Panggihan 7 tato luar biasa anu ngagaduhan langkung ti hiji harti

John Brown 19-10-2023
John Brown

Hoyong kéngingkeun tato, tapi henteu terang desain mana anu kedah dipilih? Salah sahiji cara pikeun mutuskeun nyaéta terang arti gambar anu paling anjeun pikahoyong. Ieu kusabab, ku terang naon anu dilambangkan ku tato khusus, anjeun bakal ngagaduhan kasempetan pikeun mendakan, ngalangkungan maknana, anu paling ngagambarkeun anjeun sareng anu aya hubunganana sareng kapribadian sareng cara hirup anjeun.

Tapi. , Dina ieu Ieu waktu pikeun nengetan kanyataan yén sababaraha tato boga leuwih ti hiji harti. Ku alatan éta, éta patut ngalakukeun panalungtikan panjang tur reflecting dugi ka ngahontal kaputusan final. Pikeun nyieun pilihan Anjeun leuwih gampang, Concursos no Brasil nyiapkeun daptar tujuh tato luar biasa nu boga leuwih ti hiji harti. Parios ieu di handap.

Tingali 7 tato endah anu ngandung leuwih ti hiji harti

1. Harti rajah ngelek

Pasti anjeuna pernah ningali manuk walet ditatokeun dina awak batur. Ngan yén tato ieu mangrupikeun salah sahiji anu pang umum. Tapi, salian ti jadi salah sahiji anu pang dipikaresepna, rajah wawacan mangrupa salasahiji rajah endah anu miboga harti hiji deui.

Salah sahiji harti rajah walet nyaeta kabebasan. Tapi, desain ieu ogé ngandung harti silaturahim, harepan, hikmah, alus tuah, kaséhatan, karaharjaan jeung kasatiaan.

2. Harti tato kukupu

Kukupu mangrupikeun salah sahiji desain anu paling dipénta di studio tato. serangga,pikeun ngahontal tahap dewasa, ngaliwatan prosés métamorfosis, kalawan opat tahap: endog, hileud, kepompong (tahap kepompong) jeung dewasa, nalika kukupu kaluar tina kepompong.

Pikeun ngaliwatan ieu. prosés métamorfosis, kukupu miboga harti transformasi. Sajaba ti éta, éta ngalambangkeun pembaharuan, kabagjaan, kageulisan tur inconstancy.

3. Singa tattoo hartina

Lamun Anjeun keur pilari tattoo nu melambangkan kakuatan, nyaho yen singa mangrupa rarancang idéal. Sato ieu masih patali jeung kakawasaan, kageulisan, royalti, kapamingpinan, panyalindungan jeung kasatiaan.

4. Tato dandelion hartina

Dandelion mangrupa tutuwuhan anu dipikawanoh ku buluna ngagelebug, sabab ngan ukur butuh hiji napas pikeun buahna ngapung. Kusabab ieu sareng alesan sanésna, éta aya hubunganana sareng kapercayaan mistis. Saha anu teu acan kantos ngahajakeun ku niup dandelion?

Dina ngeunaan tato, dandelion mangrupikeun salah sahiji desain anu paling dipénta. Hartina patali jeung kabébasan. Tapi henteu ngan. Tato dandelion hartina optimis jeung harepan.

5. Harti rajah fase bulan

Bulan boga dalapan fase, anu paling dipikawanoh nyaéta anyar, waxing, pinuh jeung waning. Dina unggal fase ieu, bulan nyandak penampilan béda nu nujul kana parobahan katempo dina bagian katempo cahayana satelit alatan variasi dina posisi bulan.Bumi relatif ka Panonpoé. Tiap fase bulan lumangsung antara 7 jeung 8 poé.

Fase bulan ieu geus salah sahiji desain paling tato, utamana ku awéwé. Ngagambar patali jeung siklus kahirupan. Sajaba ti éta, rajah fase bulan ngalambangkeun kasuburan sarta dihubungkeun jeung alam semesta awéwé.

Tempo_ogé: Ieu 5 profesi heubeul balik deui dina fashion di nagara éta sarta geus miboga relevansi

6. Harti tato kaktus

Kaktus nyaéta tutuwuhan anu bisa hirup di lingkungan anu garing pisan, kayaning gurun, caatinga jeung cerrado, sabab bisa nyimpen jeung ngumpulkeun cai. Pikeun ciri ieu, kaktus, nalika tato, hartosna adaptasi. Tapi henteu ngan. Desain masih patali jeung lalawanan, panyalindungan jeung kakuatan.

7. Harti Tato Panah

Salah sahiji tato endah anu miboga leuwih ti hiji harti nyaéta panah. Salian hartina panyalindungan, rajah panah ngalambangkeun kakuatan, nalukkeun sarta ogé ngagambarkeun yén jalma geus ditangtukeun.

Kitu. Ayeuna anjeun terang hartos tujuh tato anu luar biasa, pilih desain dumasar kana hartos anu paling ngagambarkeun anjeun. Saatos éta, pilih seniman tato anu dipercaya.

Tempo_ogé: IT pikeun ujian: tingali kumaha diajar pikeun ujian

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.