Kaluaran hareup: ngartos naon item ieu dina pernyataan bank Anjeun

John Brown 19-10-2023
John Brown

Upami anjeun jalma anu biasana nuturkeun kauangan anjeun caket, anjeun kedah mendakan ekspresi "kaluaran ka hareup" dina pernyataan bank anjeun. Sanaos teu dipikanyaho ku seueur jalma, ngartos naon hartosna fungsi ieu penting pikeun gaduh kontrol kana akun anjeun sareng ngahindarkeun kejutan anu teu pikaresepeun di hareup. Ngartos item ieu sareng milari kumaha ngaidentipikasina di handap.

Naon éntri anu bakal datang?

Entri anu bakal datang nyaéta biaya anu henteu acan didebit sacara efektif tina rekening cek anjeun, tapi anu mana geus didaptarkeun ku bank. Hartina, éta rékaman anu masih "pending", atawa dina "processing", tapi anu geus otorisasi ku lembaga keuangan.

Éta muncul dina pernyataan bank salaku cara informing nasabah ngeunaan naon anu kajantenan, anu bakal datang, nyaéta, dina transaksi anu masih bakal diposting engké.

Naon fungsi ieu?

Fungsi postingan anu bakal datang nyaéta ngamungkinkeun nasabah bank pikeun gaduh kontrol anu langkung saé pikeun kauangan anjeun. Kalayan inpormasi ieu, anjeun tiasa terang persis jumlah anu masih bakal didebit tina akun ayeuna dina dinten-dinten anu bakal datang. Ieu hususna kapaké pikeun anu gaduh anggaran anu ketat, sabab ngamungkinkeun aranjeunna ngarencanakeun anu langkung saé pikeun nganyahokeun biaya anu bakal datang.

Sajaba ti éta, item ieu ogé dianggo pikeun nyegah palanggan jantenreuwas. Contona, upami Anjeun gaduh hiji expense dijadwalkeun pikeun sababaraha poé ti ayeuna jeung anjeun teu nyaho persis iraha eta bakal debited ti akun anjeun, anjeun ngajalankeun résiko belanja leuwih ti anjeun bisa jeung tungtung nepi ka kasaimbangan négatip. Kalayan éntri anu bakal datang, anjeun tiasa ngaprogram langkung saé sareng ngungkulan jinis masalah ieu.

Kumaha carana mariksa éntri kahareup dina pernyataan éta?

Mariksa éntri anu bakal datang saderhana pisan. Ngan ngaksés pernyataan akun anjeun ayeuna ngalangkungan aplikasi atanapi perbankan internét, atanapi angkat ka cabang sareng naroskeun ka manajer pikeun inpormasi ieu. Sacara umum, inpormasi ieu muncul dina dokumén kalayan tanggal dimana aranjeunna otorisasi ku bank sareng sareng dinten anu dijadwalkeun pikeun debit efektif dina rekening.

Tempo_ogé: Caixa Tem: diajar kumaha carana ngarobah atawa cageur sandi aplikasi

Perlu émut yén jadwal ieu ngan ukur prediksi, éta nyaeta, aranjeunna henteu definitif sahingga bisa ngarobah. Ku alatan éta, penting pisan pikeun ngawas kauangan anjeun sacara saksama sareng pariksa yén biaya parantos didebit sacara efektif dina tanggal anu diperkirakeun.

Naha tiasa ngabatalkeun éntri ka hareup?

Upami pangguna mendakan éntri anu teu dipikanyaho. , Anjeun bisa mariksa naon éta ngaliwatan aplikasi atawa internet banking, atawa malah ku ngahubungan layanan palanggan ku telepon.

Lamun geus dikonfirmasi yén debit teu otorisasi ku pamaké, hal anu penting pikeun ménta eta geuwat pembatalan tina transaksi ngaliwatanlayanan palanggan, nu bisa dipigawé ku telepon atawa via aplikasi.

Biasana, dina kasus panipuan finansial, kartu kiridit dinonaktipkeun sarta kartu anyar dikaluarkeun ka nu boga akun. Ngabalikeun jumlahna tiasa sababaraha waktos dugi ka lengkep dipulangkeun ka pangguna.

Tempo_ogé: Kontes Umum: pariksa 8 badan kalayan gaji pangsaéna

Ku sabab kitu, penting pikeun waspada kana éntri kahareup dina pernyataan bank sareng lampah gancang upami aya transaksi anu teu dipikanyaho atanapi curiga. dicirikeun. Salaku tambahan, disarankeun pikeun nyandak ukuran kaamanan pikeun nyegah panipuan, sapertos henteu ngabagi inpormasi kartu kiridit rahasia sareng rutin mariksa pernyataan éta.

Ngartos kumaha jalanna pernyataan bank

Pernyataan bank nyaéta dasarna mangrupa sajarah transaksi dilumangsungkeun dina rekening ayeuna dina periode husus. Ieu informs nu sks, debits, balances sareng inpo sejenna relevan pikeun kadali finances pribadi. Éta sayogi unggal bulan, tapi tiasa dicandak dina waktos anu langkung pondok atanapi langkung panjang, gumantung kana kabutuhan palanggan.

Salian éntri ka hareup, pernyataan éta ogé tiasa nampilkeun inpormasi sanés, sapertos kasaimbangan anu sayogi dina rekening, bunga ditagihkeun , waragad bank, mindahkeun dijieun, cék diberesihan, antara séjén. Ku alatan éta, penting pisan yén nasabah bank nuturkeun dokumén ieu sareng pariksa yén sadaya inpormasi leres.bener.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.