Taun Anyar: pariksa 7 kristal anu narik artos sareng kamakmuran

John Brown 19-10-2023
John Brown

Batu permata sering ngabantosan jalma-jalma anu milari pangungsian dina sipat sareng kauntungan anu unik. Ku kituna, aya kristal anu dipikawanoh pikeun narik duit jeung karaharjaan pikeun jalma dina datangna taun anyar.

Duit salawasna mawa runtuyan émosi sarta bisa disebutkeun yen masing-masing boga jalan. ngungkulan éta, patali jeung manéhna. Ku datangna taun anyar, loba jalma narékahan pikeun narik naon anu hayang dihontal dina mangsa taun hareup, contona.

Dina harti ieu, Taun Anyar mere ilham kana kahayang paling variatif. Pikeun anu milari langkung seueur kamakmuran sareng artos salami taun 2023, kami parantos nyusun daptar 7 kristal anu narik artos sareng kamakmuran. Pariksa deui.

Kristal pikeun narik duit jeung karaharjaan

Taun Anyar datang jeung kahayang pribadi beuki kaasup perasaan pikiran alus jeung énergi alus, emanated ku dulur anu miharep pikeun poé hadé dina taun nu bakal datang.

Ku kituna, kristal nu gawéna kalayan kamakmuran finansial sarta tungtungna narik duit, teu aya ngan pikeun mawa leuwih jumlah dina jenis ka rekening bank pribadi. Sabalikna, kristal ieu bisa narik tipe séjén rasa, mantuan dina pilarian harti leuwih lega ngeunaan karaharjaan.

Pikeun datangna Taun Anyar, pariksa daptar 7 kristal nu narik duit jeung kamakmuran. :

1– Citrine

Batu pangusaha, sakumaha katelah Citrine, nyaéta batu anu tungtungna nawiskeun sikep anu positif. Jalma anu ningali artos sareng kabeungharan salaku sumber énergi négatif tungtungna gaduh pandangan anu béda ngeunaan sadayana.

Tempo_ogé: 17 fakta ngeunaan Harry Potter anu anjeun henteu terang

Cahaya emas Citrine mawa énergi positip, ngabuka blokir chakra plexus surya sareng masihan langkung caang sareng inténsitas ka hareup. poé taun anyar nu bakal datang.

Tempo_ogé: Tips di bumi: Diajar kumaha nyabut semir kuku tina lantai sareng permukaan anu sanés

2 – Pirit

Pyrite mangrupakeun salah sahiji kristal kawentar lamun datang ka boga duit jeung kamakmuran. Batu ieu tanggung jawab pikeun narik duit jeung mawa kapercayaan diri, ogé mantuan jalma pikeun tetep fokus kana tujuan jeung tujuan nu leuwih gede.

Pyrite disarankeun pikeun saha ngamimitian usaha anyar, dipikawanoh salaku magnet kuat, Didamel pikeun narik hal-hal anu hadé kana kahirupan pribadi, sapertos kauntungan kauangan sareng kasempetan énggal.

3 – Panon Macan

Kasohor hubunganana sareng kamakmuran, Panon Macan ogé tanggung jawab pikeun mantuan ward off pikiran négatip tina sagala rupa, bringing kajelasan méntal. Dina hal ieu, salah sahiji sababaraha sipat batu ieu panyalindungan individu anu saeutik leuwih outcropped.

Batu permata mangrupa pilihan gede pikeun saha wae anu dina prosés nutup deal penting atawa ogé pikeun jalma anu hoyong ngahontal tingkat anu sanés dina karirna sarengdedicating leuwih pikeun digawé. Ku alatan éta, tip nyaéta ngagunakeun batu permata ieu pikeun narik duit jeung karaharjaan dina Taun Anyar.

4 – Jade

Neruskeun daptar kristal nu narik duit jeung kamakmuran, tip pikeun Anyar Taun Anyar nyaéta Jade. Batu greenish dianggap salaku kristal tina tuah jeung kasuksésan, sarta ngabogaan kakuatan kuat pikeun ngaleungitkeun pikiran négatip jeung sagala embarrassments jeung halangan.

Batu ieu dipaké pikeun mantuan jalma pikeun meta kalawan leuwih kawani jeung tekad. Ieu ogé batu permata anu sanggup ngabubarkeun kapercayaan anu ngawatesan, kristal anu ngarecah paradigma heubeul.

5 – Amethyst

Amethyst nyaéta kristal anu cocog pisan pikeun Taun Anyar, utamana lamun tujuanana nyaéta pikeun narik duit jeung kamakmuran. Dina hal ieu, dipikanyaho pikeun mulangkeun katengtreman sareng kasaimbangan, ogé ngirangan setrés sareng ngahubungkeun jalma-jalma kana kasaéan anu langkung ageung.

6 - Kristal Kuarsa

Ieu mangrupikeun salah sahiji kristal anu paling kasohor. tur kuat di dunya. Ku cara kieu, kristal quartz tanggung jawab pikeun konsentrasi énergi anu kuat anu nyababkeun kamakmuran. Magnétismena pikeun narik énergi positip luar biasa sareng batuna dituduhkeun pikeun anu milari 2023 kalayan langkung seueur artos.

7 - Turmalin Hideung

Kristal anu terakhir dina daptar kasohor ku sipat anu giliran cukup pikeun panangtayungan individu, kitu ogé kamampuhan pikeun narik duitpikeun jalma anu ngagunakeun batu ieu. Sanajan kitu, turmalin hideung dituduhkeun pikeun situasi ngalibetkeun tangtangan hébat gawé.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.