Waspada kana 9 pepelakan ieu anu tiasa nyababkeun sial ka bumi anjeun

John Brown 19-10-2023
John Brown

Tutuwuhan anu disimpen di jero rohangan kedah nyéépkeun kasaimbangan, kaanggunan sareng kaharmonisan, ogé ngamurnikeun hawa. Salian janten pilihan anu saé pikeun hiasan, aranjeunna gaduh karakter anu nyegerkeun sareng tenang. Pikeun éta, kumaha oge, perlu milih aranjeunna saé. Barina ogé, aya tutuwuhan anu mawa sial, mawa tanaga goréng kana imah.

Pikeun nyingkahan masalah sapertos kitu, pariksa 9 tutuwuhan di handap anu kudu dijauhkeun tina interior imah anjeun.

Tingali pepelakan mana anu mawa sial ka bumi anjeun

1. Tangkal anjir

Dumasar kana kapercayaan sareng legenda kota, tangkal anjir mangrupikeun pepelakan anu mawa nasib goréng. Pikeun tahayul, ngajaga jarak ti dirina penting; Barina ogé, tinimbang nyingsieunan vibes goréng, éta condong narik tegangan, gelut jeung sengketa di imah.

2. Kaktus

Kaktus malah tiasa katingali aheng sareng cocog sareng hiasanna, tapi sanés salah sahiji pilihan anu pangsaéna pikeun aya di jero ruangan.

Salian ti cucukan ku cucuk leutikna, aya tahayul ngeunaan yén tutuwuhan promotes setrés, amarah jeung kahariwang. Kitu deui cucuk-cucukna nyerep sakabeh tanaga goreng di sabudeureunana.

3. Bonsai

9 tutuwuhan ieu bisa mawa sial di jero rohangan jeung anjeun teu nyaho. Poto: Reproduksi / Pixabay.

Bonsai ogé henteu kedah disimpen di jero rohangan. Di sisi anu sanésna, éta tiasa ditempatkeun di kebon atanapi di balkon. Kembangna narik kamiskinan sareng kajahatanpertanda pikeun nu boga padumukan, jeung urang Asia biasana tetep di luar.

Tempo_ogé: Barina ogé, naon sabenerna Waktos Daylight Saving?

4. Agave

Tutuwuhan succulent ieu asalna tina genus anu sami sareng spésiés sanés sapertos singkong, mezcal sareng pitta. Sanaos namina ngagaduhan hartos anu mulya sareng terpuji, agave henteu kedah diasupkeun ka jero bumi, sabab éta henteu mawa kahadéan anu hadé.

Sapertos kaktus, jinis pepelakan ieu konsentrasi énergi anu goréng, langkung saé ninggalkeun éta. nyalira. eta di luar negeri.

5. Hydrangea

Ulah-ulah ningali hydrangea dianggo salaku pepelakan hias kusabab kembangna anu éndah, aya dina warna sapertos pink, biru sareng bodas.

Sanaos kageulisanana, penting pisan Hindarkeun nempatkeun hydrangea di jero rohangan. Tutuwuhan ieu ngalambangkeun kasepian, mikahayang randa jeung kurang kawin.

6. Cengkéh

Céngék, atawa tillandsia stricta, mangrupa pepelakan jero rohangan anu dipaké lantaran éndah sarta gampang tumuwuh. Pangaruh energetikna, kumaha oge, teu ngeunaheun.

Kawentar nyerep tanaga, utamana nu positip, ngan nyésakeun sumber négatif di imah.

7. Boa constrictor

Ku daun héjo elegan, boa constrictor mangrupa tutuwuhan indoor sejen anu merlukeun penanganan ati. Bisa nyieun teu saimbangna energetic tremendous, nyerep duanana énergi positip jeung négatif, hasilna kacapean fisik jeung mental pangeusina.

Lamun hayang boga eta dina leungeun anjeun,imah, ulah coba boga leuwih ti tilu, sarta nempatkeun eta deukeut panto jeung jandéla.

8. Pakis

Sanaos hese dipercaya, pakis oge aya dina daptar pepelakan sial. Kulantaran aya daun anu ngagantung ka handap, geus ilahar jadi daya tarik alam énérgi négatif, nyeuseup getaran alus tempat dipasangna.

Tempo_ogé: Aya orok datang? Tempo 20 ngaran nu hartina harepan

Paku-pakuan masih mawa nasib goréng, swings moods, insomnia jeung kacanduan ka manusa.warga imah.

9. Saint George's Sword

Tutuwuhan ieu pohara populér sarta gampang pikeun ngajaga. Tapi, éta téh kembang séjén anu kudu dihindari di jero rohangan.

Salain bisa ngabahayakeun pikeun barudak jeung sato, bisa mawa musibah. Upami anjeun parantos gaduh sareng anu napel na, cobian gancang-gancang kaluarkeun tina interior, simpen di tempat anu poék sareng terpencil.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.