraha bets, eta leuwih hade milih pikeun kaulinan strategis, sanajan éta saeutik leuwih mahal. Ku cara kieu, anjeun ngajamin langkung sukses tibatan investasi dina kaulinan acak, sabab anjeun ngatur langkung seueur angka dina perkiraan anu sami.

Pikeun milih nomer, konsultasikeun hasil kontes anu terakhir sareng identipikasi anu muncul dina paling, atawa lajeng ngakses tabel lengkep angka nu condong kaluar dina hasil. Éta salawasna hadé pikeun ngamimitian tina logika obyektif nalika milih ti ngadopsi angka pentingna pribadi atawa raffled.

3) Maén dina grup

Alternatip pikeun ngatur kompetisi jeung ngaronjatkeun kasempetan. Unggul nyaéta maén tim. Jang ngalampahkeun ieu, ngan ngumpulkeun babaturan, kulawarga atawa ko-pagawe pikeun meuli sababaraha kartu. Kalayan organisasi ieu, anjeun tiasa ningkatkeun jumlah kombinasi sareng nomer anu dimaénkeun, ningkatkeun kasempetan anjeun kéngingkeun undian.

Tapi, tangtoskeun sateuacanna kumaha hadiah bakal dibagi, sabab ku cara ieu anjeun ngahindarkeun kabingungan upami salah sahiji tiket dileler. Éta metot pikeun milih batur dipercaya jeung tanggung jawab ngawas hasil ditinimbang ninggalkeun masing-masing ku catetan.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.