Harti kejutan emoji lebur; manggihan alesanana

John Brown 19-10-2023
John Brown

Emoji mangrupikeun salah sahiji alat anu paling sering dianggo ku pangguna smartphone. Kalayan apdet keyboard anu terus-terusan sareng, akibatna, émotikon ieu, umumna seueur anu ragu ngeunaan harti masing-masing. Harti tina emoji lebur, kumaha oge, bisa jadi héran.

Sapanjang taun, daptar emojis geus tumuwuh éksponénsial, nawarkeun jalma kasempetan anyar ngagunakeun simbol jeung ekspresi keur paguneman. Beungeut seuri mangrupikeun sababaraha anu pang populerna sacara global, utamina kumargi ngagambarkeun émosi manusa.

Tempo_ogé: Kaéndahan alam: minuhan 9 tutuwuhan anu mekar sapanjang taun

Tapi emoji lebur, atanapi "beungeut lebur", aya dina tingkat anu langkung luhur. Anjeunna kapilih taun ieu ku World Emoji Awards salaku wawakil paling 2022. Pengumuman ieu dilakukeun dina 17 Juli ku Fox Weather, kabeneran dina Poé Emoji Sedunia.

Supaya bisa ngahontal hasil ieu. , pamaké Twitter milih dina sababaraha rounds polling knockout. Final kompetisi dimaénkeun antara emoji lebur jeung emoji nahan cimata.

Harti emoji lebur

Harti emoji lebur, emoji lebur, Emojis. Poto: Reproduksi / Emojipedia

Simbol emoji ngalembereh diwakilan ku wangun sirkular, biasana dina warna konéng. Cai mibanda dua wangun oval, nu ngagambarkeun panon, sarta kurva kerung, kawas sungut.mesem. Bentukna sacara téknis bakal sirkular upami sanés kanyataan yén handapeun bunderan ngalebur.

Éta ditambahkeun kana standar Unicode dina versi 14.0 dina 2021. Ekspresi ieu henteu acan sayogi dina Windows, tapi Éta tiasa ditingali dina Android, ios sareng utusan utama sareng jaringan sosial. Kode HTML Dec jeung Hex-na nyaéta 🫠 jeung 🫠 masing-masing.

Dumasar informasi ti World Emoji Awards, emoji muka lebur ieu mibanda sababaraha harti. Biasana pikeun pamaké ngagunakeun éta sarkastik, tapi ogé boga fungsi pikeun nganyatakeun kahaneutan ekstrim.

Sajaba ti éta, sacara métaforis, bisa waé ngagunakeun raray imut pikeun ngobrol ngeunaan kaayaan éra, éra, atanapi parasaan. dread .

World Emoji Awards

Sengketa pikeun World Emoji Awards, sanajan sigana pajeulit, amuses loba pamaké. Kompetisi, anu dimimitian dina 5 Juli dina format knockout, ningali simbol unggul meunang leuwih "duit ngalayang" emoji, "tong sampah", bendera Ukraina jeung, tungtungna, raray "teary-eyed" dina 54,9% ngalawan. 45,1%.

Bareng jeung manéhna, dina kompetisi éta, emoji nahan cimata ogé dipilih, dina kategori "Emoji Anyar Paling Populer", dituturkeun ku emoji nyieun haté jeung leungeun jeung emoji sorangan. simbol lebur, anu ogé asup ka kategori ieu.

Geus dina kategori "Saumur hirupPencapaian", dimana emojis tradisional anu paling representatif dievaluasi, jantung beureum meunang.

Tempo_ogé: Top 5 tanda zodiak paling umum di Brazil: anjeun dina daptar?

Numutkeun situs wéb pangajén, anu dikelola ku Emojipedia, tujuan kompetisi nyaéta pikeun nyorot mana emojis énggal anu paling dipikacinta. di sakuliah dunya, ngalambangkeun momen ayeuna, jeung simbol mana nu paling dipikaresep ku pamaké pikeun dipaké salajengna.

Taun 2021, nu meunang kategori mélting face nyaéta vaksin, nu meunang persis tina virus emoji. Dina 2020, juara nyaéta fist hideung diangkat, ngagambarkeun demonstrasi Black Lives Matter (Vidas Negras Importam), sanggeus kasus maotna George Floyd, anu mangaruhan dunya.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.