7 pepelakan ieu narik tuah sareng kamakmuran ka bumi anjeun

John Brown 19-10-2023
John Brown

Tutuwuhan mangrupikeun jéntré penting pikeun hiasan bumi seueur jalma. Sanajan lolobana pencinta tutuwuhan tumuwuh aranjeunna sabab geulis, batur mertimbangkeun isu énergi patali spésiésna. Barina ogé, tutuwuhan tangtu metot tuah jeung karaharjaan, kakuatan penting pikeun imah.

Adat assigning harti kembang jeung tutuwuhan tangtu geus ilahar dina sababaraha budaya. Biasana, aranjeunna pakait sareng énergi positip, harmoni sareng hikmah. Dina Feng Shui, téknik kuna anu nyiar harmonisasi spasi, contona, spésiés bisa nawiskeun dosis berehan hal alus dina lingkungan.

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan subjek, pariksa handap 7 tutuwuhan nu narik tuah jeung kamakmuran. ka imah anjeun.

Tujuh tatangkalan ieu narik tuah jeung karaharjaan ka imah anjeun

1. Kembang lili damai

Lily damai. Poto: Pixabay

Héjo caang kalayan kembang bodas anu éndah, kembang bakung perdamaian biasana dipatalikeun sareng kamakmuran, katengtreman sareng simpati. Henteu ngan ukur ngabantosan anu melakna, tapi ogé ngabantosan ngabersihkeun seueur jinis rereged lingkungan, anu ningkatkeun kualitas hawa.

Salain éta, pepelakan ieu saé pikeun ngajantenkeun ruangan langkung saé. Penampilanna nimbulkeun rasa tenang, mawa katenangan di imah.

2. Tulsi

Basil Suci. Poto: pixabay

Disebut oge basil-Suci, Tulsi asalna ti subcontinent India, sarta nyepeng loba significance. Salaku salah sahiji bumbu Ayurveda, mindeng dipelak di luar, sarta nurutkeun agama kayaning Budha jeung Hindu, éta mampuh mawa kaséhatan, kabeungharan jeung karaharjaan.

Tempo_ogé: 7 tutuwuhan anu narik duit, well-mahluk jeung tuah kana imah

Tulsi masih mangrupa panolak serangga alam . Lamun hayang tumuwuh di jero rohangan, penting pikeun nempatkeun eta deukeut jandela, ngajaga taneuh garing.

3. Duit-di-kebat

Ngaran pasti mantuan pikeun ngajual gambar alus tina duit-di-kebat. Tutuwuhan ieu tanggung jawab pikeun mawa tuah ka bumi, sareng populér pikeun narik barang-barang konsumen. Ku cara kitu, kudu ditempatkeun deukeut-deukeut kana barang-barang anu berharga, sangkan bisa ngalobaan.

Tips pikeun anu hayang ngokolakeunana nya éta tempatna deukeut ka kantor, lamun model gawéna mah imah. kantor.

4. Pedang Saint George

Tutuwuhan ieu dipikacinta ku loba decorators, sarta manggihan di loba imah teu hese. Salian cocog rupa gaya lingkungan, éta vibrant sarta pinuh énergi alus. Pedang Saint George katelah bisa ngamurnikeun lingkungan, mawa tuah ka nu bogana, sabab mibanda kakuatan pelindung.

5. Tutuwuhan jade

Tutuwuhan jade, disebut oge taman balsam, mangrupakeun succulent nu penting dina prosés attracting tuah jeung énergi alus di imah. Tutuwuhan ngalambangkeun kamekaran sareng pembaharuan, sareng daun leutikdibuleudkeun siga koin, dipercaya mawa tuah ka nu bogana.

Spésiés ieu mindeng dipilih ku lobaan waktu ngirim hadiah, utamana dina buka usaha anyar. Asalna ti Afrika, éta tutuwuhan bisa dipelak di jero imah atawa di kebon.

6. Bambu Untung

Dieusi ku jimat anu aya hubunganana sareng tuah, kaharmonisan sareng kamakmuran, pepelakan tina budaya Asia ieu penting pikeun prosésna. Dina hal ieu, sababaraha spésiés tutuwuhan Cina anu jadi husus yén maranéhna geus miboga fans sakuliah dunya, sarta awi untung mangrupakeun salah sahiji wakil nu pang populerna.

Tempo_ogé: 5 cara pikeun manggihan nomer PIS ku CPF

Ngaran sorangan dina basa aslina pakait jeung naon. éta. ngagambarkeun. "Fu Gwey Zhu" mangrupikeun komposisi dimana "Fu" hartosna tuah sareng rejeki, kakuatan sareng kahormatan "Gwey", sareng Zhu "awi". Spésiés mistis idéal pikeun budidaya jero rohangan.

7. Lidah Buaya

Lidah buaya, atawa lidah buaya, miboga sipat kosmetik jeung ubar anu pohara populér di sakuliah dunya. Barina ogé, succulent ngagaduhan gél mujijat di jero daunna anu kandel. Di sisi séjén, éta ogé dianggap untung pisan.

Lidah buaya dipercaya bisa ngaleupaskeun énergi anu cukup pikeun merangan vibes goréng jeung sial, utamana lamun dibudidayakan di arah kalér atawa wétan, dumasar kana Téhnik Feng Shui.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.