Naon 7 profési panggampangna pikeun kéngingkeun padamelan? tingali daptar

John Brown 19-10-2023
John Brown

Dina dunya bisnis, aya sababaraha posisi anu gampang ngagantian sareng tingkat pangangguran rendah diantara kategori. Dina artikel kami, urang milih tujuh profési panggampangna pikeun manggihan pakasaban .

Perlu diémut yén sadaya karir anu disebatkeun di handap ieu condong stabil, dimana para profesional anu bagian tina aranjeunna. boga prospek tumuwuh dina taun datang di Brazil. Ku kituna, hayu urang pariksa kaluar?

Tingali 7 profesi nu leuwih gampang pikeun meunangkeun pakasaban jeung

1) Supir

Lamun anjeun salah sahiji jalma anu hate rutinitas sapopoé anu pikaboseneun ti kantor, langkung resep damel nyalira sareng anu langkung dinamis, naha anjeun panginten janten supir? Pasar salawasna ngagaduhan paménta anu luhur pikeun padamelan pikeun supir anu paling tanggung jawab.

Anu ngagaduhan CNH dina kategori B, tiasa janten supir pangiriman atanapi aplikasi. Upami Anjeun gaduh CNH dina kategori C, D atawa E, anjeun bakal boga leuwih pilihan pakasaban, sabab aya sababaraha pausahaan nu nyewa supir treuk, beus jeung trailer. Sareng anu pangsaéna: seueur diantarana henteu peryogi pangalaman sateuacana.

2) Profési panggampangna pikeun milarian padamelan: Dokter

Kamungkinan pisan anjeun henteu terang dokter anu pangangguran, leres. ? Nalika urang nyarioskeun ngeunaan profési anu langkung gampang pikeun kéngingkeun padamelan, ieu henteu tiasa leungit. Ieu profésionalnu paling dipénta tur salawasna boga pasar ngajangjikeun jeung lucrative.

Rumah sakit, klinik, laboratorium, industri, puskesmas, imah rojongan komo badan publik (saperti INSS, contona), nyewa dokter ti specialties paling béda. Upami anjeun daék diajar pisan sareng gaduh afinitas pikeun daérah ieu, anjeun tiasa investasi di dinya.

3) Teknisi IT

Ieu ogé salah sahiji profési panggampangna pikeun milarian padamelan. Éta sanés wartos yén pasar kakurangan profésional IT anu mumpuni , utamina kusabab transformasi digital sareng munculna internét di ampir sadaya perusahaan.

Téknis IT anu gaduh pangalaman dina perbaikan atanapi pamekaran parangkat lunak, aplikasi sareng dina nyiptakeun infrastruktur digital pikeun organisasi, pasti bakal dibantah di pasar. Warta anu saé nyaéta anjeun henteu kedah ngagaduhan gelar sarjana.

Tempo_ogé: IT pikeun ujian: tingali kumaha diajar pikeun ujian

4) Realtor

Realtor ogé mangrupikeun salah sahiji profési anu paling gampang pikeun kéngingkeun padamelan ayeuna. Upami anjeun gaduh kaahlian negosiasi, komunikasi anu jelas sareng persuasif, ogé daptar kontak profésional anu éksténsif, anjeun tiasa damel salaku realtor.

Tempo_ogé: Panggihan mana anu 10 sato pinter di dunya

Aya agénsi perumahan di sakuliah Brazil anu peryogi tenaga kerja anu mumpuni sareng anu daék bener gawé. Gumantung kana komitmen sareng pangalaman anjeun sareng penjualan perumahan, étaKamungkinan karir anu lumayan, sabab jumlah komisi biasana berehan.

5) Teknisi logistik

Profesional di daérah logistik ogé mendakan pasar padamelan anu panas pisan dina taun 2022. Ku alatan éta, teknisi logistik mangrupikeun profési anu panggampangna pikeun milarian padamelan. Industri, pausahaan numbu ka perdagangan éléktronik sarta jasa nawarkeun rébuan lowongan.

Lamun anjeun resep wewengkon ieu sarta yakin yén anjeun bisa ngalakukeun ogé di dinya, pakasaban alus di sababaraha organisasi gengsi bisa ngantosan anjeun di luar sana. Tangtosna, sababaraha kaahlian (téknis sareng paripolah) diperyogikeun. Tapi teu aya kakurangan gawé di séktor ieu.

6) Perawat

Ieu ogé salah sahiji profési anu panggampangna pikeun milarian padamelan. Saha waé anu resep sareng terang kumaha nungkulan tangtangan daérah kaséhatan sareng gaduh kaahlian anu diperyogikeun tiasa janten perawat anu suksés. Pasarna beuki ngajangjikeun.

Sapertos dokter, perawat ogé mendakan seueur kasempetan padamelan di Brazil. Anjeun tiasa janten teknisi perawat atanapi malah lulusan di daérah éta. Percanten ka abdi, gumantung kana pangalaman sareng kaahlian anjeun, moal aya kakurangan padamelan.

7) Salesman

Ahirna, daérah penjualan ogé cocog sareng profési anu paling gampang. pikeun meunangkeun pakasaban. Barina ogé, ampir unggal bisnisÉta peryogi tenaga penjualan anu saé, sanés? Upami anjeun gaduh afinitas pikeun cabang ieu sareng kakuatan anu ngayakinkeun anu luhur, anjeun tiasa damel sareng penjualan.

Hal anu pangsaéna nyaéta anjeun henteu kedah ngagaduhan gelar sarjana atanapi pangalaman, kalolobaanana waktos. Tapi tangtosna, usaha, kumawula, ketekunan sareng kasabaran mangrupikeun kaahlian anu dipikabutuh pikeun para penjual. Gumantung kana bakat anjeun, aya komisi anu ageung ngantosan anjeun di luar sana.

Jadi, kumaha saur anjeun ngeunaan profési anu paling gampang pikeun kéngingkeun padamelan? Ayeuna waktuna pikeun milih hiji anu anjeun gaduh pangirut sareng investasi dina karir anjeun. Wilujeng sumping.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.