Panggihan 3 tanda anu paling sangsara pikeun cinta

John Brown 19-10-2023
John Brown

Cinta tiasa éndah, tapi ogé tiasa nyeri. Sababaraha urang sigana sangsara leuwih ti batur lamun datang ka cinta, jeung astrologi bisa nyadiakeun sababaraha jawaban. Numutkeun studi anu dilakukeun ku astrologer kawentar, aya tilu tanda zodiak nu condong sangsara leuwih pikeun cinta ti batur.

Tempo_ogé: Barina ogé, film nempel tiasa dianggo dina gelombang mikro?

Tanda nu dimaksud nyaéta Kangker, Scorpio jeung Pisces. Tanda-tanda ieu condong pisan émosional sareng sénsitip, anu tiasa ngajantenkeun aranjeunna langkung asih sareng sangsara nalika haténa rusak.

Kanker mangrupikeun salah sahiji tanda zodiak anu paling sénsitip. Aranjeunna condong jadi pisan emosi sarta napel leuwih maranéhanana dipikacinta, nu bisa nyieun tungtung hubungan pisan nyeri pikeun aranjeunna. Cancerians ogé condong jadi pisan miara tur ngajaga mitra maranéhanana, nu bisa ningkatkeun inténsitas sangsara maranéhanana nalika hubungan ends.

Scorpio mangrupakeun tanda dipikawanoh pikeun gairah sengit na jero. Nalika Scorpio murag asih, anjeunna condong teuleum katuhu dina tur masihan dirina sagemblengna ka jalma séjén. Inténsitas ieu tiasa ngagembirakeun, tapi ogé tiasa ngajantenkeun nyeri perpisahan anu jero pisan sareng sesah diatasi.

Tempo_ogé: 'Di luhur' atanapi 'di luhur': naha anjeun terang mana tina kecap ieu anu leres?

Ahirna, Pisces dikenal ku alam ngalamun sareng romantis. Aranjeunna condong idealize mitra maranéhanana sarta bisa pisan kuciwa nalikaKanyataanana henteu cocog sareng ekspektasi anjeun. Sajaba ti éta, Pisceans boga kacenderungan pikeun ngorbankeun diri pikeun batur, nu bisa nyieun maranéhanana leuwih gampang narima hubungan unfulfilling atawa nyeri.

Kadé pikeun inget yen unggal jalma unik dina kapribadian jeung kabiasaan maranéhanana, sarta yén henteu. sakabeh jalma dilahirkeun dina tanda ieu bakal cocog standar ieu. Saterasna, astrologi mangrupikeun élmu anu kontroversial sareng henteu sadayana percanten kana ajaranana.

Upami anjeun mangrupikeun salah sahiji tanda anu kasebat sareng anjeun sangsara kusabab cinta, penting pikeun émut yén waktos mangrupikeun ubar anu pangsaéna. Ngidinan diri pikeun ngaraosan émosi sareng ngolah tungtung hubungan, tapi ogé terang yén anjeun bakal ngatasi nyeri ieu sareng mendakan cinta anu leres.

Upami anjeun aya hubungan sareng batur tina tanda-tanda ieu sareng hoyong mungkas éta. , sing ati-ati. Émut yén jalma-jalma ieu sénsitip pisan sareng nyeri tina perpisahan tiasa langkung jero.

Kasimpulanana, Kanker, Scorpio sareng Pisces condong langkung rentan ka sangsara pikeun cinta kusabab sipat émosional sareng sénsitip. Nanging, penting pikeun émut yén unggal jalma unik sareng cinta tiasa janten pangalaman anu saé, henteu paduli tanda zodiak anjeun.

John Brown

Jeremy Cruz mangrupakeun panulis gairah sarta avid traveler anu boga minat jero dina kompetisi di Brazil. Kalayan latar dina jurnalistik, anjeunna parantos ngembangkeun panon anu ati-ati pikeun mendakan permata anu disumputkeun dina bentuk kompetisi unik di sakumna nagara. blog Jeremy urang, Kompetisi di Brazil, fungsi minangka hub pikeun sagala hal nu patali jeung rupa contests sarta acara lumangsung di Brazil.Didorong ku kanyaahna pikeun Brazil sareng budayana anu séhat, Jeremy tujuanana pikeun ngajelaskeun rupa-rupa kompetisi anu sering teu diémutan ku masarakat umum. Ti turnamén olahraga anu pikaresepeun dugi ka tantangan akademik, Jeremy nyertakeun sadayana, nyayogikeun pamiarsana pandangan anu wawasan sareng komprehensif kana dunya kompetisi Brasil.Leuwih ti éta, apresiasi jero Jeremy pikeun kompetisi dampak positif bisa boga ka masarakat drive anjeunna ngajajah kauntungan sosial anu timbul tina acara ieu. Ku nyorot carita individu jeung organisasi nyieun bédana ngaliwatan kompetisi, Jeremy boga tujuan pikeun mere ilham pamiarsa na aub tur nyumbang kana ngawangun kuat tur leuwih inklusif Brazil.Nalika anjeunna henteu sibuk milarian kompetisi salajengna atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy tiasa dipendakan neuleumkeun dirina dina budaya Brasil, ngajalajah bentang anu indah di nagara éta, sareng ngaraosan rasa masakan Brasil. Kalawan kapribadian vibrant sartaDedikasi pikeun ngabagi anu pangsaéna tina kompetisi Brazil, Jeremy Cruz mangrupikeun sumber inspirasi sareng inpormasi anu dipercaya pikeun anu milari sumanget kompetitif anu mekar di Brazil.