5 pilem motivational pikeun ngamimitian minggu kaluar katuhu

John Brown 19-10-2023
John Brown

Upami anjeun rada deg-degan salami fase persiapan ujian, aya sababaraha pilem motivasi pikeun ngamimitian minggu pas anu tiasa mangpaat. Seueur carita kasuksésan tiasa masihan inspirasi anu diperyogikeun pikeun calon pikeun ngatasi tantangan ieu sareng ningkatkeun kasempetan pikeun disatujuan. Barina ogé, kurangna sudut pandang, ti jaman ka jaman, bisa muncul.

Ku kituna urang nyieun titik pikeun ngajentrekeun ieu artikel nu milih lima film motivasi pikeun ngamimitian minggu ulikan pikeun tés kontes ogé. Pasihan kami kasenangan perusahaan anjeun dugi ka akhir bacaan sareng pilih sinopsis anu paling dipikaresep ku anjeun. Motivasi saeutik pikeun nyanghareupan tantangan hirup salawasna wilujeng sumping. Parios deui.

Pilem motivasi pikeun ngamimitian saminggu leres

1) Amatir (2018)

Sabaraha jauh anjeun tiasa angkat pikeun ngawujudkeun impian anjeun , concurseiro? Armador nunjukkeun ka urang perjalanan anu saé pikeun ngatasi halangan-halangan saurang nonoman anu umurna ngan 14 taun anu gaduh gairah anu ageung pikeun baskét. Impian anu wani nyaéta janten pamaén NBA (liga baskét profésional Amérika). Tapi anjeunna terang yén pikeun éta peryogi pisan drive, tekad, fokus sareng latihan.

Salaku anjeunna sigana ngagaduhan kado pikeun olahraga ieu, budak lalaki éta narik perhatian sakola elit nalika kompetisi. Tanpa mikir dua kali, lembaga anu kasohor ngarekrut anjeunna.Saeutik anjeunna terang yén seueur kasangsaraan ngantosan anjeunna dina sasih sasih. Budak lalaki kedah netepkeun prioritas, tetep 100% fokus kana tujuan utami sareng aktip ngadangukeun, supados impianna janten kanyataan.

2) Felicidade Por Um Fio (2018)

Lainna. tina film motivational pikeun ngamimitian minggu kaluar katuhu jeung komedi dramatis ieu. Kabagjaan ku benang nyarioskeun carita anu saé pikeun ngatasi halangan sareng nyorot kakuatan harga diri sareng pemberdayaan manusa. Wanoja hideung ngora suksés dina karirna sareng bagja dina kahirupan cintana, tapi hiji dinten nasib campur sareng hal-hal mimiti rumit. Parobahanana mangaruhan kana hubungan jeung pagawéanana.

Dina usahana pikeun ngarti naon masalahna, manéhna manggihan yén buukna mangrupa faktor anu nyieun halangan lantaran prasangka. Mutuskeun pikeun ngabalikeun kaayaan, awéwé ngora ngalaman perlakuan bulu nu ends up bade salah. Teu resep, manéhna kapaksa nyukur sirahna. Penampilan anu teu biasa ngajadikeun dirina ningali dirina dina cara anu béda, nyandak resiko pikeun ngamimitian hirupna deui.

3) Pilem motivasi pikeun ngamimitian minggu anu leres: Once Upon A Dream (2020)

Karya ieu, nu dumasar kana kajadian nyata, ngabejaan carita pindah tina anggota tilu generasi kulawarga sarua. Aranjeunna kapaksa nyanghareupan ills hirup dina periode pos perang jeung tarung pikeun impian Amérika. Anggota bungsu klan, sanajan tantangankonstan, tungtungna disatujuan dina kursus hukum di paguron luhur anu bergengsi sareng ngawitan diajar.

Waktu mulih, anjeunna disanghareupan ku longsoran masalah sareng kontradiksi anu salawasna aya dina kahirupanna, sapertos kitu. salaku rasisme nu, nyiksa jeung alkohol. Sakumaha seueur tanda-tanda jaman baheula sigana teu mungkin dihapus, budak éta diajar, mutuskeun pikeun diajar ti aranjeunna sareng tungtungna ngaleuwihan ekspektasi jalma sanés. Unggal prestasi leutik janten kameunangan badag pikeun lalaki ngora. Upami anjeun milarian langkung seueur inspirasi, anjeun nembé mendakanana, concurseiro.

4) Palatih Carter – Training for Life (2005)

Naha anjeun panginten pilem motivasi pikeun ngamimitian minggu libur teu? Produksi ieu nunjukkeun ka urang yén sadaya mentor anu urang piboga sapanjang kahirupan urang sanggup ninggalkeun tanda anu jero sareng positip dina pikiran urang. Sareng aranjeunna tiasa ngabentuk kapribadian urang pikeun ngabantosan urang ngahontal cita-cita urang, henteu paduli naon éta.

Tempo_ogé: Ulah nyieun deui kasalahan: tingali cara nu bener ngagunakeun 'pedaran' jeung 'kawijaksanaan'

Guru baskét anu dipikanyaah sareng dihormat mulang ka sakola anu munggaran anjeunna ngajar di jaman baheula. Misina henteu ngan ukur ngalatih tim énggal, tapi anjeunna ogé ngamimitian ngajarkeun pelajaran kahirupan anu berharga ka sadaya anggota. Anjeunna mendakan yén tujuanana sanés ngan ukur ngajarkeun jalan kameunangan dina pertandingan, tapi pikeun nunjukkeun kumaha tekad sareng kapercayaan tiasa janten senjata anu berharga pikeun meunang tujuan urang.ngimpi.

5) Fatherhood (2021)

Panungtungan tina pilem motivational dimimitian minggu off katuhu disebut Fatherhood . Komedi dramatis ieu ngabahas topik anu hipu di masarakat urang: kahirupan bapa tunggal. Saatos pamajikanana maot nalika ngalahirkeun, saurang lalaki kapaksa ngurus putrina anu nembe lahir nyalira.

Sanaos seueur kasusah, anjeunna nampi dukungan ti kulawarga sareng babaturan. Tapi hal-hal tiasa dileungitkeun upami kaputusan anu tegas henteu dilakukeun sareng tangtangan janten indung tunggal henteu diatasi. Ieu bukti yen cinta bisa nungkulan sagala halangan nu hirup nempatkeun urang.

Tempo_ogé: Kumaha carana miceun noda deodorant konéng tina baju bodas? tingali 3 tips

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.