9 pilem Netflix anu ringan pikeun ngajantenkeun anjeun hilap sakedik

John Brown 01-10-2023
John Brown

Mindeng, marathon ulikan sengit concurseiro verges on kacapean. Teu nyebut tekanan psikologis ti kulawarga jeung babaturan keur persetujuan, nu ogé bisa jadi rada draining. Pikeun anjeun hilap sadayana éta sakedik, kami milih salapan pilem Netflix anu ringan .

Ieu mangrupikeun carita anu bakal ngajantenkeun anjeun seuri, salian pikeun nyangking cahaya sareng optimisme anu diperyogikeun dina dinten anjeun. poé. poé. Siap pikeun dosis masif gangguan? Nuluykeun maca nepi ka ahir.

Pariksa pilem cahaya nu mantuan Anjeun kabur rutin

1) A Fera Do Mar

Ieu mangrupikeun salah sahiji pilem ringan Netflix anu pantes ditingali. Dihasilkeun dina 2022, karya ngabejaan carita ganteng pelaut anu megatkeun Modal nyalira kana cai kanyahoan. Saeutik pisan anjeunna terang yén aya budak awéwé nyolong kana kapalna.

Bareng, di sagara luhur, maranéhna nyanghareupan loba bahaya, malah babaturan jeung monster laut legendaris , nu jadi sekutu. tina pasangan. Sanggeus nungkulan sababaraha tantangan, pemburu ngalaman jeung mojang kapaksa nyanghareupan hiji sato galak bahaya, nu keur prowl.

2) Ti Liburan Kulawarga

Salah sahiji pilem ringan Netflix sejen nu ogé diproduksi dina 2022. Carita ngeunaan bapa anu dedikasi anu mutuskeun nyandak liburan saminggu tina rutinitasna, pikeun ngaleungitkeun setrés, bakal ngajantenkeun pamirsa seuri.

Anjeunnajeung sobat pangalusna-Na, anu ngabogaan ultah sarta geus salawasna geus sato pihak, mutuskeun pikeun ngagungkeun sataun sejen hirup ku ngalungkeun badag pesta . Anu teu dibayangkeun ku maranéhna nyaéta, dina ahir minggu, kaayaan bakal jadi teu bisa dikontrol.

3) Netflix Light Films: Matilda

Karya ieu diproduksi taun 1996. Carita eta nembongkeun ka urang kahirupan hiji budak calakan anu miboga kolotna kasar jeung frowning. Kusabab anjeunna praktis teu dipaliré ku kolotna, budak awéwé éta manggihan kanyamanan émosional dina buku .

Nalika budak awéwé leutik manggihan yén manéhna ngabogaan kakuatan magis , manéhna ngagunakeun sakabéh dirina. bakat husus pikeun nangtayungan guruna jeung babaturanana ti clutches of surly kapala sakola, anu ngadalikeun lembaga ku fist beusi.

4) Brian Banks: A Dream Interrupted

Ieu ogé salah sahiji pilem lampu tina Netflix (2018) anu pantes disebatkeun. Carita anu nyentuh ngeunaan pamaén bal Amérika anu kasohor anu ditangkep sacara teu adil sareng nyobian ngabuktikeun kapolosanna bakal ngamotivasi anjeun pisan.

Pilem ieu nunjukkeun ka urang syahid hiji atlit anu henteu masihan. nepi ka boga kabébasan deui pikeun neruskeun ngalakukeun hal nu paling anjeunna mikanyaah dina kahirupan: jadi pamaén NFL.

5) Diaries of Exchange

Nalika subjekna pilem ringan Netflix, hiji ieu moal bisa tetep kaluar. Dihasilkeun dina taun 2021, karya éta nyarioskeun carita lucu dua babaturan budak leutikanu mutuskeun pikeun ngalakukeun program pertukaran di AS, tapi anu, dina kanyataanana, pilari petualangan .

Tempo_ogé: Panggihan naon hartina kembang ultah anjeun

Sanggeus nyanghareupan sababaraha tantangan jeung loba kasusah dina adaptasi jeung adat istiadat nagara anyar. , duanana babaturan bakal nyaho rupa sabenerna silaturahim jeung cinta, salian ngalaman moments luar biasa dina kahirupan maranéhanana.

6) Light Netflix pilem: Amor2

Poto : Reproduksi / Pexels .

Pilem 2021 ieu nyarioskeun carita wartawan anu ngagaduhan reputasi salaku womanizer sareng anu murag asih sareng modél misterius anu geulis anu ngalaksanakeun kahirupan ganda. Saatos anjeunna mendakan dirina obsess sareng awéwé manis éta, anjeunna mimiti ngaevaluasi deui pilihanna.

Sanaos bogoh ka dua awéwé dina waktos anu sami, lalaki éta mendakan yén duanana, kanyataanna, ngan hiji jalma. . A komedi romantis nu brings lightness sarta nepikeun pesen geulis ngeunaan cinta.

Tempo_ogé: Patut: pariksa 7 buku anu bakal ngajantenkeun anjeun langkung pinter

7) A Castle for Christmas

Pilem sejen unggulan ti Netflix. Dihasilkeun dina taun 2021, karya éta nyarioskeun ka urang carita anu pikaresepeun ngeunaan panulis Amérika anu kasohor anu ngumbara ka Skotlandia, milarian katengtreman sareng katenangan sakedik.

Kagum ku kualitas kahirupan di tempat éta, awéwé éta mutuskeun. meuli puri geulis. Tapi nu teu bisa dibayangkeun nya éta manéhna bakal bogoh pisan ka nu boga wangunan iconic.

8) Cinta Jeung Pasini

Ieu ogé salah sahijipilem lampu netflix (2020). Anjeun bakal dazzled ku carita geulis ngeunaan hiji awéwé ngora asam anu, sanajan keur dikurilingan ku babaturan, ngarasa pisan nyalira. Hiji poé, manéhna papanggih jeung hiji lalaki ngora pikaresepeun dina kaayaan nu sarua.

Putusan pikeun ngabéréskeun gangguan ieu, awéwé nu proposes ka lalaki pikeun jadi pasangan emosi nya salila pésta jeung acara di kota. Hartina, manéhna hayang hirup hiji cinta platonic . Tapi parasaan, lolobana waktu, nyarita louder.

9) Benji

Panungtungan tina pilem Netflix lampu (2018) dina pilihan urang. Waktu budak leutik jeung adina manggihan masalah deukeut imahna, hiji anjing ramah ngalakukeun sagalana pikeun nyalametkeun duo éta.

Rék ngadopsi anjeunna, lanceukna nyoba ngayakinkeun indungna. sagala cara, sakumaha awéwé nu teu hayang sato janten bagian tina kulawarga. Tungtungna, cinta nyarios langkung keras.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.