27 nicknames kaasih keur kabogoh jeung kabogoh

John Brown 19-10-2023
John Brown

Nalika urang aya dina hiji hubungan, éta wajar mun hayang nganyatakeun kaasih jeung cinta urang pikeun pasangan urang dina cara leuwih pribadi tur intim. Cara anu paling umum pikeun ngalakukeun ieu nyaéta ngalangkungan nicknames kaasih anu urang ciptakeun pikeun kabogoh atanapi kabogoh urang.

Sababaraha pasangan gaduh landihan rusiah, anu ngan ukur terang sareng dianggo, sedengkeun anu sanésna resep landihan anu langkung umum sareng populer. Nu penting mah nickname ieu diciptakeun kalayan ati-ati tur ngébréhkeun kapribadian jeung parasaan masing-masing.

Tempo_ogé: Anjeun tiasa ningkatkeun wates Pix dina aplikasi Nubank; tingali kumaha

Di dieu aya 27 landihan kaasih keur kabogoh jeung kabogoh nu bisa diideuan ku:

Tempo_ogé: MEI désa: naon éta, kumaha jalanna sareng saha anu tiasa ngadaptar?
  1. Cinta - klasik anu teu pernah kaluar tina gaya. Dipaké pikeun nganyatakeun cinta anu pangjerona.
  2. Cinta abdi - landihan anu sederhana sareng lugas anu nunjukkeun sabaraha anjeun bogoh ka pasangan anjeun.
  3. Amorzinho - landihan anu lucu sareng kaasih, anu ngémutan sadaya cinta anjeun ngarasa.
  4. Anak ucing/a – keur kabogoh menawan jeung imut.
  5. Malaikat – nickname kaasih pikeun jalma anu bageur jeung lemah lembut.
  6. Orok – pikeun maranéhanana anu imut. jeung kaasih kawas orok.
  7. Hal leutik – cara pikeun nembongkeun kanyaah jeung panyalindungan.
  8. Hate – pikeun jalma nu gede jeung asih hate .
  9. Pangeran/Putri – keur kabogoh nu elegan jeung sopan.
  10. Harta karun – keur kabogoh nu kacida pentingna jeung berharga.
  11. Teddy bear – keur nu imut jeung kaasih saperti boneka teddyplush.
  12. Caramel - pikeun jalma anu amis tur irresistible.
  13. Leo/Leoess - pikeun kabogoh kuat tur wani.
  14. Pudim - a nickname amis tur lucu.
  15. Sol – pikeun kabogoh anu mawa kabagjaan tur herang kana kahirupan.
  16. Amado/a – nickname kaasih jeung jero.
  17. Xuxu – nickname lucu jeung kaasih.
  18. Dulce de leche - pikeun jalma anu amis tur mulus.
  19. Amor of my life - julukan kaasih pikeun nembongkeun cinta jeung reueus.
  20. Moreninho/a - pikeun kabogoh anu boga kulit poék. .
  21. Pahlawan/Srikandi kuring – pikeun kabogoh anu nyalametkeun poé.
  22. Satengah hadé kuring – nickname anu cocog pikeun anu ngalengkepan anjeun.
  23. Sahabat/kabogoh kuring. - pikeun kabogoh anu ogé pendamping sareng réréncangan.
  24. Malaikat wali abdi - kanggo kabogoh anu salawasna aya ngajaga sareng miara.
  25. Pangeran/putri abdi menawan - kanggo kabogoh anu sampurna. dina sagala hal.
  26. Béntang abdi - pikeun sweethearts anu caang jeung caang jalan.
  27. Amis amis abdi - hiji nickname kaasih tur romantis pikeun nembongkeun sagala cinta anjeun ngarasa.

Ieu mah sakadar sababaraha conto ngaran landian nu kaasih keur nelepon kabogoh atawa kabogoh. Milih landihan anu sampurna bakal gumantung kana kapribadian sareng karesep pasangan. Nu penting mah nickname nu dipilih teh mangrupa ekspresi cinta jeung kaakraban antara pasangan.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.