7 Pilem Netflix Inspirasi pikeun Mimitian 2023 dina Cara Pangsaéna

John Brown 19-10-2023
John Brown

Naon impian pangbadagna anjeun pikeun 2023? Upami anjeun badé lulus tender umum, anjeun parantos sumping ka tempat anu leres. Tulisan ieu milih tujuh pilem Netflix anu mere ilham anu tiasa ngabantosan anjeun ngamimitian taun énggal ku cara anu pangsaéna.

Sanaos kurangna motivasi sareng pundung muncul dina rutin diajar anjeun ti waktos ka waktos, kami nyarankeun yén anjeun henteu ngantepkeun diri anjeun. handap tur tetep fokus kana persetujuan Anjeun. Baca dugi ka ahir sareng pilih produksi anu paling dipikaresep ku anjeun. Parios deui.

Pilem Inspirasi Netflix

1) Grace and Courage (2021)

Salah sahiji pilem inspirasi Netflix anu teu matak sono. Hiji pasangan kapaksa neangan kakuatan dina cinta pikeun nungkulan kasedih jeung insecurity disababkeun ku diagnosis médis kanker dina awéwé, di tengah lalampahan bulan madu maranéhanana.

Tempo_ogé: Ningkatkeun Kekecapan anjeun: Tempo 11 Kecap Jalma Pinter Anggo

Filem, anu dumasar kana kajadian nyata, ngajarkeun urang kumaha carana nungkulan tantangan ditumpukeun ku kasakit jeung ku sagala rupa halangan nu hirup imposes on urang. Nalika anjeun gaduh tujuan anu jelas dina pikiran, sapertos tetep babarengan dugi ka maot, contona, henteu aya anu ngahalangan.

2) Feel the Beat (2020)

Ieu Karya bakal masihan motivasi anu dipikabutuh pikeun calon pikeun neraskeun diajar nuju persetujuan na. Hiji penari ti pedalaman AS ngimpi hiji poé ningali ngaranna dicap dina bioskop Broadway di New York. Sanajan halangan, mojang teu pernahmanéhna nyerah kana éta impian.

Sanajan tanpa kasempetan gawé di éta kota, éta awéwé ngora mutuskeun pikeun balik deui ka tempat dilahirkeun, kalawan hoream pisan. Tapi takdir mutuskeun pikeun campur nalika anjeunna direkrut janten bagian tina grup penari anu nyiapkeun pikeun bersaing dina kompetisi tari nasional anu kasohor. Pilem ieu ngamotivasi urang pikeun henteu nyerah kana impian urang.

3) Rahasia: Berani Ngimpi (2020)

Ieu ogé salah sahiji pilem anu mereun Netflix. Judul pilem ieu nyalira tiasa masihan inspirasi anu diperyogikeun pikeun calon tetep fokus kana persetujuanna. Hiji randa kedah ngangkat tilu budakna nyalira, tanpa bantosan saha waé. Sanajan kurangna harepan hirupna, manéhna teu weléh ngawadul sarta terus nedunan kawajibanana salaku indung jeung ibu rumah tangga.

Hiji poé, banjir anu can pernah katémbong saacanna narajang wewengkon tempat manéhna cicing. kulawargana cicing. Dina nyanghareupan rusuh éta, awéwé nu ends up pasamoan hiji lalaki tengah-yuswa tur mimitian hirup kalawan anjeunna. Sarta sakabeh closeness ieu ends up revitalizing kulawarga. Tapi rusiah ti jaman baheula bisa muncul jeung ngarobah kahirupan dulur salamina.

4) Pilem Netflix Inspiring: Jobs (2013)

Upami anjeun hoyong ngamimitian 2023 dina suku anu leres, anjeun kedah henteu sono kana pilem ieu. Carita nyarioskeun bagian tina lintasan profésional Steve Jobs, anu gaduh Apple. Malah ngabogaanLeupaskeun ti universitas dina taun kadua, Jobs jeung sobatna Steve Wozniak ngabalukarkeun frenzy di dunya komputer.

Filem nembongkeun yen, lamun hiji jalma geus nangtukeun tujuan jeung tujuan, leres pisan teu kudu nyokot fokus maranéhanana. jauh ti aranjeunna, sanajan anjeun kudu nyerah sababaraha hal dina kahirupan anjeun. Pastikeun pikeun lalajo.

5) A Dream Possible (2010)

Lamun datang ka mereun pilem Netflix, ieu teu bisa ditinggalkeun kaluar tina daptar. Carita, anu dumasar kana fakta nyata, nunjukkeun ka urang lintasan saurang nonoman hideung ti periphery anu diadopsi ku kulawarga jegud, anu ngagaduhan konservatisme salaku tetengger utama.

Sanaos halangan-halangan ayeuna. Saban poé, budak éta ngahontal prestasi pikeun minuhan impianna: janten pamaén bal. Nungkulan kasusah jeung fokus kana tujuan, nu dibuktikeun dina produksi ieu, bisa ngamotivasi sagala kontestan.

6) Inspiring pilem Netflix: The Last Note (2019)

A pianis, kalawan sababaraha dekade. karir ngalakonan pintonan dina tahap di nagara béda, ends up kaleungitan pamajikanana disangka. Kabawa ku serangan kahariwang, lalaki éta tungtungna kapaksa ninggalkeun karyana.

Tapi sagala kasusah nampilkeun dirina di publik, saeutik-saeutik, diungkulan nalika manehna nyieun babaturan jeung Wartawan, nu nulis artikel. ngeunaan kahirupan profésionalna sareng anjeunnaprestasi sapanjang jalan.

7) Crazy About Love (2021)

Panungtungan tina pilem inspirasi Netflix. Saurang pamuda, sanggeus sapeuting jeung hiji awewe nu karek patepang, mutuskeun pikeun sukarela bunuh diri ka rumah sakit jiwa, sanggeus manggihan yén manéhna dirawat di dinya, dina usaha pikeun manggihan manéhna deui.

Tempo_ogé: Dupi anjeun gaduh eta di imah? Tempo 11 objék antik nu bisa jadi patut loba duit

Mutuskeun pikeun marios deui dina biaya naon, sanajan awéwé nu ngalaman ti gangguan méntal, lalaki nu geus jadi loba involvement emosi jeung dirina yén anjeunna malah wangsit rinci ieu, pikeun mantuan nya tetep nepi ka tanggal mibanda kaséhatan méntal nya. Kegigihan sareng tujuan sareng empati ka batur mangrupikeun pelajaran anu diajarkeun ku film.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.