Tes kecerdasan: naon jawaban anu leres pikeun teka-teki logika ieu?

John Brown 19-10-2023
John Brown

Saha waé anu geus jadi concurseiro pikeun sawatara waktu geus nyaho yén disiplin nalar logis umum pisan dina tés tinulis. Ieu assesses teu ukur pangaweruh matematik calon urang, tapi ogé kamampuhan maranéhna pikeun napsirkeun patarosan. Cara anu hadé pikeun nyiapkeun uteuk anjeun nyaéta ngaliwatan tés intelegensi.

Biasana diwangun ku runtuyan jeung pola anu mimitina teu asup akal, ku kituna merlukeun loba observasi pikeun dibongkar. Dina kahirupan kontestan, perlu sadar pranks ieu. Sababaraha pilihan umum di tingkat kotamadya, nagara bagian jeung féderal merlukeun eusi penalaran logis, kayaning:

  • Pulisi Federal;
  • INSS;
  • Pengadilan;
  • Pahasilan Féderal;
  • Bank Brazil; jeung
  • Caixa Econômica Federal.

Coba tes intelegensi

Nyobaan tangtangan ieu penting, lain ngan keur nu bakalan ujian, tapi ogé pikeun jalma anu hoyong ngajaga otakna aktip. Kalayan émut éta, Concursos no Brasil ngumpulkeun tés nalar pikeun anjeun mariksa kaahlian anjeun:

Poto: Concursos no Brasil / Canva PRO

Tanggapan kana tés nalar

Jawabanna nu ditéang nyaéta 80. Tapi naon anu anjeun hartosna? Operasi matematik sok pas pisan dina hasilna. Ku kituna, ti ieu, paribasa populér "sajelas 2 + 2 sarua 4" timbul. Sanajan kitu, sababaraha kasus merlukeun interpretasi kanatingali saluareun naon anu diajukeun, sapertos dina tés penalaran anu anjeun tingali.

Biasana, hasil 2 + 4 bakal sami sareng 6 sareng jumlah di handap ieu masing-masing 7, 10 sareng 12. Sanajan kitu, tangtangan proposes hal saluareun naon ditulis: logika anjog ka jawaban dibere nyaeta kalikeun angka ku sorangan lajeng nambahkeun aranjeunna. Tingali kumaha gawéna:

Tempo_ogé: Kasepian: Panggihan mana 4 tanda yén resep nyorangan
  • 2 + 4 = 20;
  • Kahiji anjeun kalikeun 2 ku sorangan: 2 x 2 = 4;
  • Teras kalikeun 4 ogé ku sorangan: 4 x 4 = 16;
  • Ahirna, tambahkeun hasil: 4 + 16 = 20.

Aturan anu sarua diterapkeun dina operasi séjén tina tés nalar. Ku kituna, pikeun ngahontal solusi 8 + 4, anjeun kudu:

Tempo_ogé: Ngalanggar atanapi inflict: naon cara nu bener ngagunakeun kecap ieu?
  • Kalikeun 8 ku sorangan: 8 x 8 = 64;
  • Kalikeun 4 ku sorangan: 4 x 4 = 16;
  • Tambahkeun hasilna: 64 + 16 = 80.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.