7 tanda anu kuat nunjukkeun yén anjeun henteu dihargaan ku jalma éta

John Brown 19-10-2023
John Brown

Supaya hubungan cinta bisa ngalir sacara alami, kudu aya "nada alus" antara pasangan. Lamun ngan salah sahiji pihak anu nyieun usaha pikeun hal pikeun digawé kaluar, éta waktu pikeun marios naha hubungan ngabogaan masa depan atanapi henteu, concurseiro. Tulisan ieu milih tujuh tanda yén anjeun teu dihargaan ku jalma éta.

Analisis masing-masing sareng tingali naha hubungan anjeun tiasa maju atanapi ngan ukur runtah waktos. Barina ogé, nyadar yén harga anjeun henteu sapertos anu anjeun ngarepkeun, salian ti nyeri, tiasa négatip mangaruhan harga diri saha waé. Parios deui.

Tanda yén anjeun henteu dihargaan ku jalma éta

1) Koméntar négatif ngeunaan anjeun

Ieu mangrupikeun salah sahiji tanda klasik yén anjeun henteu dihargaan. dihargaan ku jalma. Koméntar négatip atanapi pesimis ngeunaan fisik calon atanapi bahkan ngeunaan fase persiapan pikeun tés kontes, contona, mangrupikeun indikasi anu kuat yén hubungan éta henteu aya artina pikeun anjeunna.

Lamun anu dipikacinta anjeunna hirup ngabandingkeun anjeun sareng batur. , sarta prestasi dirina, sanajan maranéhna masih leutik, teu katempo ku panon alus ku dirina, eta leuwih hade pikeun marios naha éta patut neraskeun investasi dina hubungan ieu. Inget yen kritik destructive teu cageur sagala cara.

2) Manehna teu prioritas anjeun dina hirupna

Teu jadi salah sahiji prioritas dina hirupna.pasangan, oge salah sahiji tanda yén anjeun teu keur hargana ku jalma nu. Nalika anjeunna henteu hoyong terang naon-naon ngeunaan studi anjeun pikeun kontes sareng henteu kantos naroskeun ka anjeun kumaha jalanna padamelan anjeun, contona, éta masihan kesan yén éta henteu penting pisan.

Ngan kitu. , nalika kontestan henteu aya dina daptar prioritas anu dipikacinta, éta hartosna anjeunna ogé sanés bagian tina rencana masa depanna. Lamun anjeun geus ngaidentifikasi tanda ieu dina hubungan anjeun, éta waktuna pikeun paguneman terus terang.

3) Flirt jeung batur di hareup anjeun

Jelema nu dipikacinta flirts jeung batur katuhu handapeun anjeun irung na teu paduli ka leungit deui? Éta hadé pikeun marios naha éta patut neraskeun investasi dina hubungan ieu, concurseiro. Hubungan asih kudu salawasna dumasar kana rasa hormat ka pasangan.

Lamun pihak séjén ngalakukeun ieu sarta teu paduli mun anjeun perhatikeun atawa ngarasa nyeri, ulah ngahurungkeun panon ngan kusabab anjeun pikir. yén anjeun moal tiasa hirup tanpa anjeunna. Émut: hubungan anu aya sikep sapertos kieu tiasa janten perkawinan anu kaganggu.

Tempo_ogé: Airfoil mobil: naon éta, kumaha jalanna sareng kanggo naon éta

4) Teu merhatikeun sakedik waé kana ambisi anjeun

Salah sahiji tanda yén anjeun henteu. dihargaan ku jalma. Upami anjeunna henteu merhatoskeun ambisi anjeun, naha éta persetujuan anjeun dina kontes atanapi promosi di tempat kerja anu anjeun pikahoyong pisan, contona, langkung saé mikirkeun deui hubungan anjeun,concurseiro.

Kurangna dukungan ti pasangan tiasa nembongkeun yen nilai anjeun, sahenteuna dina panon na, teu nu hébat. Sareng tanda anu sakedik atanapi henteu penting ieu gaduh dampak anu kuat dina harga diri saha waé anu masihan dirina awak sareng jiwa dina hubungan anu serius.

5) Anjeunna henteu hoyong terang langkung seueur ngeunaan perjalanan atanapi wisata.

Upami anu dipikacinta anjeun henteu hoyong atanapi henteu paduli ngeunaan perjalanan atanapi jalan-jalan sareng anjeun, sanaos tanpa alesan anu masuk akal, éta mangrupikeun tanda yén éta henteu pikaresepeun deui pikeun aranjeunna atanapi anjeun henteu resep. patut investasi waktu (atawa finansial).

Jenis kabiasaan ieu ditarjamahkeun kana rutin boring atawa deukeutna tungtung hubungan, concurseiro. Unggal hubungan perlu, sahenteuna sakali dina bari, a "bungbu" atawa hal anyar nu renews motivasi duanana mitra. Sareng upami éta henteu kajantenan, éta tiasa janten pajeulit pisan.

Tempo_ogé: Enigmatic: pariksa 12 tempat anu paling misterius di dunya

6) Tanda-tanda yén anjeun henteu dihargaan ku jalma éta: Henteu ngajantenkeun anjeun khusus

Lamun pasangan anjeun henteu. 'T ngalakukeun nanaon sangkan concurseiro ngarasa husus, sabalikna, eta ngalakukeun sagalana sangkan anjeunna ngarasa malah handap, kami nyarankeun reviewing naha hubungan ieu boga mangsa nu bakal datang.

Jenis kabiasaan ieu toksik sarta malah bisa nyeri pisan kana bagian paling sénsitip tina hubungan. Jadi tetep katala pikeun éta, ditutup?

7) Pernah aya nalika anjeun peryogi pisan

Nahatungtung, panungtungan sahiji tanda yén anjeun teu keur hargana ku jalma. Upami pasangan anjeun henteu pernah hadir nalika anjeun peryogi pisan sareng hoyong pisan dukungan émosional anjeun, kami nyarankeun yén hubungan anjeun kedah dipikiran deui, urgently.

Teu aya gunana aya di sisi anjeun anu ku urang dipikacinta ngan dina kali alus. Dina kasusah jeung kasusah hirup urang ngaidentipikasi saha anu satia atawa anu nyarengan urang ngan pikeun kapentingan, atawa genah.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.