Profési 7 ieu mangrupikeun bayaran anu paling luhur pikeun tingkat téknis di nagara éta

John Brown 14-10-2023
John Brown

Kanggo sabagéan ageung jalma, gaji anu luhur mangrupikeun daya tarik anu ageung nalika milih kursus universitas. Sareng nalika milih kursus téknis, faktor ieu ogé dipertimbangkeun. Tapi barina ogé, éta mungkin pikeun earn ogé ngan ku nyokot kursus teknis? Tulisan ieu bakal nunjukkeun anjeun tujuh profési tingkat téknis anu mayar pangluhurna di Brazil.

Tempo_ogé: 30 ngaran Inggris anu gampang diucapkeun pikeun masihan orok anjeun

Tingali posisi tingkat téknis kalayan gaji pangluhurna

1) Teknisi di Automation Industri

Profésional ieu penting pisan dina industri gedé tina ségmén anu béda, sabab anjeunna tanggung jawab ngabantosan prosés kontrol, pangawasan sareng otomatisasi. Fungsi utama Teknisi Automasi Industri nyaéta ngaluarkeun laporan, pamasangan panél listrik modern sareng kaahlian sistem sacara umum.

Anjeunna ogé tiasa nyiapkeun gambar téknis sareng bahkan diagram arsitéktur sababaraha sistem otomatis. Gaji Teknisi Otomasi Industri tiasa ngahontal R$ 4,150.00 per bulan, dina industri anu ageung.

2) Teknisi Pertambangan

Ieu ogé salah sahiji anu mayar pangluhurna. profési tingkat téknis. Rada di paménta di pausahaan pertambangan, profésional ieu supervises lampah panalungtikan mineral, ékstraksi jeung perlakuan jenis paling variatif bijih.

Sajaba ti éta, Teknisi Pertambangan ngalaksanakeun sagala monitoring sarta perencanaan prosés patali.mineral dieksploitasi, saprak produk ahir kudu kualitas alus. Gaji profésional ieu di hiji pausahaan pertambangan badag bisa ngahontal R$ 3.900,00 per bulan.

3) Teknisi Administrasi Bisnis

Salah sahiji profesi teknis pangalusna dibayar anu pantes. pikeun disorot. Tanggung jawab utama Teknisi Administrasi nyaéta nyayogikeun bantosan pikeun fungsina organisasi sacara umum. Hartina, manéhna boga tanggung jawab pikeun mantuan dina bagian administrasi hiji pausahaan.

Profésional ieu bisa digawé di sababaraha wewengkon kayaning Manajemén Jalma, Keuangan komo Marketing. Gaji Teknisi Administrasi mangrupikeun salah sahiji anu pangluhurna di pasar pikeun tingkat pendidikan rata-rata. Dina pausahaan badag, misalna, bisa ngahontal nepi ka R$ 6,150.00 per bulan.

4) Teknisi Kasalametan Mikrobiologi

Salah sahiji profési anu dibayar pangluhurna. teknisi. Peran Teknisi Kasalametan Pekerjaan nyaéta pikeun nyegah kacilakaan ngalangkungan panggunaan alat pelindung pribadi (PPE) sareng mastikeun kasehatan karyawan anu hadé dina hiji perusahaan.

Salaku tambahan, éta nganalisa kamungkinan. kaayaan résiko sarta nyarankeun nyoko ukuran preventif, ku kituna laju kacilakaan praktis enol. Gaji bulanan Teknisi Kasalametan Pekerjaan di perusahaan konstruksi ageung, contona, tiasa ngahontal R$3,700.00 .

5) Teknisi Instrumentasi

Lamun datang ka profési tingkat téknis anu bayaran anu langkung saé, Teknisi Instrumentasi henteu tiasa ditinggalkeun. Profesional ieu ngembangkeun sareng nerapkeun sadaya instrumen anu ngukur, ngarékam, ngirimkeun sareng ngontrol variabel anu aya dina prosés industri .

Tanggung jawab sanésna Teknisi Instrumentasi nyaéta pikeun ngajamin kasalametan maksimal tina pagawe jeung fungsi bener tina mesin. Gajina ogé pikaresepeun pisan, ngahontal R$ 3,650,00 per bulan, gumantung kana pangalaman sareng ukuran organisasi.

6) Teknisi Éléktronik

Profesional ieu tanggung jawab. pikeun ngembangkeun, masang sareng ngajaga sadaya sistem éléktronik tiasa dianggo leres, salawasna merhatikeun standar perusahaan, faktor lingkungan sareng kasalametan sadaya anu kalibet.

Tempo_ogé: Kontes Pendapatan Federal: diajar kumaha ngaluarkeun DARF pikeun mayar biaya pendaptaran

Salain éta, Teknisi Éléktronik ogé tanggung jawab pikeun nyayogikeun preventif. jeung pangropéa corrective , sajaba assembling parabot listrik jeung éléktronik jeung sirkuit sacara umum. Gajih tiasa ngahontal R$ 3.800.00 per bulan, dina perusahaan ageung di lapangan.

7) Teknisi Sumber Daya Manusia

Ahirna, salah sahiji profési téknis anu dibayar pangluhurna. tingkat di Brazil. Teknisi Sumber Daya Manusia nawiskeun sadaya dukungan anu diperyogikeun dina daérah Manajemén Jalma . Profesional ieu ngalakukeun analisakauntungan, mantuan dina prosés seleksi jeung nyiapkeun sagala dokuméntasi pengunduran diri.

Hal paling metot nyaéta yén profésional SDM ogé bisa ngahususkeun dina Ngiring bakat pikeun organisasi badag. Upami anjeun ngaidentipikasi daérah ieu, éta tiasa janten kasempetan anu saé pikeun anjeun damel sareng anu anjeun pikahoyong sareng tetep nampi gaji sakitar R$ 4,300,00 , gumantung kana pangalaman anjeun dina peran éta.

Kumaha saur anjeun ngeunaan profési tingkat téknis anu mayar pangluhurna? Ayeuna waktuna pikeun milih anu paling cocog sareng profil anjeun sareng investasi di dinya. Wilujeng sumping.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.