maké naon? Pariksa naon ngagambarkeun unggal warna dina Hawa Taun Anyar urang

John Brown 19-10-2023
John Brown

Mungkin geus loba nu ngadéngé tahayul, saperti ngetok kana kai tilu kali pikeun nyingkahan musibah, teu meupeuskeun kaca spion, komo teu leumpang handapeun tangga.

Jeung Taun Anyar téh salah sahiji mangsana. yén tahayul pisan hadir, sabab ngagambarkeun tungtung hiji siklus jeung awal nu anyar. Nyatana, ampir sadaya kapercayaan umum aya hubunganana sareng nampik anu lami pikeun milih anu énggal sareng milarian nasib anu hadé pikeun taun anu bakal datang.

Saleresna, awal taun énggal, dina seueur budaya, ditandaan ku rupa-rupa ritual pikeun narik nasib alus sahingga hirup harmonis dina 365 poé ka hareup.

Dina dunya kapercayaan jeung tahayul ieu, warna pakean dianggap salah sahiji sarana paling éféktif bringing cinta, kamakmuran komo duit. Ku alatan éta, kami geus daptar kelir paling éféktif pikeun ngahontal naon nu paling dipikahoyong dina 2023.

Naon nu unggal warna ngagambarkeun dina Taun Anyar?

1. Bodas

Bodas mangrupikeun warna anu paling dipilih pikeun dianggo dina awal Taun Anyar. Ieu saluyu jeung simbolisme jaman anyar, sabab patali jeung purifikasi.

Ku cara kieu, bodas ngalambangkeun, luhureun sakabeh, tranquility jeung perdamaian. Warna nujul kana japati bodas, simbol universal karapihan, digambarkeun dina Perjanjian Old tina Kitab Suci. Bodas ogé ngalambangkeun kasaimbangan, harmoni, kesederhanaan jeung lightness.

Tempo_ogé: Kumaha carana jadi pikaresepeun? 10 sikep anu seksi, nurutkeun elmu

Sajaba ti éta, éta muka panto pikeunmuga-muga awalna sumping pinuh ku kamakmuran, warta anu saé, tapi ogé vitalitas sareng kabagjaan, janten awal anu énggal kalayan énergi anu énggal fokus kana kasaimbangan anu leres sareng katengtreman batin.

Nanging, pakéan pikeun Taun Anyar ogé mangrupikeun kapribadian. masalah. Ku alatan éta, lamun bodas teu warna Anjeun, Anjeun bisa neuleuman kamungkinan ngagabungkeun jeung nuansa séjén.

2. Pérak

Sapertos emas, warna pérak sacara signifikan dihubungkeun sareng kasuksésan, kaseriusan sareng émosi énggal. Ku sabab kitu jeung ayana dina téhnologi, eta ngalambangkeun inovasi jeung sagala hal anu modern.

Ku sabab eta lamun datang ka dipaké dina festivity sakumaha pentingna salaku ahir taun, ayana na teu. tetep kaliwat, geus ilahar kapanggih dina penampilan jeung hiasan.

Dina rasa ieu, maké baju pérak salila Taun Anyar metot kasaimbangan, stabilitas, kamakmuran, kasuksésan sarta kabeungharan. Populér pisan dina Malem Taun Anyar Brasil, pérak mindeng dipaké jeung baju bodas pikeun nguatkeun katengtreman jeung karaharjaan pikeun taun nu bakal datang.

3. Beureum

Beureum nyaéta warna gairah, kakuatan, sensualitas sareng vitalitas. Anu maké baju beureum dina pésta Taun Anyar néangan cinta anyar atawa leuwih intensitas dina hubungan maranéhanana.

4. Konéng

Kudu disaruakeun jeung emas, éta ogé narik duit, bisnis alus, kamakmuran jeung kaayaanana. Sajaba ti éta, méré touch tinatanaga jeung kabagjaan sakumaha ogé warna panonpoé.

Ku kituna konéng melambangkan tuah, kabeungharan, kahaneutan jeung optimism. Jalma-jalma nu make warna koneng dina pakean Taun Anyar, néangan taun rejeki jeung tuah.

Tempo_ogé: 5 tanda ieu nunjukkeun yén jalma hates anjeun, sanajan cicingeun

5. Héjo

Lamun hayang taun anyar harepan jeung positip, mangka héjo kudu hadir dina outfit Taun Anyar Anjeun. Héjo hartina kaséhatan, tuah, kasuksésan, vitalitas jeung kasaimbangan.

Warna ieu ngalambangkeun alam hirup. Ku alatan éta, maké baju dina nuansa héjo dina péngkolan taun mangrupa aspirasi pembaharuan, tumuwuh sarta minuhan pribadi tur profésional.

6. Pink

Warna ieu ngalambangkeun feminitas, tenderness, roman jeung sensuality. Upami dina 2022 anjeun ngagaduhan sababaraha konflik, boh profésional sareng pribadi, warna ieu bakal ngabantosan anjeun ngaleungitkeun konfrontasi naon waé, anu ditarjamahkeun kana katenangan sareng katengtreman.

Pink ngagambarkeun cinta, hampura, rasa amis sareng katenangan. Maké baju warna pink dina malem Taun Anyar téh mangrupa simbolis pikeun jalma-jalma nu rék ngamumulé rasa nu aya patalina jeung haté, saperti cinta sajati jeung silaturahmi.

7. Bulao

Maké warna biru dina Hawa Taun Anyar narik kaséhatan, katenangan, harmoni, pembaharuan, vitalitas, katenangan sareng spiritualitas. Warna anu umum pisan dina pésta ahir taun sareng ogé ngahudangkeun kréativitas masarakat. Sajaba ti éta, éta salah sahiji warna nu paling narik travel lamun anjeun resep meuntas wates.

8. Ungu

Warna unguhartina transformasi énergi, robah, spiritualitas, magic jeung misteri. Ku kituna, maké baju wungu dina malem Taun Anyar téh, utamana, tujuanana pikeun parobahan drastis dina kahirupan pikeun taun hareup.

9. Emas

Asalna tina koneng, emas ngalambangkeun kamewahan, kasuksesan, duit, kakawasaan, kaagungan, kaluhuran jeung karaharjaan. Rupa emas dina Hawa Taun Anyar beuki umum, naha ngaliwatan glitter atanapi potongan sequined, negeskeun deui hartos ostentation sareng opulence. Ku kituna, manéhna sampurna pikeun saha waé anu hayang narik harta, boh material boh spiritual.

10. Hideung

Ahirna, hideung, salian ti warna anu elegan, ngalambangkeun kakawasaan sareng kamerdikaan, janten idéal upami tujuan anjeun pikeun nyumponan cita-cita Taun Anyar anjeun. Sumawona, nada ieu biasana nétral, sénsual sareng wijaksana.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.