Pariksa 9 profesi aneh di dunya; nu ka-5 aya di Brazil

John Brown 19-10-2023
John Brown

Abad ka tukang, tanpa téknologi anu urang gaduh ayeuna sareng listrik aya di mana waé, aya sababaraha padamelan anu dianggap teu tiasa dibayangkeun ayeuna. Artikel ieu milih salapan profési anéh di dunya .

Teruskeun maca nepi ka ahir jeung analisa lamun anjeun daék ngalaksanakeun salah sahiji pagawéan anu didaptarkeun di handap. Hal anu paling pikaresepeun nyaéta jalma-jalma nyandak profési sacara serius, sanaos éta anéh. Hayu urang parios deui?

Papanggih sababaraha profési anu anéh di dunya

1) Dokter Kodok

Ieu mangrupikeun salah sahiji profési anu anéh di dunya sareng éta sakali. aya di Inggris. Pagawéan Dokter Kodok nyaéta nempatkeun bangkong hirup dina jero kantong lawon sarta nempatkeun kana beuheung pasien anu ngagaduhan sababaraha panyakit kulit .

Pikeun ngalaksanakeun ieu pagawéan, profésional ogé diperlukeun pikeun jadi peternak bangkong ngalaman atawa boga kaahlian husus pikeun manggihan amfibi ieu di alam liar.

2) Profesi aneh di dunya: pemerah oray

Naha anjeun boga kawani pikeun nimba racun oray anu paling bahaya di dunya? Profesional ieu kedah ngalakukeun ieu unggal dinten sareng kalayan ati-ati pisan, supados henteu digigit ku oray ieu.

Cobra Milker nyalira di kamar anu aya 100 réptil ieu sareng kedah nimba (sacara manual. ) anuracun ti sakabéh éta, nu engké bakal robah jadi vaksin rumah sakit.

3) Instruktur Surfing pikeun Anjing

Salah sahiji profesi paling aneh di dunya. Sababaraha resorts méwah boga profésional anu ngajarkeun anjing tamu paling jegud pikeun internetan kawas manusa.

Naha anjeun bakal boga kasabaran pikeun ngajarkeun anjing pikeun nyaimbangkeun dina luhureun papan selancar jeung nyanghareupan ombak laut? Sababaraha tempat di sakuliah dunya nawiskeun kelas dina olahraga ieu pikeun anak ucing.

4) Penentu Hayam

Salah sahiji profési anu anéh di dunya. Sanaos rada umum di Inggris sareng Jepang, Sexators, sakumaha anu katelah profésional ieu, tanggel waler pikeun ngaidentipikasi jinis hayam anu nembé ditetaskeun.

Éta karyawan peternakan ti industri pangan sareng gaduh. gaji US$ 60.000 sataun. Naha anjeun badé nampi tangtangan ieu?

5) Profesional Antrian

Aranjeunna tanggung jawab pikeun ngalakukeun naon anu teu dipikahayang ku sabagéan ageung jalma, henteu resep atanapi henteu sabar: ngantosan di antrian panjang. Naha di handapeun panonpoe anu kuat atanapi hujan, Profesional Antrian kedah antosan sababaraha jam atanapi bahkan dinten, gumantung kana kabutuhan.

Di Brazil, cukup umum pikeun mendakan profésional ieu dina seueur anu disebatkeun. pintonan atawa dina acara-acara penting séjénna nu dipikaresep ku masarakat.

6) Profesihal aneh di dunya: Jester

Poto: Reproduksi / Pixabay.

Sacara praktis sadaya jelema geus ngadéngé Jester iconic. Nalika Brazil janten monarki, jalma anu teu dihalang-halang diupahan pikeun nyarios guyonan sareng ngalakukeun hal-hal anu anéh pikeun raja anu, sababaraha kali, bosen sareng hoyong ngaganggu dirina, pikeun nyéépkeun waktos.

Jelas, profési ieu henteu. teu aya deui. Tapi ieu hotly dilombakeun abad ka tukang di karajaan sakuliah dunya. Gajih, luar biasa sigana, rada pikaresepeun.

7) Toilet valet

Upami anjeun mikiran padamelan anu aneh, sigana anu ieu bakal meunang medali emas. Dina jaman karajaan Inggris samemeh abad ka-19, hiji jalma diupahan pikeun meresihan aurat raja, sanggeus buang air besar.

Tempo_ogé: Kartu Warga: naon éta, pikeun saha éta sareng kumaha cara nyiptakeun kecap konci

Hal anu paling pikaresepeun nyaéta yén tugas ieu dibantah pisan ku anu paling penting. anggota wewengkon. Alesan? Ngabogaan aksés ampir teu diwatesan ka raja, nu dianggap hiji kahormatan dina eta umur dini.

8) Anjing Whipper

Lamun datang ka profesi aneh di dunya, ieu ogé pantes disebatkeun. Profésional ieu diupahan ku gereja pikeun nyingsieunan sakabéh anjing nyasar anu boga kabiasaan panyumputan di tempat sarta tungtungna ngaganggu solat jalma satia.

Lamun aya anjing ngaganggu massa atawa festivity agama. , Pecut Anjing asup ka adegan jeung nyokotsato dumasar kana sebat.

Alhamdulillah, urang geus robah anggapan heubeul jeung mekar ngeunaan panyalindungan jeung hak sasatoan , sarta profési endah ieu tetep di jaman baheula.

Tempo_ogé: Tanggal unggal tanda: pariksa kalénder astral

9) Panyabutan Kotoran

Panungtungan tina profési anéh di dunya. Dina abad pertengahan Inggris, profésional ieu hired pikeun miceun runtah sarta kotoran tina liang jeung jamban. Pagawean ieu ngan bisa dilaksanakeun dina subuh , sabab dipaké minimal dina mangsa ieu.

Sagala anu dikumpulkeun kudu dibawa ka luar kota, sabab bau anu kuat. , utamana dina poé suhu luhur.

Seueur pagawe malah maot ku sesak salila ieu "kerja kotor". Saatos sanitasi dasar muncul, profési ieu leungit tina peta.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.