Minuhan 50 ngaran orok lalaki anu pang populerna di 2023

John Brown 19-10-2023
John Brown

Kadatangan bayi di bumi mangrupikeun momen anu istimewa pikeun seueur kulawarga. Persiapan sapertos trousseau orok sareng sadayana anggota énggal kedah mimiti nyandak dinten-dinten kolot, sareng detil anu penting ogé kedah dipikiran sacara saksama: nami budak leutik. Sanaos judulna tiasa nampi pangaruh anu béda-béda, seueur anu gaduh orok dipandu ku tren, sapertos nami anu pang populerna di 2023.

Ayeuna, contona, nami pondok parantos janten populer di Brazil. . Anu paling dipilih dina jaman ayeuna condong saderhana, kalayan asal mitos atanapi agama, sareng maksimal dalapan hurup. Tren ieu tetep kuat henteu ngan ukur dina taun 2023, tapi ogé dina taun-taun ayeuna.

Dinten ieu, tingali 50 Ngaran Orok Lalaki Paling Populer di 2023 pikeun kéngingkeun inspirasi pikeun kadatangan budak leutik anjeun.

50 ngaran lalaki nu pang populerna di 2023

Ngaran lalaki nu luhureun ranking popularitas di Brazil tetep sarua jeung taun kawas 2021 jeung 2022. Pilarian pikeun judul basajan, kalawan sora alus tur gampang ngucapkeun masih badag, sarta sorotna nyaéta ngaran-ngaran kawas Miguel, Theo jeung Arthur, tilu nu panglobana dipilih dina pendaptaran sipil nagara.

Dina harti ieu, hartina ogé penting. Miguel, Arthur sareng Theo mangrupikeun nami anu ngagaduhan asal-usul agama sareng mitologis, anu populer di kalangan seueurkulawarga. Michael hartina "saha nu resep ka Allah?", sarta mangrupakeun ngaran disebutkeun lima kali dina Kitab Suci, ngalambangkeun hiji archangel, inohong nu mangrupakeun simbol humility saméméh Allah.

Sabalikna, Arthur bisa hartosna duanana "batu". "sakumaha" biruang hébat ", ngabogaan asal pasti. Sanajan kitu, diperkirakeun yén éta asalna tina basa Celtic, alatan istilah "artwa", nu hartina batu.

Jeung ngaran Theo, salah sahiji nu pang populerna di taun panganyarna, ngan hartina "Allah" atawa "God Supreme", sarta asalna tina Yunani.

Cék di handap pikeun pilihan séjén tina ngaran lalaki ka-5 nu pang populerna taun:

Tempo_ogé: 9 pilem Netflix anu tiasa ngarobih cara anjeun ningali kahirupan
  1. Miguel;
  2. Arthur;
  3. Theo;
  4. Gael;
  5. Ravi;
  6. Heitor;
  7. Bernardo;
  8. Davi;
  9. Noah;
  10. Jibril;
  11. Samuel;
  12. Pedro;
  13. Ishak;
  14. Anthony;
  15. Benjamin ;
  16. Matheus;
  17. Lucas;
  18. Nicolas;
  19. Joaquim;
  20. Lucca;
  21. Lorenzo;
  22. Henrique;
  23. Caio;
  24. José;
  25. Eduardo;
  26. Enrico;
  27. Enzo;
  28. Mathias;
  29. Vitor;
  30. Cauã;
  31. Agustus;
  32. Francisco
  33. Rael;
  34. Thomas;
  35. João Guilherme;
  36. Enzo Jibril;
  37. Yuri;
  38. Yan;
  39. Oliver;
  40. Otávio;
  41. João Jibril;
  42. Nathan;
  43. Davi Lucas;
  44. Valentim;
  45. Ryan;
  46. Thiago;
  47. Tomás;
  48. Martin;
  49. Erick;
  50. Liam.

Kumaha carana milih ngaran nu alus?

Milih ngaran keur orok téh teu salawasna tugas basajan. Salian tanggung jawab pikeun nangtukeun gelar éta anakbakal nyandak hirupna, masih aya sababaraha faktor nu loba kulawarga mertimbangkeun nalika nyieun kaputusan final.

Salian ti kahayang pikeun milih ngaran nu kasampak alus tur sora alus, backgrounds kulawarga ogé bisa maénkeun a peran, salila harti. Seueur kolot anu resep masihan gelar ka budakna pikeun ngahormatan nini-nini atanapi nini-nini, pinuh ku sajarah sareng makna.

Tempo_ogé: Aya orok datang? Tempo 20 ngaran nu hartina harepan

Janten, pikeun anu masih leungit di tengah-tengah ageung kamungkinan, tip anu saé. nyaeta nimbang-nimbang asal usul jeung harti ngaran. Aya loba judul nu bisa jadi alus teuing kusabab hartos kuat sarta sajarah maranéhanana, atawa nu ngan nujul kana hal geulis.

Percobaan masih bisa rupa-rupa: lamun ragu, ngagabungkeun dua ngaran Palasik jeung ngabentuk sanyawa ogé bisa nyieun hiji malah leuwih geulis tur pantes orok nu bakal gabung kulawarga, sakumaha dina kasus João Guilherme, Pedro Henrique atawa Davi Lucas.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.