Panggihan naon liang dina padlock nu bener keur

John Brown 19-10-2023
John Brown

Anjeun meureun geus apal yén aya liang dina handapeun gembok. Éta gigireun liang konci. Upami anjeun teu acan kantos ningali, angkat obyék sareng perhatikeun. Tétéla, liang leutik ieu sigana teu aya gunana sabab rusiah gembok aya dina gears anu dikonci ku konci.

Tapi liang leutik boga pamakéan anu pohara penting sarta kudu ngalakukeun, persis, jeung gears. Kabeneran aya nu tanpa eta padlock bisa jadi teu jalan sakumaha kuduna. Sareng henteu, éta sanés bentuk pambukaan anu sanés. Tingali dina artikel di handap pikeun naon liang dina gembok dipaké.

Naon gunana liang dina gembok?

Teangan naon anu sabenerna liang dina gembok. Poto: Pexels

Upami anjeun panasaran, anjeun parantos ningali liang leutik ieu sareng, tangtosna, nyobian nyelapkeun kawat atanapi tusuk huntu pikeun ningali naon anu kajantenan. Tapi éta teu kumaha gawéna. Kawas liang dina cap pulpén, gembok boga tujuan. Dua tujuanana nyaéta:

  • Pikeun ngalumasikeun;
  • Pikeun ngocorkeun cai.

Pikeun anjeun leuwih paham, mimitina anjeun kudu nyaho. kumaha gembok. Di jero obyék ieu, aya pin sareng cinyusu anu tanggung jawab pikeun ngonci hook. Aranjeunna diposisikan ambéh maranéhanana pas leuwih huntu tina rengkuh nu. Nalika ieu dihurungkeun, aranjeunna sadayana dijajarkeun, ngaleupaskeun hook.

Tempo_ogé: Tong Mbuang: Tingali 5 Mangpaat Bawang bodas anu saé

Sakabeh mékanisme, ogé perumahan padlock, didamel.tina logam. Sapertos gear sanés, sistem ieu kedah dilumasi supados tiasa dianggo leres. Ku kituna, pamakéan mimiti liang dina padlock nyaéta pikeun ngidinan minyak asup kana objék pikeun mastikeun yén euweuh bagian bakal aus atawa nyangkut.

Tempo_ogé: Jumlah Lucky pikeun tiap tanda: manggihan nu mana milik anjeun

Liang leutik ogé boga fungsi minangka jenis solokan, letting sadayana. cai jeung kokotor ngaliwatan nu asup ka jero gembok. Upami anjeun biasa ngonci gerbang bumi anjeun nganggo padlock, anjeun terang pisan yén objék éta rentan ka hujan sareng lebu. Pikirkeun, kumaha lamun cai hujan teu kaluar tina jero gembok?

Mungkin, anjeun moal bisa nyocogkeun konci atawa, lamun kitu, anjeun moal bisa. péngkolan éta, sabab mékanisme bakal dikonci ku cai. Sami lumaku pikeun lebu jeung partikel séjén nu asup kana eta. Ku cara kieu, liang dina padlock mastikeun cai ngalir kaluar sarta kokotor dileupaskeun.

Kumaha carana lubricate padlock nu bener?

Ayeuna anjeun terang naon liang dina padlock nu. , bakal leuwih attentive kana fungsi ditangtoskeun tina konci ieu. Upami ieu mangrupikeun obyék anu sering anjeun anggo, idéal nyaéta ngalumasi unggal tilu dugi ka genep bulan. Ku kituna, éta bakal salawasna tetep dianggo saolah-olah éta anyar.

Nanging, ati-ati kedah dilaksanakeun nalika ngalakukeun prosedur ieu. Kahiji, anjeun kudu boga produk cocog. Merek padlock, Master Lock, henteu narik perhatiannganggo grafit garing atanapi pelumas sareng silikon, sabab tiasa ngaganggu gerak gears. Kalayan produk anu leres, anjeun kedah:

  1. Larapkeun ukur sababaraha tetes kana liang padlock;
  2. Ngidinan cairan asup ka jero potongan;
  3. Bantingkeun obyék kana permukaan pikeun nyebarkeun produk sareng ngaleupaskeun bagian anu dikonci;
  4. Pasang sareng péngkolan konci sababaraha kali.

Terus usap kaleuwihan sareng ngantep gembok garing. sacara alami.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.