Ieu 7 pilem Netflix penting pikeun concurseiros

John Brown 19-10-2023
John Brown

Naha impian pikeun disatujuan dina kontes umum sigana beuki jauh kusabab kurang motivasi? Saatos anjeun maca tulisan ieu, kurangna sudut pandang anjeun moal aya deui. Kami parantos milih tujuh film penting pikeun concurseiros anu tiasa ngabalikeun inspirasi éta, ogé ngajantenkeun anjeun langkung tekad pikeun lulus ujian. Tingali di dinya.

Tempo_ogé: 40 ngaran kalayan hartos éndah pikeun nempatkeun orok anjeun

Pilem Netflix Unggal Concurseiro Kedah Nonton

1) Tahan Api

Ieu mangrupikeun salah sahiji pilem anu pangsaéna pikeun concurseiros. Karya ieu dihasilkeun dina 2008 sarta narrates lintasan karir profésional hiji firefighter ngalaman, anu mastikeun nuturkeun aturan jeung prinsip korporasi na.

Tempo_ogé: Sahandapeun atanapi sahandapeun? Ngartos kumaha ngagunakeun masing-masing

Di sisi séjén, hubungan tujuh taun jeung pamajikanana éta. teu bade teu ogé jeung coexistence ieu teu pangalusna. Kesel jeung kaayaan, bapana firefighter urang nunjukkeun yén anjeunna ngalaman 40 poé pangalaman nangtang katelah "The Love Challenge", dina usaha nekat nyalametkeun nikah putrana urang. Nalika anjeun fokus kana naon anu anjeun pikahoyong, teu aya anu ngahalangan.

2) Rasakeun Beat

Dihasilkeun dina 2020, ieu ogé salah sahiji pilem pikeun kontestan nu neangan motivasi neruskeun diajar. Karya ieu ngagambarkeun carita penari berbakat ti kota leutik di pedalaman AS, tapi anu masih henteu tiasa ningali namina disorot dina téater Srimanganti Broadway, di NewYork.

Kesel jeung hordeng kamashur nutup, awéwé ngora mutuskeun pikeun balik ka kampung halaman. Tapi sagalana ujug-ujug robah nalika manehna direkrut, sanajan horéam dirina, janten bagian tina grup "differentiated" penari anu bakal bersaing dina kompetisi kawentar. Tong nyerah dina cita-cita anjeun: éta rusiah.

3) Rahasia: wani ngimpi

Judul anu mereun pisan, saur anjeun? Ieu pilem penting séjén pikeun concurseiros anu pantes disorot. Carita, diproduksi taun 2020, nyaritakeun rutinitas randa ngora anu narékahan dina misi teuas ngagedékeun tilu budak nyalira . Sanajan kurangna perspéktif poé nu hadé, manéhna tetep ngajalankeun tugas-tugasna.

Nepi ka banjir nu teu kungsi katempo saméméh ngarobah hirupna salawasna, sabab nyanghareupan tantangan, sanggeus manéhna papanggih jeung lalaki tengah umur jeung mimiti hirup jeung manéhna. Ayana datang illustrious ieu ends up revitalizing kulawarga. Tapi anjeunna nyumputkeun rusiah anu bisa ngarobah kahirupan sapopoe salamina.

4) Freedom Writers

Film 2007 anu geulis jeung memotivasi ieu nyaritakeun ngeunaan guru geulis jeung idealis anu ditarima ku hiji sakola di sakola. periphery mana kekerasan jeung aggressiveness maréntah pang luhur. Mimitina, murid-murid némbongkeun karep ka manéhna, sarta manéhna teu éléh ngajar maranéhna.

Pikeun ngahontal tujuanana, guruna investasi dina métode.pangajaran dibédakeun . Strategina tungtungna ngalibetkeun murid-muridna, ngajantenkeun deui kapercayaan sareng nampi langkung seueur pangaweruh ngeunaan disiplin sareng kahirupan. Éta pisan ngamotivasi.

5) Jobs

Salah sahiji film pikeun concurseiros. Dihasilkeun dina 2013, karya narrates saeutik tina lintasan profésional ti genius téhnologi sarta boga Apple, Steve Jobs . Sanajan geus kaluar ti kuliah, Jobs jeung sobatna Steve Wozniak ngabalukarkeun révolusi nyata dina dunya komputer.

Sajarah ngajarkeun urang yén, lamun anjeun boga tujuan jeung tujuan nu tangtu, teu aya anu matak ngajauhan fokus anjeun ti. aranjeunna, sanajan sababaraha karugian teu bisa dihindari. Pilem éndah ieu patut ditingali.

6) Tuscany

Ieu salah sahiji film pikeun mahasiswa anu kudu santai salila istirahat diajar . Dihasilkeun dina taun 2022, karyana nyaritakeun carita saurang Dane anu nembé kaleungitan ramana sareng mutuskeun angkat ka daérah Tuscany (Italia) anu éndah pikeun ngajual warisan na.

Discredited dina cinta sareng kahirupan, éta Rutinitas heartthrob anu sepi ieu robih lengkep nalika anjeunna pendak sareng awéwé khusus. Manehna nyieun manehna marios konsép-konsépna, ngajantenkeun anjeunna yakin yén naon waé tiasa waé, salami anjeun terang naon anu anjeun pikahoyong.

7) Kahuruan

Dihasilkeun taun 2015, pilem ieu nyarioskeun carita ngeunaan a bergengsi Koki Perancis anu ningali hirupna di tatterssanggeus anjeunna ngahurungkeun alkohol jeung narkoba. Sadar kana kagagabahanana jeung kalakuan goréngna nu ngaréngsékeun karirna, manéhna megatkeun pikeun meunangkeun deui kamashurna baheula.

Jadi, lalaki éta indit ka AS pikeun nyempurnakeun pangaweruhna . Ku hiji ironi nasib, anjeunna ends up meunang kasempetan pakasaban anyar di London, di réstoran exquisite boss munggaran tur nuntut na. Éta tangtangan anu ageung anu kedah diatasi.

Mana pilem pikeun concurseiros anu anjeun mutuskeun pikeun nonton? Henteu masalah naon anu anjeun pilih, éta sadayana bakal ngamotivasi anjeun pikeun tetep fokus kana pangajaran anjeun.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.