Kumaha kuring terang upami kuring ditipu ku jalma éta? tingali 7 tanda

John Brown 19-10-2023
John Brown

Dina jaman hubungan cinta deet sareng "disposable" dimana urang hirup ayeuna, urang sering nyiptakeun ilusi anu amis yén urang mendakan jalma anu idéal. Tapi, teu lila saterusna, urang mimiti niténan sikep ngabahayakeun tangtu ti pasangan. Ku alatan éta, artikel ieu bakal némbongkeun Anjeun tujuh tanda yén anjeun keur ditipu .

Sanaos sabaraha lila concurseiro geus aya dina hubungan, lamun manéhna perhatikeun salah sahiji tanda di handap, éta bisa jadi indikasi kuat yén hubungan anjeun teu boga masa depan. Ku alatan éta, teu dianjurkeun pikeun nuluykeun bets chip anjeun atanapi keukeuh dina eta. Parios deui.

Tempo_ogé: Ngimpi nyanyi manuk mawa tuah? ningali harti sabenerna

Tanda yén anjeun ditipu

1) Anjeunna henteu kantos nyarioskeun masa depan hubungan éta

Ieu mangrupikeun salah sahiji tanda klasik yén anjeun nuju aya. ditipu. Nalika hiji pasangan murag asih sareng ngamimitian hubungan anu ngalangkungan momen anu pikaresepeun pikeun dua sareng hubungan intim, éta wajar yén rencana pikeun masa depan lumangsung, leres?

Tapi upami concurseiro perhatikeun yén hiji dipikacinta salawasna avoids ngawangkong ngeunaan masa depan hubungan, éta bisa jadi teu aya dina rencana pasangan urang. Aub dina hubungan kitu meureun moal jadi nguntungkeun.

2) Teu keukeuh kana ayana anjeun deui

Kabogoh anjeun geus euweuh keukeuh hadir anjeun di pihak kulawarga atawa happy hour jeung babaturan? Buka panon anjeun, kontestan. Nalika pihak séjén metaterus-terusan kitu, eta tanda cinta oge geus luntur.

Lamun ayana maneh ngaganggu atawa ngaganggu batur, eta tanda atra yen manehna nipu atawa teu hayang serius jeung anjeun. Dina hubungan anu bener-bener asih anu boga masa depan, sikep sapertos kieu moal aya.

3) Némbongkeun minat anu kaleuleuwihi ka jalma séjén

Salah sahiji tanda éta. anjeun keur ditipu. Saha waé dina hubungan cinta monogami sareng serius henteu kedah nunjukkeun minat kaleuleuwihan ka jalma sanés, sanés? Di sagigireun kurangna hormat, malah bisa ngerakeun.

Lamun concurseiro sadar ieu, sinyal ka pasanganna, tapi terus ngarasa henteu genah nalika nyaksian sikep nu tangtu dina dasar dinten-ka poé, éta rada dipikaresep yén masa depan hubungan teu naon ngabayangkeun. Bagian séjén nyaéta nipu anjeun sareng nunjukkeun éta. Sapertos kitu.

4) Ukur némbongkeun minat dina waktu silaturahmi

Lamun nu dipikacinta tétéla jadi jalma nu paling dipikaresep tur romantis di dunya wungkul. dina momen paling intim pasangan urang, tapi anjeun teu hayang nyaho lamun anjeun "aya" sanggeus éta, éta hadé pikeun tetep waspada, concurseiro.

Ieu indikasi kuat yén jalma nu nipu anjeun kalawan cium. sarta caresses ngan pikeun minuhan kaperluan maranéhanana jeung / atawa kaperluan maranéhanana. Upami éta sanés anu anjeun pikahoyong pikeun hirup anjeun, langkung saé nyandak masalah kana panangan anjeun nyalira,sabab tiasa janten lingkaran setan.

5) Tanda-tanda anjeun ditipu: Sebisa mungkin ulah dialog

Iraha wae anjeun naroskeun ngeunaan masa depan hubungan, sapertos nikah sareng murangkalih. , contona, naha nu dipikacinta ngarobah topik, nyingkahan jenis ieu paguneman, atawa meta aggressively? Ati-ati, kontestan. Ieu teu damang pisan.

Henteu aya hubungan cinta anu serius anu tiasa salamet tanpa asak sareng tenang dialog . Upami anjeun parantos merhatikeun jinis sikep ieu dina pasangan anjeun pikeun sababaraha waktos ayeuna, anjeun gaduh dua pilihan: ngobrol terus terang atanapi kaluar tina hubungan anu teu aya harepan ieu.

Tempo_ogé: Élmu ngungkabkeun 30 nami anu paling indah di dunya

6) Henteu aya timbal balik dina hubungan éta. bogoh

Lain salah sahiji tanda yén anjeun ditipu. Upami concurseiro sadar yén teu aya deui anu timbal balik dina cinta sareng, langkung-langkung, nunjukkeun kaasih ti pihak anu sanés, langkung saé sadar kana jinis sikep ieu.

Kami henteu nyarios kitu. pasangan kudu caket kana titik ngaganggu jalma sabudeureun. Patarosan badag nyaeta kudu aya (konstan) demonstrasi silih asih . Émut yén parasaan penting ieu kedah "disusun" unggal dinten.

7) Anjeun henteu resep terang naon-naon ngeunaan kahirupan anjeun

Ahirna, tanda-tanda anu terakhir yén anjeun ditipu. . Lamun hiji dipikacinta teu némbongkeun minat slightest uninga kumaha fase persiapan badekeur ujian atawa poé-poé di tempat gawé, hubungan ieu bisa jadi teu boga mangsa nu bakal datang.

Sabenerna, pasangan éta dina sarua tune ngeunaan sagala hal nu permeate maranéhanana. hubungan duanana rutin. Ambiguitas ieu perlu aya pikeun hubungan bisa ngalir dina cara sehat.

Lamun salah sahiji pihak poho kana sagala hal anu lumangsung dina kahirupan nu séjén, éta tanda masalah dina paningal. Anjeun bet.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.